Leia as opiniões dos outros
De är billigast och inget mer. Finns ingen större mening att förhandsboka här för du får ändå skiten dagar senare (FF Tactics senast). Jag fick ett mejl om att Pokemon Z-A tyvärr var försenat men s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
I snigelfart..
Världens sämsta service och support
Världens sämsta service och support
Försenad leverans och dålig kundservice
Beställde ett spel under Black Friday. Leveransen försvann och det tog lång tid och flera kontakter med kundtjänst innan det löstes.
Trots att de själva skrev att ersättningsprodukt kunde skickas, försökte de styra mig mot återbetalning istället, trots att spelet då kostade betydligt mer än kampanjpriset jag köpte det för. Jag fick själv ligga på och förklara flera gånger att jag ville ha spelet jag beställt, inte pengarna tillbaka.
Till slut fick jag spelet, men processen var onödigt krånglig och tog alldeles för lång tid.
Blev totalt lurad av dessa bedragarna
Blev totalt lurad av dessa bedragarna. Beställde 2 spel, fick aldrig något. Fakturan var de dock snabba på att skicka. Kundtjänsten var helt bedrövlig. Sista gången jag handlade här. Usch.
1 månad har gått sedan jag beställde…
1 månad har gått sedan jag beställde högtalare. Behöver inte säga mer. Grejerna kommer inte fram. Beställ inte från dessa pajasar.
Har beställt men inte fått mitt paket
Har beställt men inte fått mitt paket. Trots det får jag ingen hjälp och står utan julklapparna jag beställde.
Fick ett paket idag med ett spel jag…
Fick ett paket idag med ett spel jag hade förbeställt. Det var så trasigt så man kunde tro någon hade hoppat på det, vilket också var otroligt klent paketerat. Mycket besviken.
Köpte 2 par nya Koss Porta Pro
Köpte 2 par nya Koss Porta Pro. Den ena var som den skulle men den andra var trasig och öronkuddarna saknades. Lita inte på den här oseriösa butiken för man vet aldrig vad man får.
Oväntat bra
Jag beställde ett spel från Spelbutiken och fick det redan efter fyra dagar, trots att det var en helg emellan leveransdagarna. Är nöjd med leveransen utifrån min upplevelse. Samtidigt verkar det som att man måste ha lite tur med vilket spel man beställer, för utifrån andra recensioner varierar leveranstider och produktens skick.
De är billigast och inget mer.
De är billigast och inget mer.
Finns ingen större mening att förhandsboka här för du får ändå skiten dagar senare (FF Tactics senast). Jag fick ett mejl om att Pokemon Z-A tyvärr var försenat men skulle skickas, bla, bla, bla, men inte kunde de pröjsa någon slags snabbfrakt, men icke. Idag är releasedagen och Instabox säger att de inte ens mottagit paketet 🤷♂️
Förboka spel någon annanstans
Lol tänker aldrig beställa härifrån igen för en preorder, önskar jag hade läst omdömena innan om människor som haft samma upplevelse. Det är inte värt den extra femtiolappen man sparar på spelet om det inte kommer i tid. Kan rekommendera Elgiganten eller Webbhallen där jag aldrig haft några problem:)
Oseriöst företag
Jag förbokade Ghost of Yotei. Men Spelbutiken verkar inte ha skickat det till ombudet förrän releasedagen. Dessutom så använder som Sveriges mest kritiserade leverantör-EarlyBird. Som i sig också försenar leveransen.
Jag försökte kontakta kundtjänst för 2 dagar sedan men de har inte återkopplat alls.
Undvik denna butik om du värdesätter att få de varor som du betalar för.
Gillar du förseningar, slarv och chansen att dina paket inte dyker upp så ska du handla här.
Jag får ett riktigt oseriöst intryck.
Beställde 3 spel till mina barn.
Beställt tre spel till mitt barn i födelsedagspresent till rabatterat pris. Blev utlovad leverans för en vecka sedan men ingen information om att paketet är sänt eller vart det tagit vägen. Nu fick jag precis info om att paketet är återsänt pga att jag inte hämtat upp det? De säger nu att jag måste köpa till fullpris. De tar noll ansvar och är inte intresserade av att undersöka vad som gått fel. Uselt!
Skickade en vara i retur och har nu…
Skickade en vara i retur och har nu väntat i 4 veckor utan att ha fått mina pengar i retur. Kontaktat deras kundservice o paketet har anlänt till Malmö 7 augusti men de säger sig inte fått returen till Danmark ännu, idag är det alltså 3 september. Kundservice lovade höra av sig denna vecka, onsdag idag o ingen återkoppling.
Beställt ett spel till mitt barnbarn i…
Beställt ett spel till mitt barnbarn i födelsedagspresent. Blev utlovad leverans 2-4 dagar. Beställde spelet 25/7,idag 12/8 och mitt barnbarns födelsedag!!! Har fortfarande inte skickats....,inget spel! Mycket irriterande då man heller inte får ngt besked förrän det gått 15 dagar efter att beställningen ägt rum!
Förboka inte från dem!
Som flera andra här så har jag förbokat ett spel från den här butiken, i god tid innan, för att kunna få det idag, när spelet faktiskt släpps. Och som flera andra så får jag inte spelet idag utan får vänta. Det värsta är att de dessutom far med osanning och hävdar att det visst är skickat, när jag via spårlänken ser att det ligger kvar på deras terminal i Danmark. Jag påtalar detta och får otrevliga och dryga svar tillbaka, och fortsatt envisa svar om att det visst är skickat och att det är speditören som segar. Det här är någonting som de kör med rätt mycket, de lägger skulden för förseningar på speditören. Undvik dem till varje pris, i synnerhet om ni vill förboka ett spel. Ni kommer garanterat inte att få det på releasedagen, ens om ni är ute i väldigt god tid.
Väldigt bra
Väldigt bra. Beställde en thrustmaster yoke och fick den i perfekt skick och tog bara 4 dagar för den att komma fram. Bra rabatter också, väldigt tacksam!!
Gjorde beställning i slutet av juni för…
Gjorde beställning i slutet av juni för ett spel som släpptes 17 juli och jag skulle få det på releasedagen. Likt omdömet nedan (Patrik) har Spelbutiken "skickat" paketet den 15 juli och Instabox har fått information om det men därefter har det inte hänt något. Det har gått 10 dagar sedan det skickats och efter jag mejlat ett par gånger får jag info att det är något som har hänt med allt som skickats den 15 juli. Valde att köpa spelet på Elgiganten istället. Jag tror inte ens att de faktiskt har skickat spelet, om de ens har det. Men på det sätt att de skriver det så får de pengarna men kan själva ta in spelet i efterhand. Det positiva är att kundservice var trevlig och bjuder på returfrakten samt att jag får åter mina poäng. Å andra sidan skulle jag få spelet, inte pengar och poäng tillbaka. Dvs. jag får merjobb för att skicka åter paketet. Så det var sista gången jag beställer därifrån. Vidare är det inte första gången jag får spelet för sent.
Förbokade ett spel med release 17/7
Förbokade ett spel med release 17/7 , 15/7 markerar butiken den som skickad men enligt spårnummer har inte fraktbolaget ens fått paketet nu på kvällen 17/7 . Står fortfarande att dom väntar på inlämnande av paket. Så kommer nog inte få spelet för ens tidigast 4-5 dagar efter release då det är helg sedan.
undvik dessa om du vill få ditt spel i tid.
Förebeställning försenat, missade release
Beställde Nightreigh Seekers Editio. Förbeställde på spelbutiken för att få det till release, fick dagen efter vilket inte var som önskat.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.