Sponsor-salg.dk Opiniões 19

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Der er forhåbentlig ingen der falder…

Der er forhåbentlig ingen der falder for deres spam opkald og svindel salg. De eneste positive anmeldelser de har er sikkert lavet af dem selv eller en af modtagerne af deres "salg"
Gå langt uden om firmaer som disse der ikke overholder markedsføringsloven

19 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindler firma. Kontakter ulovligt reklamebeskyttede.

Desværre også en oplevelse som de andre ægte anmeldelser de har, bliver kontaktet dagen før en weekend med sponsorat, bliver lovet at jeg bliver ringet op og vi ordner det visuelle over tlf, har et overset opkald jeg ringer tilbage til uden svar.

Så høre jeg ikke mere før jeg får en inkasso på 16000.
De siger så at de her mailet mig, kan så se tilbage nu i min spam at ja der på en mail, som jeg naturligvis ikke opdager i min spam mappe.

Jeg var sikker på de jo ville ringe når det ikke lykkedes at tale sammen med den visuelle mand/dame og så kunne vi finde ud af noget andet vil rigtig gerne være sponsor af fc Fredericia.

De har ringet mig op for længe siden om et fast sponsorat jeg også gerne ville hvor aldrig hørte noget igen og hvor enda prøvede at finde frem til dem.
Der har de så også mailet mig i spam.

Og så er jeg også tilmeldt reklamebeskytelse så de har på intet tidspunkt måtte kontakte mig.

Nu venter jeg så svar på om de vil give mig noget for mine penge eller om de bare vil prøve at stjæle mine penge. som kan se i alle de andre rigtige omtaler de her herinde nede under de par købte anmeldelser det liger øverst i søgefeltet.

17 de junho de 2025

Nemt og godt!

Tobias fra Sponsor-Salg har flere gange kontaktet mig, for at tilbyde synlighed ifm mit sponsorat i Sønderjyske Fodbold. Han gør det nemt og ligetil at få synlighed omkring min virksomhed - dér hvor målgruppen er.

29 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Sponsorsalg

Vi er glade for sponsoratet som Tobias har solgt til os - god forklaring - Er der noget som vi vil ha' anderledes bliver det rettet med det samme.

21 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste ved at samarbejde med Tobias…

Det bedste ved at samarbejde med Tobias og Sponsorsalg er deres respekt og forståelse for ens tid og evt. afslag på en mulighed for sponsorering. Det er ikke typisk telefonsalg og vi har hele vejen igennem haft en god dialog omkring de fokusområder jeg gerne vil sponsorer og hvad jeg ikke vil.
Jeg og Dansk Løn Service er super glade for samarbejdet over det sidste års tid

21 de outubro de 2024

Jeg havde en meget positiv dialog med Mathias fra Sponsorsalg

Jeg havde en meget positiv dialog med Mathias fra Sponsor-salg.
Han var utrolig behagelig at tale med og fremlagde information om sponsormulighederne super professionelt uden at oversælge produktet.
En fornøjelse at have dialog med en konsulent der formåede at være overbevisende, tillidsvækkende og saglig i sin præsentation.
Bliv endelig ved med det Mathias

3 de outubro de 2024

Overholder ikke aftaler

Det som aftales i telefonen, er ikke det som efterfølgende leveres - desværre. Man modtager en mail med en overordnet opsummering. Desværre er du nødt til at bede om alle detaljer på skrift, da de ellers ikke overholder det som er aftalt telefonisk - eller de er i hvert fald af en anden opfattelse af hvad der er aftalt.

4 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Sælger aftaler de ikke overholder

Sælger aftaler de ikke overholder, er meget besværlige at kommunikere med.
Købte en bandereklame hos Åbyhøj IF, efter noget tid undrede jeg mig over den ikke var kommet op. Det viste sig den var blevet "fejlplaceret". De siger så den nu er endt det korrekte sted, men det er løgn. Det hænger ikke det rigtige sted og nu endda med et banner på hegnet foran skiltene således udsigten er delvist blokeret. Jeg var blevet lovet at udsigten til skiltet ikke ville blive blokeret, men der gik vidst ikke engang 2 - 3 uger før det skete.
Jeg kan ikke anbefale andre at indgå et samarbejde med Sponsor-Salg.

