Omdat de docent een mooie uitstraling had, de lesstof aanbood naar behoefte van de leerlingen. Niet te veel ballast , to the point.
Leia as opiniões dos outros
Praktisch, leerzaam en inspirerend, zo heb ik de cursus ervaren. Ook het onderling commentaar van de mede-cursisten was constructief en openhartig. Ik heb erg veel geleerd en Ik zou het ieder... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Sofia College
Sofia College wil iedere student de beste kansen bieden. Kansen om te ontwikkelen, afgestemd op hun ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. Buiten de gebaande paden. Op die andere manier geven we invulling aan de vraag ‘Hoe ver wil jij komen?’.
Het maakt niet uit waar een student start of welk carièrrepad hij of zij bewandelt. Zo hopen we bij te dragen aan het geluk van onze studenten, want wij willen hen de grootste kans bieden op succes. Dat is onze missie, daar gaan we voor.
In het aanbod van Sofia College staan centraal:
De Bruyn Kopsstraat 15, 2288 EC, Rijswijk, Holanda
- 0707830032
- info@sofiacollege.nl
- sofiacollege.nl
Omdat de docent een mooie uitstraling…
Niet te veel ballast , to the point.
Leerzaam en erg leuk
Hele leuke dag gehad. Amber (docent) was betrokken, leuk en grappig. Je hebt genoeg vrijheid om je vragen te stellen. Amber heeft veel ervaringen in de thuiszorg die zij graag met je deelt. Heel leerzaam! Zeker aan te raden om deze training bij Sofia college te volgen.
13 Verpleegtechnische handelingen carrouseldag
Beste lezer,
Ik wil graag mijn ervaring delen met de 13 verpleegtechnische handelingen carrouseldag die ik heb gevolgd bij Sofia College onder begeleiding van trainer Souhayla.
De cursus was uiterst informatief en praktijkgericht. Trainer Souhayla bracht de complexe verpleegtechnische handelingen op een begrijpelijke manier over, waardoor ik me zelfverzekerd voelde om ze in de praktijk toe te passen. Haar diepgaande kennis en ervaring in het vakgebied waren duidelijk merkbaar en ze slaagde erin om een ondersteunende en stimulerende leeromgeving te creëren.
Wat deze cursus echt onderscheidt, is de nadruk op praktische toepassing. Door middel van hands-on training en simulaties konden we de technieken oefenen en verfijnen, wat mijn zelfvertrouwen aanzienlijk vergrootte. Souhayla was geduldig en attent, altijd bereid om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven waar nodig.
Al met al kan ik de 13 verpleegtechnische handelingen carrouseldag bij Sofia College van harte aanbevelen, met trainer Souhayla aan het roer. Het was een waardevolle en verrijkende ervaring die mijn professionele ontwikkeling heeft versterkt.
Waardevol Carrouseldag!
In de ochtend is de theorie behandeld waardoor er mogelijkheid was om in de middag de verpleegtechnische handelingen te oefenen. De trainer heeft recente praktijkervaring en heeft de handelingen laagdrempelig kunnen uitleggen. Zij nam de tijd om vragen te beantwoorden en keek mee bij het oefenen van de handelingen. Zij gaf dan meteen ook feedback. Ook stelden zij vragen waardoor het klinisch redeneren van toepassing kwam. Zo werd de cursist bewust van waarom iets gedaan werd en het belang dat men goed nadenkt of hij/zij bekwaam is voor de handeling. De cursist krijgt ook naslagwerk mee naar huis, zodat de protocollen e.d. nog rustig doorgenomen kunnen worden.
Duidelijke goede les
Duidelijke goede les
Vriendelijke communicatie
Goede lesinhoud
Zeer aan te raden
Ik was zeer tevreden met de organisatie en docent. Goede uitleg en ruimte voor vragen. Telefonisch ook goed bereikbaar en goede informatie gekregen.
Les persoonlijke verzorging
Onlangs les persoonlijke verzorging gehad. Docent is zeer bekwaam en professioneel. Stof is goed uitgelegd, erg tevreden met de les!!!
Ik raad ten zeerste aan
ADL Persoonlijke Verzorging
Fijne duidelijke uitleg. Theoriegedeelte in de ochtend en praktijkgedeelte na de lunch is een goede verdeling.
Ik vond het wel goede vrouw veel dingen…
Ik vond het wel goede vrouw veel dingen geleerd alleen teveel tussen door gepraat ook door studenten
Waardoor het te lang duurde
Niet iedereen heeft zelf geoefend
Geen pauze tussen door waardoor het veel te veel informatie was voor je hoofd
Op de site stond dat je een lunch kreeg je kreeg een keer bij binnen komst drinken en daarna tot einde niks

Resposta da Sofia College
Fijne cursus
Het was en vlotte fijne cursus, uitleg was echt top! De uitvoeringen waren ook leuk om te doen.
Een leerzame ervaring
Een leerzame ervaring!
De trainer was heel duidelijk en haar instructies waren makkelijk te volgen.
Zeer Praktijkgericht
Vandaag de cursus Tiltechnieken en werken met tilliften afgerond, het was(weer) een Leerzame middag mede omdat de meeste tijd werd besteed, met het oefenen van praktijk situaties dmv verschillende tiliften en andere hulpmiddelen, waarbij we ons o.a. bewust werden gemaakt op een goede werkhouding,communicatie met de client, veiligheid..daarbij altijd de ruimte om vragen te stellen /ervaringen uittewisselen ondertoezicht oog van een zeer ervaren praktijkgerichte docente!
Op naar de volgende cursus, tot gauw!
Peter
Hele duidelijke uitleg
Hele duidelijke uitleg, genoeg ruimte voor vragen
Ik heb de cursus als heel leerzaam en…
Ik heb de cursus als heel leerzaam en duidelijk ervaren.
Ik ben zeer tevreden over de cursus
Ik ben zeer tevreden over de cursus.(tilliften)
Het was heel duidelijk en gedetailleerd, heel erg bedankt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goede presentatie gegeven
Goede presentatie gegeven. Ook zelf laten zien hoe het moet en liet iedereen actief meedoen. Bij vragen heeft zij alles kunnen beantwoorden.
Praktisch gericht persoonlijke verzorging leren
Praktisch, leerzaam en inspirerend, zo heb ik de cursus ervaren.
Ik heb erg veel geleerd en Ik zou het iedereen die een opfriscursus nodig hebben en meer willen leren over de zorginhoudelijke taken zeker aanraden.
Echt een aanrader !!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.