Leverans på 8 arbetsdagar, fick mail vid bekräftelse av beställning, när varan packats, och när den kom fram till ombudet. Fick fel storlek på en flaska av 10, men fick en återbetalning på mella... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Va lite nervös först att beställa från utlandet men allt fungerade super bra! Väldigt nöjd eftersom varorna jag ville ha gick inte att få tag på i Sverige. Leveransen tog en bra stund men nöjd ä... Ver mais
Har ännu inte mottagit varan och då jag inte kunnat se leveransstatus i orderbekräftelsen mejlade jag till er kundservice. Jag har ännu inte fått någon respons på det mejlet. Dock har jag ju betalat... Ver mais
Mycket nöjd med bemötandet jag fick, dom löste min fråga och problemet jag hade smidigt och snabbt. Rekommenderar
Informações sobre a empresa
Beställ sprit online. I vår webbutik kan du bara köpa den bästa spriten med överkomliga priser och fri leverans till hela Sverige! Vi erbjuder dig endast handplockad samling av alkoholdrycker.
Informações de contacto
Suécia
- spiritstock.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Snabb leverans allt var bra
Snabb leverans och bra support
Mycket nöjd med bemötandet jag fick
Rekommenderar
Fick varorna en vecka senare än utlovad…
Fick varorna en vecka senare än utlovad leverans vid ordern godkännande
Otroligt bra butik!
Fick fel storlek på en flaska av 10, men fick en återbetalning på mellanskillnaden (mitt förslag som enklaste lösning) utan diskussion inom 24 timmar från att jag anmälde felet.
Här handlar jag mer i framtiden!
Enkelt att beställa men det tar sin tid…
Enkelt att beställa men det tar sin tid att få. Ungefär 3 veckor! Men väldigt smidigt.
Varan kom i förväntat skick
Jätteväl packeterat och kvick leverans
Gick väldigt fort väl paketerad allt i…
Gick väldigt fort väl paketerad allt i sin ordning
Vägrar svara om en trasig flaska.
En flaska var sönder när jag fick den och de vägrar svara efter att jag skickade 2 mail om det.
Uppdatering: De svarade och säger att de skall ge mig pengarna tillbaka för flaskan.
väldigt nöjd
Funkar
Funkar, väldigt seg leverans och dålig information om status för beställningen.
Kommer nog inte handla här igen.
Felaktig info om leveranstid och pris
Felaktig info på hemsidan och längre leveranstid än angivet. Stod tydligt på hemsidan att de erbjöd gratis leverans. Frakten kostade 250kr. Företaget tog inget ansvar.
De skickade fel / undvik företaget
2023-12-23:De skickade fel. Annan smak.
Annars gick det snabbt och var enkelt att handla.
Uppdatering 2024-01-08: Företaget svara ej på e-post eller telefon. Undvik detta företag . När något får fel strutar de i kunden.
Väldigt bra!!
Va lite nervös först att beställa från utlandet men allt fungerade super bra!
Väldigt nöjd eftersom varorna jag ville ha gick inte att få tag på i Sverige.
Leveransen tog en bra stund men nöjd ändå.
Snabb leverans nöjd med köpet
Produkten motsvarade mina förväntningar .kommer handla här fler gånger
Hjälpsam och vänlig kundbemötande
Hjälpsam och vänlig kundbemötande. Snabb leverans, välpackade.