Sprawna Recepta fajnie że odpowiada na kontakt pocztą trzeba oczywiście swoich spraw pilnować a załatwią lekarza nie jest to 15min ale dostajesz telefon od lekarza bądź wystarczy ten formularz zal... Ver mais
A empresa respondeu
Proszę unikać tej platformy medycznej nie wypisują recept naciągacze.Ja straciłam tylko 50 zl potem złożyłam w platformie Tupolek która bardzo polecam i receptę otrzymałam po nie całych 5 minutach lek... Ver mais
Niestety, bardzo rozczarowujące doświadczenie. W przypadku problemu i złożenia reklamacji zamiast konkretnego rozwiązania otrzymywałam wymijające odpowiedzi, które nie odnosiły się do istoty sprawy. B... Ver mais
Złożyłem zamówienie na e receptę, jako kontynuację leczenia, na lek, który znajdował się w bazie leków strony. W formularzu podałem swoje dane z ikp, oraz zaświadczenie od lekarza i którego leczę się... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Nie polecam !! Lekarz odmówił wystawienia recepty mimo że stosowałem ten lek wcześniej . Oczywiście brak zwrotu pieniędzy >

Resposta da Sprawna Recepta
Oszuści !!! Nie wysyłacie pieniędzy nie warto . Pomimo przedstawienia dokumentów odmówiono wystawienia recepty !!!!!!!!!!!!!!!

Oszuści!!!!!
Nie polecam. Nie wystawili recepty, kase zabrali. Lekarz nie zadzwonił. Odesłano mnie do pzo. Kpina!!!!!

Resposta da Sprawna Recepta
To jest jakaś pomyłka , proszę o receptę za którą płace na lek ,który chcę,a jakiś niby lekarz próbuje mnie uleczyć telefonicznie i wystawia receptę na coś innego.Nie polecam.

Resposta da Sprawna Recepta
Zwykli złodzieje. Omijać z daleka, nie wysyłajcie żadnych pieniędzy. Decyzję odmowne, żadnego kontaktu z lekarzem, do obsługi klienta się nie dodzwonicie. Zwolnienia nie dostaniecie. Zwrotu pieniędzy też nie dostaniecie. Kontakt z tymi złodziejami nie ma żadnego sensu.

Resposta da Sprawna Recepta
Prośba o wystawienie recepty nie powiodła się, mimo kontynuacji leczenia tym samym lekiem. Wyimaginowane problemy. Strata pieniędzy i czasu. Gorąco odradzam.

Resposta da Sprawna Recepta
Jestem zadowolona. Dostałam receptę w około 20 minut od opłaty. Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy? Podejrzewam, że to kwestia leków które są zamawiane.
Przyznam, że opinie przeczytałam już po zamówieniu i nie ukrywam obawiałam się braku realizacji i straty pieniędzy. Na szczęście nic takiego się nie wydarzyło, dlatego polecam.
Zapłaciłam 100 zł i nic nie uzyskałam, brak zwrotu kosztów. Lekarz Aliaksandr Dubouski. Sprawna recepta. Nie polecam

Resposta da Sprawna Recepta
Odradzam, nie wystawiają recept zgodnie z wytycznymi. Nie wystawiają refundowanych recept. W odpowiedzi na reklamacje piszą, ze brak umowy z NFZ jest napisany na stronie. Tylko ze nigdzie takiej informacji nie ma. Zwykli oszuści. Oczywiście zwrotu pieniędzy nie uznali.

