Vi købte et børneur samt et til voksne/ større børn til vores drenge på 9 pg 13 år. De er meget glade for dem, de ankom hurtigt, virkede med det samme og er meget motiverende for dem i løbet af dagen.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Havde bestilt et sort fodboldmål d. 20/6-26 som skulle bruges til en fødselsdagsgave d. 31/7-26. På billedet på hjemmesiden er fodboldmålet sort. På leveringspakken i pap er der udenpå et bill... Ver mais
Rigtig god service der gik lidt kludder i leveringen men de gjorde alt for at rette op på dette fine varer ☺️☺️
Jeg købte et ur til min mand i julegave. 6 måneder ville det pludselig ikke tænde skærmen. Anders sendte et nyt ur uden problemer 🙏🏻 super fin service
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fin lille gave til lillemor
Fin lille gave til lillemor. Trods udfordringer hos PostNord kom pakken frem
I god tid til valentinsdagen ❤️
De virker fint
Super god oplevelse👌
Super god oplevelse👌
Stort udvalg og rigtig gode tilbud.
Og så hurtig levering👍
Kan helt sikkert anbefale shoppen👏
Sportsbuddy Vision Kids
Min søn (7 år) fik et børne ur i julegave (Sportsbuddy Vision Kids). Uret er dog alt for stort til en børnearm og Sportsbuddy vil ikke tilbage betale pengene tiltrods for at uret bliver solgt som et børne ur.
Hurtig levering - og et produkt som lever helt op til forveningen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, der gik ikke mere
end 2 dage.
Det bedste ved bestille fra Sportsbuddy var at varerne kom ret hurtigt til leveringsadressen 😀
Godt kvalitetsprodukt
Dårlig service
Køb ikke fra dette firma.
Vores søn fik 2 ure i julegave. Det ene ur er købt Black friday d. 25/11 og bedsteforældrene købte et d. 28/11.
Vi skriver derind da vi gerne vil have pengene tilbage for det ene. Vi får af vide, at vi kun kan bytte til et andet produkt eller få et gavekort . Mads skriver, at det er fordi deres forlængede bytte frist først startede d. 28/11.
Da jeg så prøver at bytte det andet ur som er købt d. 28/11- får jeg samme svar . Det kan kun byttes til et andet produkt eller vi kan få et gavekort . Jeg henvender mig igen, men de vil ikke svare mig på min mail. Nu sidder min søn på 9 år, med to ure. Og kan ikke bytte til andet , da der ikke er noget på hjemmesiden som han ønsker sig . Jeg har aldrig fået så dårlig service .
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Det ville være en kæmpe hjælp om der var en returseddel med i forsendelsen, for havde ikke en god oplevelse ift returnering/ombytning.
Hurtigt
Fra jeg bestilte varen, til den var sendt med pakkepost, gik utroligt hurtigt. Dog kunne æsken have været mindre, eller fyldt ud med pap eller plast, da varen har raslet rundt i en alt for stor æske, der dog var intakt ligesom selve varen. Men virkelig hurtig ekspedition
Super fin hjemmeside og hurtig…
Super fin hjemmeside og hurtig forsendelse. Produktet lever helt op til forventningerne på alle måder
I gør en forskel
Hurtig forsendelse
I må gerne sende en returnerings label med i pakken, hvis men ønsker at returnere den købte varer
Mvh
Peter Horn
Første gang jeg handler her.
Første gang jeg handler her.
Godt tilbud, og meget hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Vil vende tilbage til Sportsbuddy, når der skal handles yderligere fitnessudstyr :)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.