Hurtig svar
Meget fair pris!
Vi producerer og sælger kvalitetsbordplader og vaske til køkken, bad og bryggers på vores værksted i Hvidovre. Vores hovedfokus er natursten, hvor vi kan levere lige præcis den sten du ønsker. Vi har mange plader stående på vores værksted og showroom, hvor det er muligt at komme forbi og få inspiration. Det er også muligt at vælger lige dén plade du bedst kan lide. Vi er også leveringsdygtige i materialer som keramik og komposit. Vi kan skaffe lige det brand du ønsker, men har altid Silestone, Kerrock, Dekton og Marazzi på lager. Vi opmåler digitalt så du er sikret at din bordplade passer 100%, uanset hvor kringlet dit projekt måtte være. Alle bordplader produceres på vores værksted i Hvidovre lidt uden for København. Vi er yderst konkurrencedygtige på priser, da vi selv kan skære pladerne og derfor ikke har fordyrende mellemled. Pladerne skæres på enten CNC maskine eller vandskærer - afhængigt af materialet. Vi leverer bordplader til hele Danmark. Vi har showroom på vores værksted i Hvidovre, hvor du kan se farveprøver på de forskellige materialer samt blive guidet til det helt rette valg for dig.
Stamholmen 165A, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Hurtig svar
Meget fair pris!
Jeg havde egentlig bestilt en bordplade fra andet firma; men da jeg havde oplevet flere uheldige oplevelser med hele processen omkring bestilling og levering af mit køkken, valgte jeg at annullere firmaets bordplade.
Tilfældigvis støder jeg på Solid Studio på Instagram og kan se, at de er placeret i Hvidovre, hvor jeg selv bor, så jeg beslutter mig for at tage kontakt til dem,
Jeg tror ikke, der er gået en halv time, før Bianca svarer på min henvendelse. Og så løber det ellers bare derudaf:
Jeg besøger deres showroom og møder en utrolig høflig Sebastian, som tager sig god tid til at tale med mig. Da jeg har besluttet mig for en bordplade, følger han mig pænt ud og åbner døren for mig. Det kan jeg virkelig godt lide! 😍
Herefter har jeg dialog med Bianca: så sød, venlig - og vidende! Hun rådgiver mig om områder, jeg ikke selv har forstand på, så nu ved jeg nogenlunde alt om nedfældning, underlimning og planlimning 😄
Bianca er SÅ servicemindet og dygtig og samtidig med en pæn portion sjov og humor. Love it!
På dagen, hvor jeg skal have monteret min bordplade, har jeg både fornøjelsen af Christoffer (ejer), Stine, Sebastian og en 4., som jeg desværre ikke fangede navnet på.
ALLE så høflige, ordentlige og grundige.
Christoffer har øje for kundeservice og tilbyder mig nogle ekstra ting, som ikke engang var en del af aftalen.
Jeg har fået installeret bordplade på køkkenø, køkkenbord (keramik, og SÅ smuk en bordplade 🥰). Om lidt tilkommer også hylder i samme plade til mit viktualierum samt bordplade i mit bryggers.
Jeg vil til hver en tid anbefale Solid Studio.
De er nogle venlige, servicemindede og forretningsmæssige dygtige folk - og de leverer det, de siger.
Hurra for jer! 😘
Jeg har gennem Solid Studio blevet vejledt i den rigtige retning til min nye bordplade. Jeg kom ud hos dem for at vælge (et svært valg med alle de muligheder), og så kom de efterfølgende og målte op og leverede den smukkeste keramiske calacatta viola bordplade. Med backsplash. Jeg har aldrig set noget flottere. Jeg takker tusinde gange for den gode service og utrolig skarpe pris. Jeg kunne ikke være gladere 🥳😍
Super hurtigt svar, tilbud og levering. Vi fik også lov selv at komme og vælge plade samt hvor udskæringen skulle være. 5/5 klar anbefaling.
10/10 service, respons, kontakt, og udførsel!
Kæmpe anbefaling herfra
Vi valgte Solid Studio til at levere bordplade til hele vores køkken, køkkenø og bryggers, og resultatet oversteg alle forventninger. Fra første kontakt oplevede vi et enormt engageret og personligt team, som tog sig tid til at forstå vores ønsker og stillede de rigtige spørgsmål for at sikre et optimalt resultat. Kommunikation var altid tydelig og hurtig; vi følte os inddraget gennem hele forløbet og havde tillid til deres faglighed fra start til slut.
Et højdepunkt var besøget på fabrikken, hvor vi sammen med Bianca gik pladen igennem. Her var dialogen ærlig og nede på jorden. Bianca forklarede præcist, hvordan pladen skulle skæres, og hvilke løsninger der var bedst i forhold til funktion og æstetik. Det gav os tryghed at se processen og være med til at tage beslutningerne.
Vi besluttede os i sidste øjeblik for at tilføje backsplash. Til vores store glæde håndterede Solid Studio det uden problemer, og det blev integreret perfekt med resten af bordpladen. Alt blev målt og skåret med imponerende præcision.
Leveringen kom faktisk før tid (fantastisk, for alternativet var grill på terrassen), og håndteringen var forbilledlig. Ingen skader, ingen ridser. Alt leveret klar til montering. Der blev desuden ydet ekstra service ved levering: mens vi ventede, lagde de en fuge, som var så præcis og lige, at det nærmest så uvirkeligt ud. Det er de små detaljer, som viser håndværkets kvalitet og omhu.
Kort sagt: professionelt håndværk, fremragende dialog og en løsning, der både fungerer praktisk og ser fantastisk ud. Vi kan varmt anbefale Solid Studio til alle, der vil have kvalitet, ordentlighed og god kommunikation gennem hele processen.
