Vlak voor de Kerst meldde ik een defect aan mijn Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal (- 1gr - 15kg – Tarra Functie - USB Oplaadbaar ) Ik kon het led-scherm van deze fijne weegschaal niet me... Ver mais
Anderhalf jaar geleden een mixer gekocht. De mixer werkte niet goed meer doordat er een intern breukje in het snoer zat. Keurig na wat heen en weer contact een nieuw exemplaar ontvangen. Top service d... Ver mais
Wow , dat in Nederland nog zo geweldig klantenservice bestaat, keukenweegschaal bestellt via Bol.com werkte niet goed wordt zonder problemen vervangen en gratis verstuurd. Alleen voor hun klantenservi... Ver mais
We hadden een K10 paarse tablet gekocht voor onze dochter. Hier was na enkele maanden een mankement ontstaan aan de tablet. Dus tablet via garantie retour mogen sturen voor reparatie naar de ve... Ver mais
Welkom bij Spoused. Bij ons kan je terecht voor mooie huis, tuin en keuken producten. Met onze producten maken we het leven net even iets makkelijker. Spoused - Living, life, better.
Kamerlingh Onnesstraat 6, 6603AZ, Wijchen, Holanda
Snel levering
Uitstekend product
Foto's en beschrijving kloppen als een bus

Resposta da Spoused
I am satisfied with the product that I bought, it is easy to use and clean.

Resposta da Spoused
Super goede service . Mijn tablet voor mijn zoontje deed het niet meer goed en was nog in de garantie . Heb opgestuurd en kreeg binnen w
Een week een nieuwe tablet . Super goed .

Resposta da Spoused
snelle levering, product precies als omschreven. Bij een gemaakte fout door mij - direct antwoord- ook na werktijd. Top !

Resposta da Spoused
Daar Post.Nl het liet afweten met de bezorging en ik het na 5 dagen toch nog mocht ontvangen , wil ik bedanken voor de actie/reactie van de afzender. Het artikel, de compacte weegschaal heb ik perfect verpakt ontvangen en hoewel hij te laat kwam om cadeau te geven ( door de vervoerder) heb ik hem zelf gehouden..Klein , maar fijn en doet het zoals het moet...dus eindgoed... Al goed!

Resposta da Spoused
Wereldstekker tijdens vakantie kapot gegaan en na mijn melding direct een nieuwe opgestuurd gekregen 🙂

Resposta da Spoused
We kochten er een melk opschuimer en die was binnen termijn kapot. Direct kregen we een nieuwe opgestuurd. Fantastische service!

Resposta da Spoused
Een hele fijne kindertablet voor een hele leuke prijs! Snelle levering! We hebben deze tablet gekocht voor op onze eerste vliegvakantie met onze 2 jarige dochter en we hebben er enorm veel plezier van gehad.

Resposta da Spoused
Snelle reactie op ons probleem. Er werd ons een gratis adapter opgestuurd!

Resposta da Spoused
Het was heel snel en goed verpakt geleverd. De functie moet ik nog ondervinden

Resposta da Spoused
Het is voor deze prijs een super handig ding. Ik had een vraag over batterijen en een oplaadsnoer. Binnen een dag kreeg ik een bijzonder vriendelijk antwoord.Dus ook met de after sales zit het goed.

Resposta da Spoused
Ik heb een staafmixer besteld, volgende dag al geleverd! De staafmixer nog niet gebruikt maar kwaliteit ziet er perfect uit. Ook een goeie website, alles is zeer duidelijk en de staafmixer is precies als beschreven.

Resposta da Spoused
Heel erg tevreden met Spoused, wat een service 👍👍. Ik had een elektrische melkopschuimer besteld via bol.com. Helaas bleek bij aankomst dat de melkschuimer wat scheef in de houder stak en daardoor niet stabiel kon draaien. Na contact te hebben gehad met Gijs van Spoused zou ik een nieuwe opschuimer krijgen. Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen en wat bleek, Gijs had een compleet nieuw pakket opgestuurd. Wat een service 👍. Bedankt Gijs. Ik beveel Spoused daarom van harte aan 👍.

Resposta da Spoused
De service van Spoused is echt uitmuntend. Onlangs een probleem met een pas in gebruik genomen tablet, de tablet mocht opgestuurd worden voor reparatie. Hiermee waren we blij. Tot grote verbazing kregen we een gehele nieuwe tablet toegestuurd!
Heel erg bedankt!
Overigens reageren ze ook supersnel als er contact gezocht wordt!

Resposta da Spoused
Ik had problemen met een bestelling maar Gijs van Spoused heeft snel en adequaat het probleem verholpen waarvoor mijn dank

Resposta da Spoused
Prima tablet gekocht. Wat opstart problemen omdat ik de computer skills niet beheers. Maar hebben ook in de service na aankoop de boel goed voor elkaar. Zeer klantvriendelijk.
Dankjulliewel
There were some difficulties with the delivery of my order, but the person (Gijs) I talked to from Spoused was very kind, always responded quick and the issues were sorted out in no time!

Resposta da Spoused
Na lang zoeken een keuze gemaakt op deze grammen weegschaal. Dit voor het afwegen van medicijnpoeder, zout en gist. Een hele goede keuze. Het artikel ziet er goed en degelijk uit. Werkt enorm makkelijk.
V.w.b. de leverancier, snelle aflevering keurig verpakt. Ik had wat vragen over de weegeenheden. snel een uitgebreid en duidelijk antwoord ontvangen.
Zeker een vette aanrader

Resposta da Spoused
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.