Ik ben 1 jaar geleden gestart bij…
Ik ben 1 jaar geleden gestart bij Angelique met het traject quantum vitaal leiderschap 12 maanden. Voor mij persoonlijk een hele drempel die ik over moest om deze stap te zetten. Het botste met mijn ego, te trots enz. Echter zat ik zowel zakelijk als privé helemaal vast. Ik kon geen keuzes maken en kwam hier niet meer alleen uit!
Angelique heeft mij teruggebracht naar mijzelf en me elke keer weer de spiegel voorgehouden. Vaak met het los maken van emoties, maar ook met humor. Het belangrijkste Angelique was er altijd voor me, zodat ik op tijd weer bewust kon worden gemaakt van de situatie en reactie.
Toen ik één jaar geleden starten had ik echt nooit verwacht, dat het mogelijk was waar ik nu sta. De laatste weken waren het heftigst“ de keuzes die ik moest maken, de gewoontes die ik los moest laten”
Ik ben nu helemaal een andere ik. Ik voel me vrij, enorme last van mijn schouders en het mooiste mijn relatie is liefdevoller, leuker en uitdagender dan al die jaren daarvoor. Spanningen hebben plaatsgemaakt voor vlinders van liefde en geluk. Terwijl mijn angst één jaar geleden bij het kiezen voor mezelf juist was om alles te verliezen.
Bedankt Angelique

Resposta da SoulCentre