Vlak voor de Kerst meldde ik een defect aan mijn Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal (- 1gr - 15kg – Tarra Functie - USB Oplaadbaar ) Ik kon het led-scherm van deze fijne weegschaal niet me... Ver mais
Anderhalf jaar geleden een mixer gekocht. De mixer werkte niet goed meer doordat er een intern breukje in het snoer zat. Keurig na wat heen en weer contact een nieuw exemplaar ontvangen. Top service d... Ver mais
We hadden een K10 paarse tablet gekocht voor onze dochter. Hier was na enkele maanden een mankement ontstaan aan de tablet. Dus tablet via garantie retour mogen sturen voor reparatie naar de ve... Ver mais
Welkom bij Spoused. Bij ons kan je terecht voor mooie huis, tuin en keuken producten. Met onze producten maken we het leven net even iets makkelijker. Spoused - Living, life, better.
Kamerlingh Onnesstraat 6, 6603AZ, Wijchen, Holanda
Wow , dat in Nederland nog zo geweldig klantenservice bestaat, keukenweegschaal bestellt via Bol.com werkte niet goed wordt zonder problemen vervangen en gratis verstuurd. Alleen voor hun klantenservice ga zeker vaker bestelling plaatsen, omdat ik weet als ik niet tevreden ben gaan ze het voor mij oplossen.Thanks Jean

Resposta da Spoused
Echt pissig gewoon! Spoused is een partner van bol.com en biedt via Bol nu een kindertablet aan onder dat merk en zij zijn volgens Bol ook degene die het levert. Spoused heeft ook de doos op de website staan Nederlandse handleiding enz. Nu kwam vandaag het pakketje binnen met een klein stickertje ‘Spoused’ erop geplakt, MAAR het merk van de tablet is nu niet Spoused maar Pritom, dat is al vreemd. Natuurlijk doe ik mijn research en zie dat deze Pritom op AliExpress wordt verkocht voor niet 109 maar voor 69. Deze is ook niet Nederlands. Is er dan echt geen bedrijf meer betrouwbaar tegenwoordig?! 😡 Zou graag de foto’s plaatsen maar dat kan hier niet.

Resposta da Spoused
Een aantal maanden terug heb ik een melkopschuimer gekocht via bol.com (afkomstig vanuit Spoused). Binnen een halfjaar is dit apparaatje kapot gegaan. Deze is schoongemaakt volgens de regels en ik ben hier voorzichtig mee omgegaan.
Via het bedrijf kreeg ik een nieuw exemplaar (gezien 1 jaar garantie). Wat ik raar vond was dat er nu 'kitchenable' op stond in plaats van 'kitchenwell'.
Helaas heeft deze 'nieuwe' melkopschuimer het precies 1x gedaan. Na opnieuw contact te hebben opgenomen -gezien ik graag mijn aankoopbedrag teruggestort zie- wordt verteld dat de bedenktijd erop zit en zij mij hierbij niet meer kunnen helpen.
Garantie op producten die überhaupt al-tijd kapot gaan is natuurlijk niets waard.
Ik vind dit schandalig.
14-9-2024 -> na deze review kon er tóch met de manager gepraat worden. Het gaat om 15 euro. Dit heb ik terug ontvangen. Waarvoor mijn dank.

Resposta da Spoused
Artikel was defect. Klantenservice heeft een snelle oplossing aangeboden en uitgevoerd. Bedankt!

Resposta da Spoused
Ik heb een Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal via Bol bestend en even later heb ik een bevestiging ontvangen van Spoused met daarin handige tips! vandaag de weegschaal ontvangen, batterijen in en het product werkt als een klok!

Resposta da Spoused
Ik heb de afmeting niet bekeken en dacht dat dit een normale afmeting zou zijn nu blijkt dit een miniatuurthermometer te zijn zo groot als een lucifersdoosje

Resposta da Spoused
Super snel en vriendelijk ! Voor een niet duur thermometertje van ease electronicz dat al bijna 2 jaar oud was kreeg ik van Jean van de klantendienst meteen een vriendelijk en accuraat antwoord over hoe ik de batterij kon vervangen.
Trouwens ook een prachtig thermometertje. Klein en discreet 👌

Resposta da Spoused
Na mijn bestelling is er een supersnelle afhandeling en verzending gekomen door de firma Spoused, de mini weegschaal is echt een item om te hebben en te gebruiken in de omgeving van een modelbouwer voor Airbrush verfspuiten, mengen gebeurt nu op gewicht.

Resposta da Spoused
De beker van mijn blender was na een paar keer gescheurd
Dit doorgegeven en direct een nieuwe toegestuurd gekregen
Er werd heel snel gereageerd super fijn
Een hele goede service
Echt top

Resposta da Spoused
Heel goed geholpen. Service is echt erg goed, snelle reactie en ook gelijk met een goede oplossing gekomen.

Resposta da Spoused
Nette levering, en snelle respons van de klantenservice bij een vraag.

Resposta da Spoused
Klokje/hygrometer gekocht, maar ging al snel stuk. Gemaild en binnen week een nieuwe hygrometer ontvangen. Prima service en snelle reactie/oplossing.

Hallo iedereen!
Ik heb herhaaldelijk gesolliciteerd en blijf solliciteren bij het bedrijf getrouwd.nl, en elke keer ben ik tevreden! Geweldige producten, goede prijzen, geweldige service! Bedankt!

Resposta da Spoused
Ik heb in de winter 3 elektrische dekens bij spoused besteld via bol.com. Super blij mee, maar na 2 of 3 maanden kwam bij een van de dekens een foutmelding en deed die het niet meer. De stekker van de 2e deken bleek ook stuk, maar dat kan mijn fout zijn. De 3e deken doet het tot op heden echter super. Bij het ontdekken van de fout van de 1e deken heb ik een mail naar spoused gestuurd en kreeg super snel een heel vriendelijk en behulpzaam antwoord met de vraag de dekens op te sturen voor reparatie. Dit heb ik gedaan. Helaas was er wat gedoe met de track en trace code van mijn kant, maar ook dit werd super behulpzaam opgelost en voor ik het wist had ik 2 nieuwe dekens in huis. Echt geweldige service van spoused! Hopelijk volgende winter ook wat meer geluk met de dekens :)

Resposta da Spoused
Een snelle levering en een hartstikke mooi product waar ik erg blij mee en tevreden over ben. Op enkele aanvullende vragen die ik nog had over het product kreeg ik snel een duidelijk en volledig antwoord op een vriendelijke en behulpzame manier! In alle opzichten ben ik dus zeer tevreden, waarvoor dank!

Resposta da Spoused
Super snelle reactie, en kreeg een nieuwe gratis toegestuurd zonder dat ze onredelijke vragen hadden. Hielpen te zoeken naar een oplossing.

AFLEVERING / verpakking / bezorger / prijs Kwaliteit verhouding 👍

De service is top!
We hebben in het najaar van 2023 een tablet aangeschaft en deze deed het ineens niet meer.
Na contact met de verkoper mochten we deze uiteraard terugsturen voor reparatie.
Kregen we ineens vandaag een nieuwe tablet!
Al die tijd goed contact gehad via de mail en kregen snel antwoord. We zijn erg blij met de oplossing en de superleuke tablet.
Onze dochter heeft er weer heel veel plezier van!

Resposta da Spoused
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.