Son of a Beach Opiniões 268

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Prei... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ik heb hier een tijdje geleden een bikini besteld en ik ben blij verrast, de kleur is heel mooi en lijkt goed op de kleur op de foto. Ook sluit de bikini heel goed aan verder was het snel verzonden en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

268 opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige matchtende zwembroek en…

Geweldige matchtende zwembroek en zwempak gekocht voor mijn man en onze dochter.
De maten vielen iets kleiner dan verwacht. Een appje (op zondag!) werd gauw behandeld en een paar dagen later lagen de nieuwe maatjes al op de deurmat. Stickertje erbij om gratis de andere maten te retourneren. Echt topservice! Ook mega vriendelijk.

10 de janeiro de 2025

Enorm goede klantenservice

Er was iets mis gegaan met de bestelling ( 1 zwempakje te weinig) Ik heb meteen gebeld en problemen meteen opgelost. Vergeten item opnieuw opgestuurd en geld terug ontvangen. Net nog op tijd voor de vakantie.

17 de outubro de 2024

Ontzettend blij

Levering ging zoals gepland, en na het openen van mijn bestelling heb ik ze gelijk gepast en het zat heerlijk! We zijn er helemaal blij mee.

9 de outubro de 2024

Superfijn bedrijf!

Nog nooit een bedrijf meegemaakt, dat zoveel service biedt en met je meedenkt! Dochter woont met haar man in Australie en ik had in de kraammand vader/zoon zwembroek meegenomen! Nu is die van vader iets te klein en mag hij bij terugkomst in nederland geruild worden, heel erg fijn!
Zwembroeken zijn zo leuk en goede kwaliteit dat ik er nu ook voor mijn zoon en nog niet geboren baby heb gekocht!

26 de setembro de 2024

Super goed bedrijf!

Super goed bedrijf!
Prijs kwaliteit is super goed, hele fijne zwemkleding.
Bij miscommunicatie word dit heel netjes en goed opgelost!
Alleen maar lof en zeker een dikke aanrader!

24 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Goede prijs / kwaliteit verhouding!
Ik heb een matching zwembroek voor mijn man en zoon gekocht en ze waren zo blij dat ze dezelfde zwembroek hadden samen. Goede kwaliteit voor een zacht prijsje! Ook werden ze zeer snel geleverd, wij blijven klant ;-)

26 de agosto de 2024

Leuke combi zwemkleding.

Leuke combi zwemkleding.

Kleur en patroon zeer netjes. Ook is de stof lekker rekbaar dus beweegt goed mee. 90% van de zwemshorts bij andere bedrijven zijn totaal niet rekbaar.

6 de agosto de 2024

Heerlijke zwembroeken

Heerlijke zwembroeken, en een feestje om hetzelfde aan te hebben als de kleine man! Zwembroeken zijn van soepele stof en drogen snel, perfecte pasvorm.

28 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke ontwerpen en goede kwaliteit zwemkleding snel in huis

Enorm leuke ontwerpen, kwaliteit van de zwemkleding voelt goed aan en ook nog eens snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Super blij dat (als het toch nog zomer wordt) ik in matching retro outfit, samen met mijn dochter van 2, iedereen op het strand een trip down memory lane kan bezorgen :-)

19 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.