Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot udvalg af King Louie tøj, hurtigt leveret, let retur til den farve, der alligevel ikke rigtigt var noget for mig. Klar anbefaling 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er umuligt for mig at være utilfreds med Sophies tøjhus. Hyggelig beliggenhed, Spændende tøj og altid imødekommende og hjælpsomt personale. Hjemmesiden kan også anbefales. Vellignende fotos og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste oplevelse Helt anderledes at handle her. Lige fra mailen med humoristisk besked til modtagelse af pakke med personligt skrevet kort og pakket i fin pose. Hold da da op.... Absolut anbefal... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dejlige bukser ...bestilte et par mere... og nogle fine handsker. Leveret efter 1 døgn begge gange. Lille fint kort... håndskrevet. Pakket i lilla papir med love mærke. Go oplevelse at åbne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Webshoppen er en del af den fysiske butik, Sophies Tøjhus. Butikken ligger på Pustervig i Aarhus, lige midt i Latinerkvarterets bankende hjerte. Her har butikken ligget i over 50 år. Den myldrende og muntre modebutik er til alle tider et skatkammer for kjoleelskere. Her hænger de vilde kreationer fra kendte modehuse side om side med enkle kjoler, basic T-shirts og jeans. Det samme udvalg finder du også på Sophies.dk. "Kunderne skal stråle uanset om de er på SU eller godt ved muffen", lyder mottoet hos Sophie.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Sophies tøjhus skal opleves

Hjemmesiden kan også anbefales. Vellignende fotos og præcis beskrivelse af tøjet. Nemt at scrolle rundt og finde lige det du “mangler”. Lille håndskrevet hilsen i pakken fuldender den gode oplevelse.

2 de março de 2026

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse
Helt anderledes at handle her. Lige fra mailen med humoristisk besked til modtagelse af pakke med personligt skrevet kort og pakket i fin pose. Hold da da op.... Absolut anbefaling herfra

27 de fevereiro de 2026

Hej Helen,
Hold da op... si'r vi også! Tusind tak for din søde anmeldelse og anbefaling. Rigtig god dag😊

Classificada 5 em 5 estrelas

personlighed og service og venlighed!

personlighed og service og venlighed!
En god og tryg oplevelse at handle hos jer.

28 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Elisabeth,
Tusind gange tak for din anmeldelse. Det er lige netop de tre ting, som vi sigter efter at opnå. Rigtig god dag😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, skønne vinterbukser.

3 de fevereiro de 2026

Hej Jette,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg ønsker, at du får glæde af bukserne.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kom hurtigt

Hurtig leveret

Hej Lillian,
Jeg er glad for, at alt var i orden. Måske har du trykket forkert på stjernerne?🌟😅

God og personlig betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sød betjening, hurtig levering, håndskrevet kort sammen med levering af min bestilling. Handler gerne hos jer igen og igen og igen….,,

Hej,
Tusind, tusind tak for din søde anmeldelse.
På gensyn😊🤞

Super lækker buksedragt

Super lækker buksedragt

Hej Tine,
Mange tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os. Jeg ønsker, at du får en helt masse glæde af buksedragten.
Rigtig god weekend😊

Alt var i orden!

Alt var i orden!
Hurtig levering og ovenikøbet en sød håndskrevet hilsen 😊🎈

29 de dezembro de 2025

Hej Birte,
Mange tak for de fem stjerner. Det sætter vi kæmpe stor pris på!
Rigtig godt nytår🌟

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

28 de novembro de 2025

Hej Pia,
Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de fem stjerner.
Rigtig glædelig jul🎄
Andreas fra Sophies.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais