Solange Fashion Opiniões

4,5

Ik kom graag in de winkel in Hardinxveld-Giessendam. Erg vriendelijk personeel. Je kunt op je gemak rondkijken zonder het gevoel te hebben dat ze je iets aan willen smeren. Maar als je hulp nodig heb... Ver mais

Ik vond een mooie basic jurk van Smashed Lemon bij Solangefashion voor de helft van de prijs, de jurk zit als gegoten, heel blij mee! De persoonlijke handgeschreven boodschap maakte het uitpakken van... Ver mais

Ik had al eerder een review gestuurd doordat ik zoveel verzendkosten moest betalen en daarom baalde. Maar ik werd net vriendelijk opgebeld het was een foutje ze hadden de verzendkosten dubbel gereken... Ver mais

Netjes verpakt en binnen de toegezegde leveringstermijn bezorgd. Persoonlijk zou ik het fijn vinden als ik de keus krijg om het in de winkel af te halen en zo verzendkosten te besparen en beter voor... Ver mais

4,5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prettige winkel

Kom graag bij Solange in de winkel, je wordt er prettig geholpen als je dat wilt….. en anders laten ze je lekker je gang gaan. Bestel ook online ( woon niet n de buurt), pakketjes worden netjes verpakt bezorgd.

9 de julho de 2024
logótipo da Solange Fashion

Resposta da Solange Fashion

Hoi Selma!

Wat een leuke feedback! Dank je wel voor de lieve woorden over onze winkels en de fijne hulp. We stellen je aanbeveling enorm op prijs.

Nog een prettige dag toegewenst!

Liefs,
team Solange

Goede service

Goede service, vlotte levering. Mooie en leuke kleding. Uitgebreid en divers assortiment.

25 de junho de 2024
logótipo da Solange Fashion

Resposta da Solange Fashion

Hoi Jolanda,

Wat een leuke review! We stellen je aanbeveling enorm op prijs.

Nog een prettige dag toegewenst!

Liefs,
team Solange