Banner for Speldorado

Speldorado Opiniões 238

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd weer een prettige ervaring waarbij alle vragen beantwoord kunnen worden door de eigenaar. Ook heeft hij goede adviezen. Ruim assortiment aan spellen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle service, het bestelde spel werd de dag na bestelling bezorgd. (Wat beter had gekund was de informatievoorziening rondom dag/tijd van bezorging. Linkje gaf me niet de informatie waar ik naar op... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos
  2. Clube de jogos de tabuleiro
  3. Fabricante de brinquedos e jogos
  4. Loja de brinquedos

Bij Speldorado draait alles om spelplezier! In onze gezellige winkel in Delft staan we klaar met persoonlijk advies om je te helpen het perfecte spel te vinden. Of je nu gaat voor een gezellig familiespel, een strategische uitdaging of een spannend kaartspel – wij denken graag met je mee. Liever online shoppen? In onze overzichtelijke webshop profiteer je van dezelfde scherpe prijzen én snelle service. Ook organiseren we regelmatig leuke events, van demo-avonden tot toernooien. Kom langs en ontdek het zelf – we kijken ernaar uit je te zien!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

238 opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fijne zaak

Ook heeft hij goede adviezen.
Ruim assortiment aan spellen.

7 de abril de 2026

exceptionally quick

VERY fast shipping ;) wasn't expecting the product untill after 11th of april, but the first of april the package was already at my door. decent price and good service. very good.

1 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle service

Snelle service, het bestelde spel werd de dag na bestelling bezorgd. (Wat beter had gekund was de informatievoorziening rondom dag/tijd van bezorging. Linkje gaf me niet de informatie waar ik naar op zoek was.)

31 de março de 2026

11/10

lage prijs, goede sevice werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en snelle verering ookal woon ik in friesland. zeker een aanrader

27 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Pre order besteld bij Speldorado

Pre order besteld bij Speldorado, 4 dagen na release date geen update over vertraging geen update over mijn bestelling, ik heb gemailed maar geen reactie, ik probeer te bellen gelijk naar voicemail. Ik kan niet eens mijn order cancelen om mijn geld terug te krijgen.

Dit is onacceptabel.

24 de março de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Speldorado

Resposta da Speldorado

Helaas duren sommige pre orders wat langer, en soms kunnen wij door de drukte onze telefoon niet opnemen, we hebben het geld meteen terug gestort

Classificada 5 em 5 estrelas

We leggen graag een kaartje en zijn…

We leggen graag een kaartje en zijn verknocht aan kaarten met een linnen structuur. Onze oude kaarten waren inmiddels zo versleten dat er bijna niet meer mee te spelen was, maar het bleek nog een hele zoektocht naar nieuwe. Speldorado heeft ze, betaalbaar en snel geleverd. Fijn!

9 de março de 2026
logótipo da Speldorado

Resposta da Speldorado

Heel erg bedankt voor de positieve review, heel veel plezier met je aankoop! En hopelijk zal het nu een tijdje duren voordat u door alle kaarten heen bent gesleten!

Great Service, recommended!

We should value service even better when something goes slightly wrong: I ordered a game and received the wrong item. After getting in touch with Speldorado, the correct item was sent right away, without requiring me to return the other one first. That's what I value most!

28 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.