2,3

Mau

Big scam company SparkWealths

Big scam company, only pay small amount's for three weeks out, then they want more money always someone connected to you on whatsapp to convince you to add more money, after six months they still not want to pay out investment I had with them $3743 try to withdraw $2000 they asked me to pay in $197.2 Watch out where you invest money on the internet alot of scamers on the internet.

27 de novembro de 2025

Me pagaron dos retiros inferiores a mi…

Me pagaron dos retiros inferiores a mi inversión, luego quise retirar más de mis ganancias y me dijeron que tenía que invertir mas para darme mis ganancias, para mí es una empresa piramidal con un sistema Ponzi, o sea que al final pierdes tu inversión

12 de setembro de 2025

Sparkwealths scam for sure

After 1.5 years to be offline they are open again. They said to pay my funds but instead their employee kelvin said he works for a scam company. I had to fill in a form to get my money back, but admin never give me any email back, not on WhatsApp or telegram, do not believe those scammers, they steal your money for sure I lost 40k and 25 accounts were blocked by them.

12 de junho de 2025

Geld verdienen en vervroegd pensioen met Sparkwealths.

Winstgevend, je kan je investering er elk moment er uit halen. Winst marge, tot 5000 2%, tot 10.000 2,5 % tot 20000 3,5% en 20k en boven 4% per dag.
Zeker een aanrader.
Maar :
Wanneer je echter zoals ik je winst er weer in zet, krijg je meer, maar ook meer problemen om het eruit te halen. Ze zeggen dan je bent automatisch in compounding gezet en moet dan 5% betalen als je eruit wilt, je krijgt wel extra USDT erboven op en veel extra zo dat de 5% erg hoog word. Ze vertellen de regels achteraf, zodat dit ergenis oplevert en het gevoel van SCAM.
De regels achteraf vertellen laat een naar gevoel achter.
Nu moet ik weer 6 maanden wachten tot ik het USDT eruit kan halen, omdat ik geen geld heb om ze te betalen, niet dat ze zeggen hoe je het moet betalen, nee achter af zeggen ze heb je al betaald, netjes zou zijn, ze houden de 5% in, maar dst doen ze niet, zodat weer het gevoel van opgelicht zijn naar boven komt.

Tot February 2024, moet ik afwachten tot ik het geld krijg en de admin die informatie geeft is waardeloos. Antwoord laat lang op zich wachten, vandaar van een 5 ster naar een 1 ster review. Voor mij waardeloos gevoel. Want ik heb er veel geld in zitten.
Achteraf informatie krijgen en het niet eruit kunnen halen voelt als scam. Ik Ben ook uit de groeps app gehaald om dit verhaal niet te kunnen vertellen, wordt vervolgt.

2 maart: geld niet gekregen: scam

27 de julho de 2023