18 de junho de 2024

Vældig fornøjet

Man kan godt komme i tvivl, når man bliver ringet op ud af det blå, for der er jo mange fidusmagere derude - men den her er god nok. Sponsorsalg gør rent faktisk det de siger. Og så er de søde at snakke med, når man ringer.
Der kan gå noget tid, inden sportstøj med ens logo på dukker op, så der kan godt blive brug for lidt tålmodighed. Jeg nåede også at komme i tvivl, men da jeg kontaktede den pågældende sportsklub, sagde de god for det, og jeg følte mig beroliget.
Da jeg så fik tøjet at se, havde de gjort noget ret fint med mit logo - og med andre firmaers :-) Vældig fornøjet!

13 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fylder folk med store løgn og sender folk til indkasso uden grund

Man skal lede længe efter så stort et fusker firma.

I 2022 vælger jeg at indgå aftale om et sponsor salg igennem jer. I forhold til aftalte med jeres sælger sker der aldrig noget fra jeres grafiske side så man kunne komme i mål med denne aftale, efter længere kommunikation med jer rykker vi kontrakt i stykker.

Bliver så kontaktet af jer igen i 2023 og vælger at stole på at i har fået styr på jeres processor så det ville glide lige igen. Dette sker dog ikke, har snakket i telefon med jer gentagende gange og lavet aftaler med jer frem og tilbage. Men INTET er blevet overholdet. Og denne sag ender desværre med at i sender mig til indkasso. Så løgn og latin fra jeres side hele vejen. Vil fra råde alle at brug disse amatører!!

21 de fevereiro de 2024

FUSKER FIRMA!

FUSKER FIRMA!!
Inden jeg fik set mig om, så står jeg til at jeg skal i fogedretten… Blev lovet reklame for mit firma “ DS BELÆGNING “. Men har intet set ifht. Reklame på banner….

15.000,-…

16 de março de 2023
logótipo da Sponsor-salg.dk

Resposta da Sponsor-salg.dk

Hej Daniel. Har lige fulgt op på din sag da jeg ikke kan forstå du mener vi er fusker firma

1) du siger ja til at købe en sponsor-aftale til AaB via Sponsor-salg til 12.500+moms i november 2022

2) i den aftale indgår der bl.a en LED reklame på AaBs fodboldstadion til når de spiller kampe

3) Du modtager 6 e-mails fra vores grafiker med diverse forslag til det grafiske der skal på banden

4) Du modtager 1 faktura, 1 påmindelse, 2 rykkere og en faktura igen til en ny mail

5) vi sender dig til inkasso

Al det her har stået på siden 29. november 2022 så jeg mener ikke at “inden jeg fik set mig om så står jeg skal til at skulle i fogedretten” er en passende konklusion. Det er immervæk en proces der har stået på i knap 6 måneder. Der har været rigelig med tid til at betale og til at godkende eller komme med kommentarer til de grafiske forslag til dit banner.

Hilsen Michael Lynge, sponsor-salg

PAS GODT PÅ

Tillæg til svar fra Sponsor-Salg ApS
Som jeg har skrevet til jer og til det opkrævnings firma I benytter jer af, så har jeg IKKE modtaget noget fra jer som jeg kunne reagerer på. Stadig virker det MEGET uprofessionelt at I ikke lige griber telefonen og ringer til os inden I videresender et krav, det kan såmænd spare mange problemer og meget tid.
Og ganske rigtigt, at jeg har kommunikeret med en Jonas fra Blue-Fox sponsor salg og jeg er også klar over, at han skrev at jeg ville høre mere, men der kom ikke mere og derfor kunne jeg ikke reagere på noget som helst.

