Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Prei... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de p... Ver mais
Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Ver mais
ik heb hier een tijdje geleden een bikini besteld en ik ben blij verrast, de kleur is heel mooi en lijkt goed op de kleur op de foto. Ook sluit de bikini heel goed aan verder was het snel verzonden en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.
Informações de contacto
Retselseweg 12b, 5473 HC, Heeswijk Dinther, Holanda
- info@sonofabeach.nl
- sonofabeach.nl
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dik tevreden!
Veel keuze! Proces van bestelling tot levering verliep snel en vlekkeloos!
Bestelde producten voldeden aan onze verwachting!
Sehr gute Qualität und auch auch die…
Sehr gute Qualität und auch auch die Größe stimmt
Kann man echt gut weiter empfehlen
Ich habe im Mai eine Badehose bestellt…
Ich habe im Mai eine Badehose bestellt und bezahlt und diese retour geschickt weil zu klein. Anscheinend hat man die Hose nie erhalten. Habe neue bestellt und statt der Badehose einen Badeanzug bekommen! Es antwortet so gut wie nie jemand auf die Mails! Jetzt ist bald Ende August und bis dato ist nichts geklärt! Würde daher sehr gut überlegen ob ich dort was bestellen würde!

Resposta da Son of a Beach
Bestellte Ware ist top von Aussehen und…
Bestellte Ware ist top von Aussehen und Qualität!
Leider sind die Größen sehr unterschiedlich. Von vier Sachen waren zwei zu klein und eine zu groß (trotz vorher ausmessen).
Für deutsche Besteller kommt noch ein teurer Rückversand von ca. 10€ für Umtausch oben drauf.
vader en zoon zwembroek
Al een aantal keer vader en zoon zwembroeken besteld super leuk.
Kleine loopt helemaal trots naast z’n vader. ☺️
Meerdere soorten zwembroeken voor vader…
Meerdere soorten zwembroeken voor vader en zoon en het is echt super kwaliteit en zitten heel goed ben zeer te vreden 😊
Happy family
Ik heb de set gekozen met de smileys, zowel bikini voor mezelf, alsook zwemshort voor man en zoon. Bikini is prima! Jammer dat je de pads er niet ergens makkelijk kan uithalen. De zwemshorts zijn ook mooi van kwaliteit meer de pasvorm is iets te groot. Mocht wat korter en minder lomp.
Wunderschöne Badekleidung für die ganze Familie
Die Produkte haben eine super Qualität und sehen einfach top aus. Den einen Stern Abzug gibt es, weil die Kindergröße etwas klein ausgefallen ist. Wie haben 74-80 bestellt. Unsere kleine trägt gerade erst 74 in anderen Klamotten, aber der Badeanzug ist jetzt schon fast zu eng.
Molto bene
Molto bene, errore iniziale perché il materiale non era disponibile e sono stato avvisato solo qualche giorno dopo.
Mi è stato però offerto un buono sconto ed è stata effettuata una spedizione veloce per ovviare.
Zeer leuke motieven om uit te zoeken
Zeer leuke motieven om uit te zoeken.
Aankoop was gemakkelijk te doen online.
Bestelling snel verzonden en netjes verpakt.
1 Heren short
1 babybadpak
Bij aankomst viel op dat het als romper is uitgevoerd.
En dit is zeer ideaal met een luier dragende kleine.
Binnenkort nog eens een ander setje uitzoeken.
Super service en goede zwembroeken
Na een fout van PostNL waardoor er niets bij mij is bezorgd, heb ik alsnog op tijd voor onze vakantie mijn bestelling ontvangen door de goede service van Son of a Beach! De zwembroeken zitten perfect en door een eerdere bestelling weet ik dat dat ze ook lang mooi blijven.
Versand und Retoure kostenpflichtig...
Die bestellte Ware war qualitativ einwandfrei und entsprach den Erwartungen – also absolut empfehlenswert, was das Produkt selbst angeht. Was ich jedoch nicht in Ordnung finde: Man muss sowohl für die Lieferung als auch für die Retoure das Porto selbst bezahlen. Gerade bei einem Onlineshop für Kleidung, bei der es ganz normal ist, verschiedene Größen zur Anprobe zu bestellen, sollte zumindest der Versand kostenfrei sein. Jeder Mensch ist unterschiedlich gebaut, und nicht jede Größe passt auf Anhieb – das ist ganz natürlich. Es wäre fairer, wenn zumindest eine der beiden Versandkosten übernommen würde (idealerweise der Versand). So wirkt das Ganze leider etwas kundenunfreundlich.
Foute levering
Twee weken geleden bestelling geplaatst. Bikini en zwembroek voor mijn zoontje. Kreeg ik een bikini en badpakje. Contact gehad en alles ging snel opgelost worden, of zo leek het toch…. Een zwembroekje en retourlabel zouden toegestuurd worden. Niets ontvangen, wij vertrekken op reis zonder deze set. Heel spijtig en een antwoord op de vraag of er iets misgelopen is kreeg ik ook niet.

Resposta da Son of a Beach
Voor vaderdag een zwemshort voor papa, zoon en badpak voor dochter
Voor vaderdag een zwemshort voor papa, zoon en badpak voor dochter gekocht.
Past perfect, perfect op tijd geleverd.
Heel tevreden en super schattig!
Super leuke matching set voor vaderdag…
Super leuke matching set voor vaderdag gekocht. Nu super trots meisje in hetzelfde badpak als papa zijn zwembroek. Dit wordt veel zwemplezier!
Fijn cadeautje vaderdag
Voor vaderdag een zwembroek gegeven en 2 badpakken voor de dochters. Goede kwaliteit, prettige stof, fijn een ritsje in de zak van de zwembroek en goede pasvorm. Heel tevreden!
Super!
Na een zoekgeraakt pakketje bij de post en een wat stroeve start in de communicatie, kan ik niet anders dan zeggen dat Son of a Beach met hele nette en fijne oplossingen is gekomen! Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om mijn (nieuwe) pakketje alsnog op tijd te bezorgen, inclusief een extraatje voor het ongemak. Goede service en uiteindelijk heel fijn contact gehad! We bestellen hier zeker nog eens!

Resposta da Son of a Beach
de broeken lijken van goede kwaliteit en passen perfect
Perfect van bestelling tot bezorging
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Son of a Beach en ik ben ontzettend tevreden! De levering was snel en netjes verpakt, en het product overtrof mijn verwachtingen. De kwaliteit is top – je merkt echt dat er aandacht is besteed aan zowel het materiaal als het design. Ook de communicatie was duidelijk en vriendelijk, wat altijd fijn is bij een online bestelling. Al met al een superervaring en ik bestel hier zeker nog eens!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Het bestellen ging vlot
Het bestellen ging vlot, de levering ook. Jammer genoeg de verkeerde bestelling gekregen maar na een telefoontje gingen ze dit in orde brengen. Nu nog afwachten of dit effectief zo is! Ter compensatie mocht ik de verkeerde levering wel houden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.