Resposta da Sprawna Recepta
Uważajcie na nich! To złodzieje którzy nie oddawają środków!
Nie zamawiajcie od nich recept bo kasy się nie doczekacie a żądają dużo. Straciłam 59 zł nie polecam

Resposta da Sprawna Recepta
Dałbym zero gwiazdek ale się nie da. W Sylwestra potrzebowałem pilnie wykupić antydepresant który zażywam na stałe, a którego zapomniałem wziąć na urlop. Co
Zresztą zaznaczyłem w formularzu wpisując wymagane dane. Wydawało się to dobrą opcją, lepszą niż konsultacja z psychiatrą za 399 PLN. Konsultacja, przedstawienie dokumentacji medycznej itd nie było ani sprawne ani szybkie ale receptę w końcu na drugi dzień dostałem - 1.01. Problem w tym że źle wystawioną jako produkt medyczny nie lek! To
Oznaczało że recepta jest bezużyteczna. Ale nic to, sprawna recepta reklamuje się tym, że w 15 min da się załatwić wszystko. Piszę więc do pomocy technicznej. ZERO kontaktu aż do 5 stycznia. Wtedy otrzymuje informację że przekazano lekarzowi prośbę o poprawienie. 6 dni po tym, gdy faktycznie potrzebowałem tej recepty! 10 stycznia otrzymałem drugą wiadomość - czy lekarz ma poprawiać czy chce zwrot. Po 10 dniach oczywiście że nie miało to sensu! Faktyczne anulowanie nastąpiło 13.01
A dziś, czyli 15 dowiaduje się że zwrot nastąpi za 5 dni. Oczywiście sprawna recepta zwróci tylko środki z niewielkim potrąceniem kosztów konsultacji - 35 zł zamiast pełnej kwoty 59 zł. Cyrk.

Nie polecam !!
Zgłosiłam się w celu konsultacji. Opisałam problem , dołączyłam wyniki badań i nazwę leku który zażywałam, ale nie zadziałał.
Zamiast konsultacji z lekarzem, dostałam pisemną adnotację - zalecenie , że " lek który zażywałam nie jest skuteczny" i należy umówić się na kolejną konsultację. Czyli oczywiście jeszcze raz zapłacić.!
To że lek na mnie nie działa to wiedziałam sama i to napisałam i nie musiałam wcale za to płacić !, Sądziłam jednak , że skontaktuje się ze mną lekarz , nie w celu przedłużenia nieskutecznego leczenia, lecz zaproponowania mi innej terapii.
Ogólnie porażka !!
Po wypełnieniu formularza w konkurencyjnej firmie RECEPTOMAT,
Dokładnie o tej samej treści , skontaktował się że mną lekarz. Już za pierwszym razem została przeprowadzona b. długa i wnikliwa rozmowa . Zaproponowano mi zmianę lekarstwa. Konsultacja odbyła się na najwyższym poziomie.

Resposta da Sprawna Recepta
Potrzebowałam 4 dni l4 żeby wyzdrowieć z przeziębienia a lekarz odmówił z powodu 'częstych zwolnień' a l4...
w zeszłym roku od neurologa na kręgosłup na 4 tyg... pierwsze w tamtym roku... otrzymane u lekarza a nie przez internet...
Dostałam tylko na maila informacje że jakby się pogorszył to na sor jechać... żenada
Oszuści

Resposta da Sprawna Recepta
Korzystam trzy razy w przeciągu pół roku z wystawienia recepty, nie miałam żadnego problemu, recepte otrzymałam do 15min. Trochę jestem w szoku czytając te negatywne opinie, albo ja ma tyle szczęścia.

Nie polecam.
Zapłacone za wizytę ale teleporada się nie odbyła. Brak zwrotu pieniedzy

Resposta da Sprawna Recepta
Brak zwolnienia brak jakiej kolwiek rozmowy . Zabrane pieniądze.

Resposta da Sprawna Recepta
Niestety ale firma do oszukiwania ludzi. Recepta zapłacona, brak kontaktu od lekarza. Pieniądze przepadły.

Nie polecam !!!
Dostałam info, że wizyta online ma się odbyć o 14:15, zanim nastała ta godzina dostałam info o odmowie wystawienia recepty, mimo, że lek jest brany przewlekle pod kontrolą lekarza od ponad roku, a po prostu zabrakło mi opakowania przed wyznaczoną wizytą.
O 14:15 już nie mogłam się zalogować na e-wizytę, bo okazało się, że nie mam żadnych wizyt.
Czytając opinie poniżej wiem, że tak robią i zarabiają na ludziach w potrzebie

Resposta da Sprawna Recepta
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.