Omkring slut august/start september, blev vi kontaktet af en person, der udgav sig for, at være fra Herning Blue Fox og han havde et tilbud på et sponsorrat. Efterfølgende hørte vi intet før der pludselig lå en mail fra en opkrævnings virksomhed, hvor kravet pludselig var vokset til næsten dobbelt størrelse.
Da vi kontaktede dette firma, fandt vi så ud af, at det åbenbart var Sponsor-Salg ApS der stod bag den kontakt dengang og de mente, at de havde sendt en faktura samt rykkere til os. Vi havde INTET modtaget og det mindste Sponsor-Salg ApS kunne have gjort var da, at gribe telefonen i første omgang for, på den måde, at undgå yderligere tidsspilde.
Men måske de ikke engang vil stå ved hvad de laver, siden de ikke engang vil svare på opkald.

Og vi har INTET fået for de penge, end ikke reklameplads eller billetter, så mon ikke de godt er klar over, at den er helt gal.

Så pas meget på derude

31 de agosto de 2022
logótipo da Sponsor-salg.dk

Resposta da Sponsor-salg.dk

Hej Just. Jeg mener ikke man bør passe på med at handle med Sponsor-salg på baggrund af det her.

Du har sagt ja til at købe en sponsorpakke i Herning Blue Fox. Vi har sendt bekræftelse, faktura, påmindelse, 1. rykker, 2. rykker med inkassovarsel og så har du efter inkassofirmaet skriver endelig svaret. Det er den samme mail vi har sendt til hver evig eneste gang. Såfremt du ikke er enig i at have købt det her produkt kunne du have svaret på bare én af disse mails inden det kom hertil. Du har stadig ikke skrevet at du ikke ønsker at købe aftalen.

Jeg er også i besiddelse af en mail fra dig hvor du skriftlig bekræfter at du gerne vil købe det. Korrekt at du ikke har fået dine billetter endnu, men du har jo heller ikke betalt så det er vel fair nok at vi har en rykkerprocedure som faktisk strækker sig fra den 16. september til 20. december? Det er 3 måneder, det synes jeg er helt fair i erhvervshandel og jeg kan på den baggrund ikke se vi har gjort noget forkert.

Hilsen
Michael Lynge
Ejer

Advarsel!!!

Advarsel!!!

Blev ringet op af en sælger ved navn A.... som fortalte, at han ringede på vegne af min søns fodboldklub. Efterfølgende sendte han en falsk mail, hvor de brugte fodboldklubbens logo som mailsignatur og havde lavet en mailadresse, som lå tæt op af fodboldklubbens.

Har efterfølgende prøvet at få en god forklaring fra ejeren af "Sponsor-salg" (Michael Lynge), uden held.

Nu er der gået 7 mdr. og jeg intet fået ud af de 30.000,- som jeg har sponsoreret. Blev lovet, at de gik til spillertøj på min søns fodboldhold.

8 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Er blevet grundig snydt af en sælger

Er blevet grundig snydt af en sælger, som udgav sig for at være repræsentant for vores lokale håndboldklub. Hun brugte sågar både titel fra sponsorsalg i klubben og klubbens logo i kommunikationen med mig.
Jeg endte med at betale 2.700 kr. som udløste nogle vandflasker med logo på, og de skummede altså selv den største gevinst ved mit sponsorat.

25 de outubro de 2022

Støt andre steder

De sælger sponsorater med løgnagtige forklaringer om at vi ses på stadion og meget mere, på trods af at sælger sidder i Århus og aldrig har set FC Roskilde spille en fodboldkamp.
Når jeg spørger ind til dette, får jeg at vide at sådan er det at være sælger.
Så ja "sælger" indrømmer at han ikke taler sandt, men er ansat til at sælge sponsorater.
En skam at min virksomhed nu ikke længere ønsker at sponsorer FC Roskilde.

12 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

jeg blev ringet op af en af deres…

jeg blev ringet op af en af deres telefonsælgere som fyldte mig op med BS, han hed mathias, og lovede guld og grønne skove, vi aftalte en god plads på midten af banen med god eksponering samt 4 billetter som jeg gav til nogle af vores kunder, hvor vi finder ud af det kun er 2, så de endte med at betale selv, så dårlig stil

derudover da vi så kampen, viste sig det at vi havde fået den billigste plads, til trods for vi betalte mere for en god plads, lad vær og ring i gemene tyveknægte....

12 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais