Måtte vente litt på produktet men ble underrettet bra om dette. Selger kan være litt mer på overfor kjøper vedrørende tidlig silikon på båndet. Smartskjermen er over all forventning og ble egentlig... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ble veldig godt motatt ved min henvendelse på tlf. Rask tilbakemelding med et pristilbud og videre rask ordre behandling og forsendelse ved bestilling. Mottok varen raskt levert på døren så godt fornø... Ver mais
Skulle kjøpe skumgummiballer og racket til min sønn for første gang ifag. Fikk utrolig god veiledning og service av personale- personlig og hyggelig atmosfære i butikken. De gir deg gode råd om ha s... Ver mais
Veldig god service. Svarer raskt på henvendelser på epost og fikk god hjelp ved kjøp av treningsutstyr. Produktene var av god kvalitet! Jeg har kjøpt treningsutstyr fra flere nettsteder det siste år... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Sportsmaster har levert treningsutstyr til privatbruk, treningssenter og bedrifter i over 22 år. Stort utvalg treningsapparater til deg som vil litt mer. Se mer!
Informações de contacto
Noruega
- sportsmaster.no
Fikk god hjelp av ansatt til å…
Fikk god hjelp av ansatt til å skreddersy en god utstyrsliste som passet vårt bruksbehov.
Poderá usar IA para responderLer mais
Dårlig kundeservice og kommunikasjon
Bestilte en vare fra nettsiden som skulle være på lager. Mottok ordrebekreftelse og ventet deretter 3 uker uten at det kom oppdatering på status med varen. Svært lite imøtekommende kundeservice når man tar kontakt om dette. Får beskjed om at varen er utsolgt selv om dette ikke var oppgitt på tidspunktet jeg bestilte, og jeg aldri fikk noen oppdatering. Det hele legges over på kunden. Fikk i det minste kansellert orderen.

Bra info og service
Dårlig kommunikasjon
Flere forsinkelser ifm levering. Jeg som kjøper måtte henvende meg til leverandør hver gang det nærmet seg leveringsdato. Fire ganger ble ny dato utsatt uten at dette ble kommunisert ved mindre at jeg selv tok kontakt.

Generelt veldig bra service
Generelt veldig bra service. Det som trekker ned er sen levering på en restordre. Den mangler fortsatt. Antatt levering til deres hovedlager var ca 1/3.

Resposta da Sportsmaster Norge
Veldig god rådgivning og solid mølle…
Veldig god rådgivning og solid mølle til god pris
Rask ekspedering og god hjelp ved kjøp.
God service på levering
Dårlig informasjon om produktets ankomst etter å ha lagt inn bestilling, så jeg måtte ringe selv og purre. Men etter det var det god service på levering og oppsett av apparatet.
Mye mølle for pengene
Måtte vente litt på produktet men ble underrettet bra om dette.
Selger kan være litt mer på overfor kjøper vedrørende tidlig silikon på båndet.
Smartskjermen er over all forventning og ble egentlig underkommunisert før kjøp.
Føler jeg fikk mye mølle for pengene den kostet.
Utrolig bra service
Utrolig bra service, support og gode råd. Leverer topp. Alltid behjelpelig uansett hva man spør om.
the products arrived incomplete
the products arrived incomplete, broken, stained.
I tried to talk to them...but after a month of discussions in which I gave them all the necessary information, they ask me for the same information again without solving anything.
I do not recommend.

Resposta da Sportsmaster Norge
God service og solid ergometersykkel
God kommunikasjon og informasjon, hyggelige folk, god service og levering på døra. Vi har ikke hatt ergometersykkelen så lenge, men så langt er vi veldig fornøyde.
Ingen gode avtaler med oss som har…
Ingen gode avtaler med oss som har flere senter, ingen kontaktperson som følger opp og har kunderelasjon med oss

Resposta da Sportsmaster Norge
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.