Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Lækre produkter og god service. Det er fedt at handle med nogen som man kan mærke er passioneret omkring deres produkter.
More then you expect! Products are in real time more beautiful then on the photos, that is high class quality. This is high quality and timeless design.
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Decoração e Design de Interiores
- Designer de arquitecture
- Serviço de restauração de prédios
- Construtor de casas personalizadas
- Edifício histórico
- Bolsa de Valores
Escrito pela empresa
Søe Jensen blev etableret i 1862, og har fra start designet, produceret, og leveret originale dørgreb og beslag overalt i Danmark. Vi har en bred ekspertise indenfor messing produktion, bygningsbevaring, restaurering, m.m., både B2B og B2C projekter. Vi udfører desuden reparationer og specialopgaver, for mere info kontakt os gerne.
Informações de contacto
Amaliegade 4, 1256, København, Dinamarca
- sjc@soe-jensen.dk
- soe-jensen.com
Utrolig lang leveringstid
Utrolig lang leveringstid. Der stod 2-3 hverdage på webshoppen, og der er gået min 5 uger fra jeg bestilte til jeg fik varen leveret. Og i alt den tid har jeg intet hørt fra virksomheden til trods for at jeg flere gange har skrevet og ringet til dem.
Varen er rigtig fin, og lever op til forventningerne, men man skal finde tålmodigheden frem, og ikke forvente nogen særlig service.
Quality you rarely see anymore
Such good quality. It's real craftsmanship, that you only seldom see these days. I great and helpful service all the way.
Flotte produkter.
Passionate people in Amaliegade at…
Passionate people in Amaliegade at Søe-Jensen. They really know their stuff. Erik
Professionelt, klassisk smukt
Håndlavet klassisk design, professionel rådgivning. Kan varmt anbefales hvis klassiske dørhåndtag er et must😄

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Jeg har fået anbefalet Brilliant…
Jeg har fået anbefalet Brilliant Pudsecreme fra Søe-Jensen, og nu har jeg inden jul poleret mine noget trætte messing lysestager, og de blev fantastisk flotte bare med en let polering efter 20 minutter - uden at knokle. Sender hermed anbefalingen videre!

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Lækre produkter og god service
A great store and I had a very pleasant…
A great store and I had a very pleasant visit.

Absolut useriøs butik.
Absolut useriøs butik.
Skriver varen er på lager, men efter 5 arbejdsdage er varen stadig ikke afsendt.
1. Telefonen er slukket det meste af tiden, så man kan ikke engang ringe til dem.
2. De havde ikke lige fået sendt pakken pga. sygdom.
3. Ingen ordrebekræftelse.
4. Ingen kommunikation.
Personen i den anden ende kom med dårlige undskyldninger, og man bør jo have ondt af dem. Da jeg bad om en bekræftelse på, at jeg ønskede at annullerer ordren, kunne dette ikke lade sig gøre, da de jo rent faktisk havde lukket.

Gode produkter. Fin oplevelse at handle hos Søe-Jensen
Gode produkter, super service og problemløs levering

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Utroligt flotte messing håndtag har vi…
Utroligt flotte messing håndtag har vi købt og monteret.
Hurtig levering og super professionel vejledning i butikken på Amaliegade.

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Exquisite quality brass work and great…
Exquisite quality brass work and great service.
Nicolas Cosedis

More then you expect!
More then you expect!
This is high quality and timeless design.

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Har handlet hos Søe-Jensen i mange år
Har handlet hos Søe-Jensen i mange år. Både privat og erhverv. Gode produkter og god service.

Resposta da Søe-Jensen & Co.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.