Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Solpanelanläggningen funkar bra men levererar betydligt mindre än vad säljaren kalkylerade med. Vad som dock är näst intill obefintligt och långt under all kritik är den sk "kundservicen". Jag har h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Installationen var snabb och effektiv. Ett missöde där en panel tappades och gick sönder så kom en ny dagen efter. Informationen som fick innan var bra och givande vilket var avgörande för beslutet.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Från första kontakten till färdig solpanelsanläggning har grabbarna på Solar Advantage varit väldigt hjälpsamma och lätta att ha att göra med! Om ni ska skaffa solceller så rekommenderar jag de, jag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia renovável

SolarAdvantage är en av nordens snabbast växande företag inom den förnybara energisektorn. Vi brinner för att skapa skillnad på vår planet genom hållbara energilösingar. Vår egen personal är specialiserad på varje steg i processen - från projektering till färdig installation av din alldeles egna elfabrik. Genom att ansvara för hela kedjan garanterar vi lyssande resultat! Kontakta oss om du har frågor kring solceller, eller om du vill veta mer om hur en solcellsanläggning skulle se ut på ditt tak.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

30 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Solpanelanläggningen funkar bra men…

Vad som dock är näst intill obefintligt och långt under all kritik är den sk "kundservicen". Jag har haft åtskilliga ärenden under tre års tid och får aldrig något svar. "Vi finns alltid här för dig..." står det på hemsidan, jo jag tacklar jag....

13 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Installationen var snabb och effektiv

Informationen som fick innan var bra och givande vilket var avgörande för beslutet. Vi blev dock överrumplade av ny information som några veckor om erbjudande om installation av batterier, en förvarning om detta kunde vi fått vid första tillfället.

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tidplanen hölls och jag är nöjd med att bidra till fossilfri el.

Jag imponerades av att tidplanen för hela köp och installationsprocessen hölls till punkt och pricka. Där till var samtlig personal involverade i mitt köp och installation väldigt trevliga, professionella och service inriktade. Svarade prompt på begäran om t ex tidigare årsredovisning och installation av växelriktare till mitt nätverk. Jag är mycket nöjd med valet av Solaradvantage för installationen av mina solpaneler.

28 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skaffade batteri från Solar Advantage

Skaffade batteri från Solar Advantage. Säljaren ljög och sa att det skulle fungera vid strömavbrott vilket det inte gör. Elektrikern de skickade klagade på att det inte var fint inne heller när han ville lägga utanpåliggande kablar inne där säljaren lovat att det skulle gå genom krypgrunden. Bad elektrikern fara åt h...ete och ville ha en annan men de skickade samma nolla igen. Han skröt om sina fina jobb och ljög han också om att han ville ställa batteriet i kallförrådet vilket han sa vid första besöket att det inte gick. Det står nu inbyggt i frigolitlåda med värmefläkt i kallförrådet. Hans fina jobb fick min son som är elektriker göra om då han tyckte det såg för j..ligt ut. Kan inte rekommendera de här lurendrejarna utan ska ni ha solceller välj ett företag som är seriöst och inte har personal som ljuger lättvindigt hela tiden.

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Är besviken

Är besviken, har mejlat företaget många gånger men får inte kontakt. Batteriet skicka varnings signal i november 8 månader efter installation men företaget återkommer inte heller vid kontakt försök. Även appen som är kompatibel med anläggningen klarar inte ett uppdaterat wifi. Bad om hjälp då det inte gick att koppla upp. Fick på egen hand ta reda på att appen endast klarar låg effekt men när jag lyckats ta reda på det var det för sent att ångra byte till ett starkare wifi. Det finns en service app man kan be om hjälp de säger att vi ska kontakta leverantören men de svarar varken på telefon eller mejl.

12 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det gick snabbt och friktionsfritt

Det gick snabbt och friktionsfritt. Vi fick god hjälp med vår nätverk. Där solaradvantage hjälpte oss med en nätverksförstärkare så att vi kan koppla upp oss i appen och se vår produktion. Jätte tillmötesgående och hjälpsamma. Hittills är vi jätte nöjda!
Rekommenderar

18 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.