Solid studio får mine varmeste anbefalinger. De leverer utroligt høj service, og den løbende kommunikation med Bianca og temaet har været kanon. Vi har fået god vejledning hele vejen igennem, og er så glade for vores meget smukke silestone bordplader. De fuldender vores køkken 😊🌟
Fantastisk service fra Bianca og Christoffer igennem hele processen omkring en ny køkkenbordplade. De får den største anbefaling herfra og vi tager helt klar fat i dem igen med andre projekter !
Topklasse service, fantastisk prispunkt og hurtig levering!!
Tusind tak til Christoffer for hjælpen med kronen på værket, til vores nye lejlighed i Nordhavn.
Vi valgte selv vores nye Taj Mahal bordplade ude på værkstedet og den blev leveret ganske kort efter.
Vi har renoveret nogle gange efterhånden og aldrig har det gået så smertefrit :)
Kæmpe anbefaling herfra og tak for hjælpen 😊
Lad mig sætte scenen: Vi skriver "dagen før D-dag". Deadline åndede os ikke bare i nakken; den var ved at æde os levende. Vi stod midt i et projekt, pulsen var på 220, og vi manglede kronen på værket. Alt var kaos.
I ren desperation (og med en god portion koldsved) tog vi fat i Solid Studio. Og herfra gik det fra at ligne en katastrofefilm til at blive et eventyr.
Ind på banen træder Chris. Jeg ved ikke, om manden har en kappe på under arbejdstøjet, men det burde han have. Han er ikke bare effektiv; han er en maskine! Mens vi andre løb rundt som hovedløse høns, var Chris definitionen af "løsningsorienteret" og "omstillingsparat". Han kiggede på den stramme tidsplan, tog det med knusende ro og garanterede levering inden for 24 timer.
Og hold nu fast... Resultatet? En Taj Mahal natursten bordplade i en kvalitet, jeg aldrig i mit liv har set magen til. Det er ikke bare en bordplade; det er kunst. At man kan levere det stykke håndværk på så kort tid, på det mest pressede tidspunkt, burde fysisk ikke kunne lade sig gøre. Men Chris gjorde det.
Men intet helte-team er komplet uden den logistiske hjerne. Her kommer Bianca ind i billedet – kontorets ukronede dronning! Mens vi var ved at gå op i limningen af stress, sørgede Bianca ikke bare for, at alle leveringer spillede 100% til tiden. Nej, hun gjorde det med et overskud, humor og en charme, der faktisk fik os til at smile midt i kaosset. Det kræver sin kvinde at få stressede håndværkere til at grine, når deadline brænder på, men Bianca klarede det til UG.
Hvis du overvejer at bruge andre end Solid Studio, så lad vær. Seriøst. Spar dig selv for bekymringerne og ring til Chris og Bianca med det samme.
Tusind tak for redningen, verdensklasse service og en bordplade, der får englene til at synge! Vi ses helt sikkert igen ved næste projekt.
Super proces med Solid Studio, fra indledende dialog til pladerne var på plads i både køkken, bad, vindueskarme og top til radiatorskjuler.
Christoffer og team har gjort en stor indsats for at få tingene til at passe i vores gamle hus med skæve vægge - alt andet end en nem udfordring, men med et super flot slutresultat.
Jeg kan kun anbefale Solid Studio.
Super priser og super service. Vi er meget glade for vores mange bordplader!! :)
Solid Studio og i særdeleshed Christoffer gjorde et fantastisk stykke arbejde da jeg efter ommøblering fandt mig selv i en situation hvor at lige det marmor bor jeg skulle bruge desværre ikke fandtes. Efter jeg har søgt lidt rundt faldt jeg over solid studio og gav dem et ring. Det viste sig at være alt andet end et problem og at lave mit bord. Jeg mødtes med Christoffer som hjalp mig med tegningerne, valg af Marmor og en dag efter fik jeg besked om at jeg kunne komme og hente bordet det blev endnu bedre end jeg havde forventet.
Mange tak for det kompetente arbejde!
Kan varmt anbefale!
Vi har fået super god service hele vejen igennem fra modtagelse af tilbud, vejledning, valg af bordplade, opmåling og montering. Priserne var også meget konkurrencedygtige og hele oplevelsen har været rigtig god. Kun rosende ord herfra
Fantastisk service og kvalitet i top!
Fra første gang vi kontaktede Bianca til vi dagen efter (en søndag hvor der var lukket) kunne få lov at komme forbi lageret, og se de fine plader, viser den service, som vi blev mødt med igennem hele processen.
Bianca og Christoffer udgør et stærkt og professionelt team, som leverede et perfekt slutresultat med Taj Mahal kvarsit bordplade med en smuk bruneret messinge vask.
Vi vil helt sikkert anbefale Solid Studio til vores venner og omkreds.
Jasper & Bolette
Vi har fået virkelig god service og rådgivning i forbindelse med køb af vores kvarsit-bordplade.
Solid Studio var hurtige til at komme ud og måle op, med professionelt udstyr. Hurtig levering af bordpladerne som passede som "hånd i handske" til vores gamle mur. Den blev monteret nænsomt af professionelle og løsningsorienterede snedkere med både fuger, planlimet vask og kogeplade. Fornuftige priser og god rådgivning om prisvenlige alternativer til vask. Vi vil klart anbefale Solid Studio til andre.
Fremragende service og skarpe priser. Jeg besøgte deres showroom i Hvidovre, hvor man kan se alle de smukke stenplader og de gav rigtig god sparring omkring fordele og ulemper ved de forskellige typer.
Efter bestilling sørgede de for alt fra opmåling, levering og montering af min bordplade, hvilket gav en rigtig god tryghed.
Jeg kan varmt anbefale dem!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.