Sportvloer Online Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantvriendelijk en Prijs-kwaliteit verhouding is top!! Kreeg handige connectors bij mijn bestelling van sportvloertegels voor een home gym. Deze kon ik gemakkelijk op mijn oude laminaat ondervloer va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Had gebeld met een vraag over de vloer en kreeg aangeboden om een stukje vloer toegestuurd te krijgen zodat ik het kon beoordelen. Heb inmiddels een easy connect vloer gekocht die snel werd bezorgd. I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een schoonmaakmiddel voor onze rubbere sportvloer gekocht. Ondanks dat ik een andere toegestuurd kreeg dan die ik besteld had zijn wij zeer tevreden. De bestelling was snel bezorgd en onze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle respons na bestelling. Je wordt netjes gebeld om afspraak te maken over de aflevering. Medewerkers staan je ook netjes te woord op locatie en hielpen mee met laden.

Informações sobre a empresa

1. Construção e fabricação

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ruim assortiment van professionele sportvloeren. Slijtvast, geurloos, uitstekende kwaliteit rubber. Makkelijk online besteld. Betaalbaar en betrouwbaar!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

40 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

35 m2 rubber matten aangeschaft veel…

35 m2 rubber matten aangeschaft veel maatverschil!!

De geleverde matten mogen 1% afwijking hebben volgens de website dat is op 1 meter 1 cm maar als de ene mat 1 cm korter is en de andere 1 cm langer dan 1 meter heb je een verschil van 2 cm en dan krijg je dit nooit netjes (is nog zacht uitgedrukt!) het ziet er niet uit!!

2 de março de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

2cm dikke rubberen matten

De 2cm dikke rubberen matten van 100x100cm voldoen prima aan de wensen en is een goed product, zij het dat het best een prijzig product is.
De service van Sportvloeronline.nl was in eerste instantie niet echt geweldig, aangezien aanbetaling NIET mogelijk was en het volledige bedrag ineens vooraf betaald diende te worden. Aangezien wij telefonisch nog hadden gecheckt of onze bestelling voorradig was en wat de levertijd bedroeg, kregen we te horen dat de matten binnen enkele werkdagen verzonden konden worden, wat uiteraard erg positief klonk... 8 dagen later echter nog geen bericht noch de bestelling ontvangen. Wederom gebeld, waarop we toen te horen kregen dat onze bestelling simpelweg nog niet verwerkt was. Dit was uiteraard jammer. Positieve aspect is dat de matten 3 dagen later echter vanuit Rotterdam per Audi Q7 persoonlijk bij ons thuis adres in zuid Limburg afgeleverd werden. De medewerker heeft zelfs nog meegeholpen om de matten in de hal te stapelen! Al met al dus een goede afloop en het product zelf is prima!

2 de janeiro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

prima materiaal

prima materiaal! redelijke service, zelfs bellen over hoe en wat!!
1 punt kritiek moest nog 1 extra deel hebben en kreeg hier niet de extra korting op wat daardoor wel stuk duurder was! vandaar de redelijke service

10 de agosto de 2019