Vi købte et børneur samt et til voksne/ større børn til vores drenge på 9 pg 13 år. De er meget glade for dem, de ankom hurtigt, virkede med det samme og er meget motiverende for dem i løbet af dagen.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Havde bestilt et sort fodboldmål d. 20/6-26 som skulle bruges til en fødselsdagsgave d. 31/7-26. På billedet på hjemmesiden er fodboldmålet sort. På leveringspakken i pap er der udenpå et bill... Ver mais
Rigtig god service der gik lidt kludder i leveringen men de gjorde alt for at rette op på dette fine varer ☺️☺️
Jeg købte et ur til min mand i julegave. 6 måneder ville det pludselig ikke tænde skærmen. Anders sendte et nyt ur uden problemer 🙏🏻 super fin service
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Kun delvis levering - og ingen respons fra sælger
Havde bestilt et sportsur og en t-shirt. Sportsur blev leveret hurtigt, og er fint tilfreds. T-shirten er ikke leveret, og får kun et autosvar når jeg sender en mail (hvilket er gjort flere gange), men der virker ikke til at ske nogen behandling af henvendelsen. Der er ingen andre kontakt muligheder på deres hjemmeside.
Hurtig levering og produktet levede op…
Hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger.
Fin service
Hurtig levering og hurtigt og god hjælp…
Hurtig levering og hurtigt og god hjælp fra kundeservice.
Min dreng er meget glad for sit ur
Manglende fortrydelses mulighed.
Da vi ønskede at returnere den tidligere ordre inden de 14 dage, fik vi kun vrøvl tilbage og fik ikke muligheden for pengene tilbage.
Jeg bestilte en vægt kl 7 om morgen
Jeg bestilte en vægt kl 7 om morgen. Der stod på hjemmesiden at hvis man bestiller inden kl 15, vil de sende samme dag.
Jeg fik ordrebekræftelse og penge blev trukket. En uge efter sendte jeg mail om hvor min bestilling blev af.
De skrev de har meget travlt og skød skylden på postnord at de ik havde skannet varen. 3 dage efter kom min vare endelig.
Jeg fik min pakke hurtigt
Jeg fik min pakke hurtigt, den kom frem i god behold, og der flugte vejledning med så alt var nemt at finde ud af. Kan ikke komme i tanke om noget der skulle gøres bedre.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. God information
Hurtig levering, glæder mig til at bruge mit nye ur.
Det var nemt at bestille og leveringen…
Det var nemt at bestille og leveringen var også meget hurtig.
Jeg fik kun halvdelen af det jeg har…
Jeg fik kun halvdelen af det jeg har købt og det fulde beløb er trukket. Har taget kontakt, men ingen tilbagemelding.
Har handlet flere gange
Har handlet flere gange. Altid gået hurtigt og uden problemer.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden
Nemt at finde rundt på hjemmesiden
Alm tid på levering, tog et par dage.
Super godt og hurtigt levering
Meget effektiv levering og god handel :)
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - glæder mig til mit næste køb😅
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.