Son of a Beach Opiniões 268

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Prei... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ik heb hier een tijdje geleden een bikini besteld en ik ben blij verrast, de kleur is heel mooi en lijkt goed op de kleur op de foto. Ook sluit de bikini heel goed aan verder was het snel verzonden en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Superleuke zwemkleding

Mooie en duidelijke website. Snelle levering.
Kwaliteit is top en de printjes zien er allemaal zo leuk uit. Ik kocht ze voor m’n zoon en kleinzoon.
Een aanrader voor de aankomende zomer waar je zeker geen spijt van krijgt.

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Der Badeanzug weicht von der…

Der Badeanzug weicht von der Beschreibung auf der Homepage stark ab. Man hat jedoch keine Möglichkeit ihn aus irgendeinem Grund zurück zu schicken. Kundenservice ist eine externe Firma die überhaupt nicht die Möglichkeit hat konkrete Fragen zu beantworten!! Ich bin wirklich enttäuscht und rate jedem ab hier zu bestellen

9 de fevereiro de 2026
logótipo da Son of a Beach

Resposta da Son of a Beach

Hi Kathi,

es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Das entspricht selbstverständlich nicht unserem Serviceanspruch.

Wir sind normalerweise gut und unkompliziert erreichbar – telefonisch, per E-Mail sowie über WhatsApp. Außerdem arbeiten wir mit einem Retourenportal, über das unsere Kundinnen und Kunden ihre Bestellungen einfach und bequem zurücksenden können.

Umso bedauerlicher ist es für uns zu lesen, dass diese Möglichkeiten für Sie offenbar nicht klar ersichtlich waren oder nicht wie erwartet funktioniert haben. Wir können derzeit nicht nachvollziehen, an welcher Stelle es zu Problemen gekommen ist, werden aber selbstverständlich gemeinsam mit Ihnen eine Lösung finden.

Bitte senden Sie uns eine E-Mail an info@sonofabeach.nl mit Ihrer Bestellnummer, damit wir Ihren Fall umgehend prüfen und schnellstmöglich eine passende Lösung anbieten können.

- Team Son of a Beach

Top Ware

Top Ware! Und schneller Versand. Mein Sohn und ich sind der Hingucker am Strand oder im Schwimmbad. Es war schon die zweite Bestellung.

13 de fevereiro de 2026

Waanzinnig matchen samen

Na erg goed geholpen te zijn via hun klantenservice, heb ik 2 badpakken besteld. Voor mezelf en mijn dochter. Wat een geweldige setjes en goede kwaliteit. Hoe meer kleur, hoe beter en deze setjes passen perfect. Heel erg blij mee en ga zeker nog wel vaker bestellen.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een ontzettend prettig bedrijf

Wat een ontzettend prettig bedrijf is Son of a Beach. Ik had voor Sinterklaas een heel mooi badpakje besteld voor onze kleindochter. Door de drukte bij PostNl leek dat zoek te zijn geraakt en heeft Son of a Beach mij een 2e badpakje gestuurd. Uiteindelijk hebben we de eerste (net) op tijd ontvangen en het tweede badpakje hoefde ik niet terug te zenden (is nu voor haar vriendinnetje). Prima service en prachtige zwemkleding !!!

En een heel mooi 2026 toegewenst !

W d V Delft

5 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais