Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Ver mais
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Ver mais
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Informações de contacto
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Holanda
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Fijne gesprekken en ondersteuning mogen ontvangen.
Van informatie over het bedrijf tot de salarisonderhandelingen.
Met het resultaat van een super leuke nieuwe job 🤩

Resposta da Sparkling People
Sparkling and the People that work…
Sparkling and the People that work there Will not dissapoint, personal touch and Will match you with a company that suits who you are and understand the best union between employee and employer is more about matching the mind set. Recomend you give them a try.

Zeer tevreden.
Een leuke baan gevonden met de hulp van mijn contactpersoon Yenssi. Hij is zeer professioneel, vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Ik wordt heel goed geholpen en de communicatie verloopt heel fijn.
Bedankt Yenssi en de hele team Sparkling People.

Top!
Tibor heeft mij goed geholpen bij Sparkling People. Het was een relaxed gesprek, en hij heeft mij weten te koppelen aan een super leuk bedrijf! Bij vragen kan ik hem altijd bereiken. Bedankt Tibor!

Resposta da Sparkling People
Ik ben in gesprek gegaan met Natasja
Ik ben in gesprek gegaan met Natasja. Ze legt alles duidelijk uit. Ik merkte wel dat ze naar me luisterde waar ik precies op zoek naar was. Communicatie ging ook super goed. Heb al snel een vacature kunnen vinden. Zeker blij mee !

Prettige ervaring
Erg fijn contact gehad met de recruiter.
Communicatie verloopt vlot en soepel.
Ik zie er erg naar uit om bij mijn nieuwe opdrachtgever aan de slag te gaan.
Bedankt Sparkling People!

Resposta da Sparkling People
Erg tevreden met sparkling people
Erg tevreden met sparkling people! Hele fijne gesprek gehad met Quinte. Vriendelijk geholpen. Het is allemaal heel snel gegaan. Aanrader!

Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen. Kon duidelijk motivatie geven. Ik ben goed bemiddeld bij het vinden van een nieuwe baan. Professioneel.

Erg vriendelijk en snel!
Erg vriendelijk en snel!
Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met sparkling people. Erg prettige gesprekken gehad en ze denken echt met je mee welke richtig je opwil!
Bedankt voor de goede service

Prima samenwerking!
Ik vond onze samenwerking positief en productief. Recruiter was respectvol, geduldig en vakkundig. Ze is goed beschikbaar en respondeert snel en legt alles duidelijk uit.
Sparkling people luistert naar je, je wensen, capaciteiten en Talenten.
Ga zo door met het goede werk!

Resposta da Sparkling People
Super fijn en persoonlijk contact
Super fijn en persoonlijk contact gehad met Gina. Sparkeling People heeft er voor gezorgd dat ik een nieuwe job heb kunnen vinden die past bij mijn wensen!

Goed geholpen
Sparkling people heeft me goed geholpen met het helpen vinden van een nieuwe baan, via Natasja mag ik aan de slag gaan bij mijn nieuwe werk. Heb er zin in :)

Resposta da Sparkling People
Superfijne begeleiding voor mijn sollicitatie
Sparkling People doet de werving en selectie voor het bedrijf waar ik aan de slag wilde. Mij helpen om de baan te krijgen was dus hun verdienmodel, dus dat deden ze dan ook uitstekend!
De medewerker van Sparkling People hielp me heel goed bij het solliciteren voor de functie waarin ik geïnteresseerd was. Het gesprek met hem was alledaags en gemakkelijk, waardoor het niet onnodig eng, spannend of ongemakkelijk was. Hij was open over het hele proces, enorm makkelijk te bereiken met vragen (kon gewoon WhatsAppen of bellen) en gaf voortdurend updates. Nadat hij een vervolggesprek geregeld had bij het bedrijf waar ik bij solliciteerde, gaf hij uitgebreid tips en uitleg over de verdere sollicitatieprocedure bij dat bedrijf. Hierdoor was ik goed voorbereid en ging de sollicitatie van een leien dakje.

Resposta da Sparkling People
Wat ik tot nu ervaren heb zeker top !!
Na mijn sollicitatie via indeed werd ik al snel, nog dezelfde middag al terug gebeld 2 dagen later een videogesprek gehad en daarna is het allemaal heel snel gegaan. Hele aardige en spontane man als contactpersoon bij sparkling People gehad!

Fijne ervaring!
Ze hebben mij supergoed geholpen aan een nieuwe baan en mij ook stap voor stap begeleid en geholpen met al mijn vragen
Ontzettend fijne ervaring met sparkling people!

Resposta da Sparkling People
Ik ben echt super goed geholpen door…
Ik ben echt super goed geholpen door meerdere recruiters van Sparkling People. Zij hebben mij bij de hand genomen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik kon hen altijd bereiken, zelfs buiten werktijd!
Op zoek naar een nieuwe baan? Sparkling People is echt een aanrader!

Goeie service
Ik ben uitstekend geholpen door Yenssi. Goeie service, goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen.

Resposta da Sparkling People
Ik had gesolliciteerd op de…
Ik had gesolliciteerd op de klantenservice functie van Infomedics, dagje later werd ik opgebeld door Yenssi om een vervolg afspraak in te plannen voor een video meeting. Verliep heel soepel, Yenssi was tevreden en stelde mij voor aan Infomedics. Super gesprek gehad bij Infomedics en gelijk aangenomen! Dankjewel voor alles Yenssi.

Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen. Bemiddelaar was heel behulpzaam en betrokken bij het proces!