Sokkelfabriek Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn complimenten over de afwerking van de geleverde sokkel, alsmede de zorgvuldige verpakking ! Ook goede antwoorden op mijn vragen. Van anderen heb ik mindere kwaliteit gezien. De afwerking is st... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige groene houten sokkels passend bij de kleur van onze huisstijl gebruikt om onze LED lampen te demonstreren op de stand tijdens de Maritime Industry beurs. Krijgen nu een mooi plaatsje in onze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat ben ik ontzettend blij met mijn sokkels! Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Er wordt echt meegedacht, er wordt geluisterd naar je wensen en de afwerking is tot in detail perfect. De k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis

Ben jij op zoek naar een sokkel, pilaar of zuil? Dan ben je bij De Sokkelfabriek aan het juiste adres. Onze vakmensen maken van jouw idee graag werkelijkheid. Zo dragen onze zwart gelakte sokkels bij aan een luxe uitstraling van je winkel, geven onze metalen zuilen met RVS bewerking een industriële twist aan je interieur en toveren onze pilaren je kantoor om tot een moderne werkplek. Onze creatieve vakmensen hebben een passie voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen om jouw favoriete objecten, bedrijf of dienst in de spotlights te zetten. Daarom kun je bij ons kiezen uit eindeloze kleuropties, materialen en maatwerk mogelijkheden. Zo is er altijd een sokkel gemaakt voor jou!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

54 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een echte aanrader!

Alles klopte: de duidelijke informatie op de website, het gemak om op maat gemaakte sokkel te bestellen maar vooral het eindproduct en snelle levering. Het is echt perfect gemaakt en afgewerkt. ook aan de verpakking en transport is de uiterste zorg besteed zodat de sokkel onbeschadigd aankomt. Kortom: heel erg tevreden en een echte aanrader!

1 de julho de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Wat fijn om te lezen en bedankt voor deze mooie review! We besteden veel aandacht aan ons proces: van eenvoudig bestellen tot een perfecte afwerking, stevige verpakking en zorgvuldige levering. Geweldig dat dit allemaal naar wens is verlopen. We wensen u heel veel plezier met de sokkel!

- team Sokkelfabriek

Uitstekende kwaliteit en service

De afwerking is strak gelakt MDF met alle hoeken in verstek. Vakwerk ! Ga zo door !

20 de julho de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Hartelijk dank voor deze mooie review en uw complimenten! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, de afwerking én onze service. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw sokkel.

- Team Sokkelfabriek.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles conform afspraken en perfect…

Alles conform afspraken en perfect product

3 de junho de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Hartelijk dank voor de mooie review, Hans! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent met het product.

- Team Sokkelfabriek.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed product en duidelijke comunicatie

Goed product en duidelijke comunicatie, snel antwoord bij vragen.

13 de junho de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Dank voor de mooie review, Noor! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons product, de communicatie en onze snelle service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed op de hoogte gehouden van de…

Goed op de hoogte gehouden van de levering, mooie sokkels

15 de maio de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden van de levering en tevreden bent met uw sokkels. Dank voor de review, Christa!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer mooie sokkel geleverd op maat

Zeer mooie sokkel geleverd op maat, zelfs na beschadiging door ons, gratis opgelost!

9 de junho de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent met uw maatwerk sokkel en dat we de beschadiging naar wens hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw sokkel!

Tweede bestelling

Tweede bestelling, tweede keer supertevreden. Kwalitatief hoogstaand afgewerkt product, zeer degelijk beschermend verpakt, duidelijke communicatie rond levering.

14 de maio de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Hartelijk dank voor de mooie review en uw herhaalde vertrouwen in ons! Wat fijn om te horen dat ook uw tweede bestelling volledig naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de kwaliteit, verpakking en communicatie.

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk uit te kiezen, snelle levering en een keurig product ontvangen.

15 de maio de 2026

Resposta da Sokkelfabriek

Dank voor de mooie review, Nils! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons product en onze service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat ben ik ontzettend blij met mijn bestelling

De kwaliteit is prachtig, stevig, strak en professioneel echt precies wat ik zocht. Ze geven mijn werk echt een extra luxe uitstraling en maken het totaalplaatje helemaal af.
Daarnaast was de communicatie fijn en duidelijk en werd alles netjes en volgens afspraak geleverd. Je merkt aan alles dat hier met passie en vakmanschap wordt gewerkt.
Ik zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie, hoogwaardige sokkels. Echt een investering waar je elke dag blij van wordt! Dankjulliewel!

11 de fevereiro de 2026

Super content

Super content heb er al 2 laten maken👌

4 de agosto de 2025

Beste Johnny,

Wat fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling!

Erg tevreden.

Erg tevreden.
Mooi afgewerkte sokkel voor een eerlijke prijs.

4 de agosto de 2025

Beste Marc,

Bedankt voor je compliment. Dit is waar Sokkelfabriek voor staat.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie producten goed verpakt verstuurd

Mooie producten goed verpakt verstuurd.
Communicatie kan iets beter. Geen idee wanneer het geleverd zou worden en opeens een telefoontje dat de bezorger er binnen 10’min was.
Verder top en we hebben er veel plezier van.

11 de junho de 2025

Beste Annelies,

Fijn dat je tevreden bent met de producten en bedankt voor je terugkoppeling over de communicatie. We bespreken intern hoe we dit kunnen verbeteren.

Veel plezier van de producten.