Sovedyret.dk Opiniões 1439

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

MANGE STJERNER! Jeg købte lækkert sengetøj hos Sovedyret, hvor det viste sig, at det ene pudebetræk var syet meget skævt, så jeg skrev en reklamation. Jeg fik hurtig respons - God og informa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. System drillede da jeg skulle bestille. Min datter bestilte i stedet for, men fik anført forkert mail adresse. Jeg skrev til sovedyret og Wupti kort tid efter fik jeg svar, at al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 ⭐️ Med pil opad! Jeg købte en pusletaske hos Sovedyret der desværre havde en produktfejl - en meget sød Camilla fra kundeservice sendte mig straks en ny! Simpelthen den bedste service jeg har få... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sovedyret sov på ingen måde i timen. Jeg bestilte en plakat fredag morgen og kunne hente den i min GLS pakkeshop lørdag midt på dagen. Håber sovedyret fik sig en velfortjent lur efter den ihærdige ind... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Alt fungerede perfekt

Nem bestilling, hurtig levering og varen levede i høj grad op til forventningerne. Jeg glæder mig tilsat handle hos Sovedyret igen.

25 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen kundeservice

Jeg har købt et fint sæt sengetøj, som desværre gik i stykker efter en lille måned - jeg skriver 3 gange til kundeservice for at melde som en reklamation. Jeg hører ingen respons. Når jeg ringer kommer jeg heller ikke igennem. Ingen kundeservice. Jeg er meget skuffet, desværre.

23 de novembro de 2021
logótipo da Sovedyret.dk

Resposta da Sovedyret.dk

Hej Sarah,
Det er vi meget kede af at læse. Vi tager alle henvendelser seriøst,og behandler alle reklamationer så hurtigt vi kan. Jeg er bange for at dine mails ikke er kommet igennem til os, det sker af og til at elektronikken svigter ;-) Vi vil naturligvis hjælpe dig med din reklamation, hvis du vil forsøge igen at skrive til os på Hej@sovedyret.dk
Med ønsket om en rigtig dejlig dag fra Camilla//Sovedyret

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Bestilte fredag og fik en sms fra GLS om, at pakken var klar til afhentning lørdag. Fine priser og gode produkter 😀😀

8 de novembro de 2021

God service!

Synes først leveringstiden var længere end forventet (fra det jeg læst mig til her på Trustpilot). Men så skrev jeg og fik svar få minutter senere med en forklaring. Dagen efter kom min fine taske. Ville nok gerne have vidst leveringstid når jeg bestilte, men synes service var super når jeg skrev.

29 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice og ingen forståelse for kundeoplevelsen

Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj (meget dyre vare kr. 1000) og blev utrolig skuffet over det ene sæt jeg modtog.
Bestilte yderligere 1 sæt mere ( kr.595) i den gode kvalitet som det ene sæt var.
Efter at have sendt en mail herom, skulle jeg så oven i købet selv betale for returnering af den vare som jeg var dybt skuffet over kvaliteten på, hvilket jeg syntes var under al kritik da varen overhovedet ikke levede op til den kvalitet som varen kostede, det er jo ikke billige vare man køber her.
Efter længere mail udveksling med Camilla fra kundeservice, var der ingen hjælp at hente her.
Jeg skulle selv betale for returnering, hvilket jeg så har gjort.
Det hele bliver nu returneret og jeg handler aldrig i dette firma igen.
Meget dårlig kundeservice og ingen forståelse for kundenoplevelsen.

7 de outubro de 2021
logótipo da Sovedyret.dk

Resposta da Sovedyret.dk

Hej Lene,
Tak for din tilbagemelding her.
Hvis der havde været en fejl med kvaliteten, altså at det var en reklamation, havde vi til enhver tid betalt returfragten tilbage til os(som vi også har oplyst dig om)
Men du synes ikke om kvaliteten,og det er jo individuelt hvordan man opfatter den. Derfor synes vi ikke returfragten kan ligges på vores skuldre.
Hej fra Camilla fra Sovedyret.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais