It is a quick way to find a parking place for a correct price. Especially if you want to spend a day at sea in the high season as we did. After you made a demand you get very quickly an answer weathe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Op het laatste nippertje boekten wij een parkeerplaats via Sparkspot, nabij Tomorrowland te Boom. Dit omdat alle gewone plaatsen op de parkeerterreinen van Tomorrowland reeds vol waren. We hadden een... Ver mais
Super handig als je met een peuter ergens naartoe wil. Je hebt gegarandeerd parking en je bent vlakbij je bestemming. Alles was handig aangegeven. Geen problemen gehad en vlot gevonden én een redelijk... Ver mais
Trachtte tweemaal een parkeerplaats te reserveren voor een voetbalwedstrijd. Eerste reservatie werd betaald maar nadien geannuleerd door de gastheer. Bij tweede poging op ander adres (alweer na betali... Ver mais
Informações sobre a empresa
SparkSpot maakt parkeren eenvoudig, betaalbaar en stressvrij. Of je nu op zoek bent naar een parkeerplek voor je bezoek aan de stad of je eigen oprit, garage of parkeerplaats wilt verhuren, ons platform brengt bestuurders en hosts op een slimme manier samen. Als driver vind je snel een betrouwbare plek, vaak dichter bij je bestemming en zonder gedoe. Alles verloopt soepel via de app: reserveren, rijden en parkeren. Als host haal je meer uit je ongebruikte parkeerplek. Je bepaalt zelf de beschikbaarheid en tarieven, ontvangt veilige betalingen en rekent op onze ondersteuning wanneer nodig. Het aanmelden is gratis en je betaalt alleen commissie wanneer er effectief een reservatie plaatsvindt. Door je parkeerplek te delen, help je bovendien de parkeerdruk in jouw buurt te verlagen en draag je bij aan een aangenamere, beter bereikbare stad. SparkSpot is de ideale oplossing voor iedereen die makkelijker wil parkeren of extra inkomsten wil halen uit zijn parkeerplek. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.
Informações de contacto
Garenmarkt 31, 8000, Brugge, Bélgica
- 0479374980
- info@sparkspot.be
- sparkspot.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram

Taken
On arrival, the parking place was taken. No reaction ringing the doorbell. We had to park elsewhere, with a lot off effort, and much more walking to the event we visited. Tho was terrible, as one off us has trouble walking..

TOPOplossing
Eigenaar stond bij aankomst en vertrek op de parkeerplaats ons op te wachten. Communicatie verliep vlekkeloos. TOP!

Zeer comfortabel
Zeer comfortabel; Ga ik nog boeken als ik naar een concert kom

Super vlot
Super vlot! Bij aankomst en bij vertrek stond de aanbieder ons vlotjes ten dienste! Dikke dank je wel!

Gemakkelijk bereikbaar en dicht
Gemakkelijk bereikbaar en dicht
bij . Voor herhaling vatbaar !!!!

Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik, zeker te vertrouwen!

Resposta da Sparkspot
Snel geregeld en Makkelijk te vinden
Snel geregeld en Makkelijk te vinden. We hebben een heerlijke ontspannende dag gehad, zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats. Enorm bedankt.

Parking spot was taken
Parking spot was taken, no reply from renter, created a complaint at sparkspot, also no reply. Super bad service, will never use again

Winst op elk vlak.
Vroeger zo'n 5 uur voor de match aanwezig om een 'goeie' parkeerplek te vinden, iets drinken, de tijd vullen, iets eten. Alles, zo'n 60 euro kwijt. Nu kom ik 1,5 uur voor de wedstrijd aan, rijd mijn parkeerplek op en wandel rustig naar het terrein. Goedkoper maar vooral ... enkel stress voor de wedstrijd.

Erg praktisch
Makkelijk te gebruiken en erg praktisch. Een aanvraag ontbreekt, het zou goed zijn

Duidelijke mails
Duidelijke mails met heldere routebeschrijving. Ideaal voor een weekend weg

geen parkeerplaats;
geen parkeerplaats;
niemand bereikaar;
een keer maar NOOIT meer

Centraal gelegen
Vooral in het weekend als de nabijgelegen Biekorf parking meestal volzet is.
Slechts een paar stappen verwijderd van de Markt.
En enkel tientallen meter van het gerenommeerde restaurant DE FLORENTIJNEN.

Die Info war nicht ausreichend
Die Info war nicht ausreichend, da es keine Hoch Saison ist hätten wir an den Wochentagen gar keine Park Gebühren bezahlen müssen.

Resposta da Sparkspot
Te duur en geen toezicht
Ik begrijp dat het fijn is om een parkeerplek te kunnen bieden maar dit is totaal onbewaakt, erg duur en in de omringende straten kun je volop gratis parkeren. Zeker op zondagochtend hoef je niet bang te zijn een gratis plekje te vinden hier in de buurt.

Resposta da Sparkspot
Mijn auto stond veilig en wel en had…
Mijn auto stond veilig en wel en we hadden goed contact met de eigenaar van de parking, dus Top.

Resposta da Sparkspot
Der Parkplatz lag Zentral in…
Der Parkplatz lag Zentral in Blankeberge und der Gastgeber Paul war sehr freundlich , jederzeit gerne wieder

Great spot
Nice spot, good communication, very close to the city center. Perfect if you want to visit Brugge for the day.