SomProduct Romania

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Atentie Tepari!

Atentie Tepari! - asa ar trebui sa fie obligati sa scrie pe bannerul site-lui.
Faceti comanda, platiti si nu mai primiti cu lunile nici un semn.
Concluzia mea este ca politica lor comerciala este de a rula luni de zile banii clientilor care platesc cu cardul.
Dupa ce ii contactati, primiti un mesaj in care spun ca le pare foarte rau de situatie. Dar asa de rau le pare ca te ignora in continuare inca cateva luni, pana ii contactezi din nou.
Nu am intalnit asa ceva! Nici nu-ti vine a crede ca e posibil asa ceva.

20 de maio de 2025

Assolutamente da evitare

Assistenza inesistente, impossibile qualunque tipo di contatto.
Ordine effettuato il 2 dicembre 2024
Oggetto ricevuto oramai senza speranza dopo averne acquistato un altro altrove il 20 marzo 2025.
BRUTTISSIMA ESPERIENZA!!!

2 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Cea mai proasta experiență de shopping…

Cea mai proasta experiență de shopping online din toată viața mea! Am bani blocați de un an de zile! In urma unui retur m-au mintit constant că îmi vor returna banii. Până am primit un e-mail că sunt în insolventa. Urma de banii respectivi sa iau alte produse. A trecut un an și tot nu au livrat! Groaznic!

24 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (pentru răbdarea mea de oțel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (pentru răbdarea mea de oțel, nu pentru carte)

Dacă vreți să comandați o carte și să trăiți o experiență inițiatică a așteptării, aceasta e alegerea perfectă!

Am comandat această minunăție acum doar două luni — pentru că, evident, nu știam că trebuie să plantez un copac, să-l cresc, să-l transform în hârtie, și apoi să scriu eu însămi cartea ca să o am mai repede.

Vă spun sincer, așteptarea a fost o lecție de viață. Am învățat să am răbdare, să meditez la sensul existenței și să-mi imaginez că, poate, într-o bună zi, cartea va apărea ca o fantomă de carton la ușa mea.

Și, surpriză! A venit! Ca o vedetă de cinema care întârzie la propria gală.
Acum, cartea tronează pe biroul meu, mai mult ca trofeu al răbdării mele divine, decât ca obiect de lectură.

Conținutul? N-am apucat să o citesc, sincer — eram prea ocupată să organizez petrecerea în cinstea sosirii ei. Dar sigur merită o medalie doar pentru că a reușit, într-un final, să ajungă.

Recomand cu căldură… dacă aveți o viață lungă în față și pasiunea de a aștepta eternitatea.

12 de dezembro de 2024

O mare teapa!

Comanda plasata pe 11.11.2024 pentru un coltar care ar fi trebuit livrat in 2-3 saptamani. Dupa 4 luni am anulat eu comanda, intrucat tot ma minteau ca "luna viitoare pleaca comanda din Turcia". Urma sa primesc banii inapoi in 14 zile lucratoare. Dupa 15 zile le-am scris eu. Mi-au raspuns ca nu au cum sa imi dea banii inapoi, ca sunt in insolventa. Stati departe! Nu cumparati nimic de la ei!

4 de março de 2025

Escroci

Comanda peste 1000 euro, plătită integral in noiembrie și încă nu au venit produsele. Nici nu mai răspund la mesaje.

19 de fevereiro de 2025

TRUFFA

È UNA TRUFFA. NON ORDINATE DA QUESTO SITO!! Incontattabili e non ho mai ricevuto l’ordine.

16 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Do not buy from this site

Do not buy from this site, I placed an order almost two months ago and no sign from them. If you reply to the order email it sends you to a chat bot that takes you by surprise and apologizes for the delays and there may be another 30 days of delays, so it's just a Scam!

11 de janeiro de 2025

IT'S A SCAM

I purchased a sofa in July 2024 and it has never been delivered, nor the reimbursement (requested last October) has ever been issued. Customer Service is nonexistent, they only answer via chat once every blue moon. The last 2 months I have only received variants of "yes we are checking why you haven't received your reimbursement". Checking on other social channels, users are saying that the company went bankrupt, but their website is still active and they are still selling and having promotions. The website does not have any information about their company headquarters, terms&conditions, etc. This is the definition of SCAM. I have reported them to the police, to the consumers' association, AGCOM, etc. and you should all do the same.

12 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fate molta attenzione ad acquistare…

Fate molta attenzione ad acquistare online, i prodotti hanno consegne lunghissime e non vengono comunque rispettate, il servizio clienti è praticamente assente, i tempi di risposta sono lunghissimi e non sanno comunque darti informazioni certe, ho acquistato due prodotti dal valore di 500 € circa cinque settimane fa, la data di consegna era stimata ad oggi ma ad oggi, nonostante i solleciti non ho nemmeno i dati di tracciamento dei miei articoli

2 de setembro de 2024

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais