Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittige lækker vine. Jeg kan kun rose SPS vine for deres fantastiske skønne og rene vine helt uden kemi. Jeg har efterhånden handlet der nogen tid og jeg bruger ikke længere tid på at finde vine... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har en del økologiske favoritter hos SPS Wine ;-). Jeg har efter hånden lagt del ordre alle sammen med vin til tiden. Jeg kan varmt anbefale smagskasserne eller en vinsmagning, så finder man let... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos

Informação fornecida por diversas fontes externas

SPS WIne er en vinhandel der udelukkende sælger økologiske eller biodynamiske vine. Vores målsætning er at have det bedste pris/kvalitetsforhold. Sagt med andre ord: De de bedste vine og de bedste smage til de bedste priser . Oveni hatten er de også økologiske eller biodynamiske det er for os ægte Win-Win. √ Fri fragt ved køb for over 499,- √ Levering indenfor 1-2 hverdage. √ Bland selv - Du skal ikke købe 6 fl. for rabat. √ 30 dages tilfredshedgaranti

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittige lækre rene vine.

Vanvittige lækker vine.
Jeg har efterhånden handlet der nogen tid og jeg bruger ikke længere tid på at finde vine andre steder, firmaet er så eminent dygtige til dette og udvalget er bare så lækkert, jeg er aldrig blevet skuffet over vin og levering. SÅ fedt med SPS som vinpusher.

25 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Lidt bump på vejen, men det endte godt

Det ser ud til at være et godt udvalg af vin og priserne er fornuftige.
Men der er problemer med levering.
Jeg bestilte den 4. dec. og fik samme dag besked om at varerne var pakket og afsendt.
Den 8. dec. bliver der trukket penge på min konto.
Den 12. dec. har jeg endnu intet hørt fra fragtmand.
SPSWine svarer ikke på mail og tager ikke telefonen.

Opdatering!
Det lykkedes at komme igennem til SPSWine og vi fandt ud af det.
Kasserne stod i et hjørne hos fragtmanden uden label.
De er nu modtaget og jeg er tilfreds.

8 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode vine til tiden med venlig service.

Jeg kan varmt anbefale smagskasserne eller en vinsmagning, så finder man let sine favoritter.
Altid god og venlig service, tak for det :-)

29 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte to kasser vin

Jeg bestilte to kasser vin og undrede mig over at jeg ikke havde hørt noget efter to dage.
Jeg ringede til dem og fik at vide at de ventede på en vin. Hvis jeg havde behov for vinene hurtigt, ville de sende en anden, lignende vin med; så det blev vi enige om. Jeg havde vinen dagen efter.
Tak for god service.

15 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kontakt til firmaet er ikke muligt

Jeg købte fra firmaet i starten af september en kasse alhoholfri hvidvin af druen Grüner Veltliner.
(Ordre nummer #25292)
Dels kendte jeg druen godt fra et utal af rejser i Østrig og dels så fremhævede SPS Wine den gode smag og fantastiske kvalitet. Da jeg kort efter fik kassen var skuffelsen fæl, der var ikke meget Grüner Veltliner over dette, det var som bitter, eftergæret æblemost.

Eftergæringen var ret voldsom, min mave havde det ikke så godt efter et enkelt glas.

Nu kunne historien have endt her med en kontakt til firmaet og en returnering af de fem resterende flasker, men det skulle vise sig at være umuligt at komme i kontakt hverken over telefon (der aldrig tages) eller mail (der ikke besvares) - ej heller kontakt feltet på websiden reageres der på. Jeg har tilbudt at komme forbi med de 5 flasker - ingen reaktion.

Jeg er ikke ude på andet end returnere en ubrudt vare da den ikke lever op til mine forventninger - intet andet.

7 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Økologisk smagekasse…

Bestilte en økologisk smagekasse (Italien)
2 af vinene er ikke økologiske, og to andre vine fra Puglia er identiske.
Tyndt, når det kaldes en "økologisk smagekasse".
Har skrevet en mail og ændrer selvfølgelig min anmeldelse, hvis jeg får en fornuftig respons. OG DET FIK JEG.
Ordre #22912

18 de novembro de 2024

Resposta da Sps Wine

Hej Michaeli. Vi har sendt dig 2 erstatningsvine da vi jo er en økologisk vinhandel hvor alle vores vine er økologisk certificerede. Du fik 2 med forkert label fra vores samarbejdspartner Cantina Galarin der er ikke alene økologisk producerende men også producere efter nogle biodynamiske principper. Og normal vis er der styr på deres labels. Det var der ikke i denne forsendelse. Så du har fået 2 erstatningsvine samt du selvfølgelig beholder de 2 Galarin vine. Som er økologiske med altså en forkert label. Og udover de 2 erstatningsvine, så har vi tilsendt en ekstra økovin u/b for ulejligheden.
Håber du har modtaget vinene og du er tilfreds? Bh. Søren, ejer SPS Wine

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har adskillige gange oplevet at Sps…

Jeg har adskillige gange oplevet at Sps wine bruger anmeldelser af deres vine som ikke refererer til den aktuelle årgang de vil sælge, men det kan være op til 6 år gamle anmeldelser som f.eks Galarin Langhe Arneis DOC “Barivel” Økologisk, Piemonte Italien, 2023 som bliver vedhæfet denne anmeldelse:
"Latterligt lækker Arneis til prisen
23. november 2019 by Flaskehalsen
Cascina Galarin Barivel Langhe Arneis 2018
Italien | Piemonte
Hvidvin | Arneis
Normalpris kr. 119,- | Set på tilbud til kr. 99,95
★★★★★★ | SPS Wine
Jeg er umådeligt glad for Arneis-druen. Jeg har smagt den bedre – men slet ikke til denne pris. Til en pris under 100 kroner er det her en latterligt lækker vin på Piemonte-druen over dem alle, når vi taler hvide vine".

Er det lødig markedsføring når der kan være umådelig forskel på kvaliteten årgangene imellem?
mvh Jan

3 de agosto de 2024

Resposta da Sps Wine

Hej Jan. Tak for din anmeldelse. Den har betydet at vi nu har årgange på alle vores vine på webshoppen spswine.dk Og selvom branchen i rigtig mange og de fleste tilfælde ikke oplyser årgange på de webshops vi har kigget på. Så har vi det nu og sådan bliver proceduren fremadrettet. Du har jo selvfølgelig fuldstændig ret i at vinene oftest smager forskelligt fra årgang til årgang. Det tror jeg mange er bevidste om. Men nu takket være dig er der ikke længere noget at være i tvivl om på vores hjemmeside. Og vi vil gerne takke dig for din kontakt og kvittere med et par flasker vin for den ulejlighed du har haft. Mailer du os din adresse, så sender vi vin til dig. Kontakt mig venligst på sps@spswine.dk. Bh. Søren, indehaver

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte forkert vine og fik dem…

Jeg bestilte forkert vine og fik dem straks ombyttet til den jeg ønskede, uden ekstra beregning.
Meget lækker vin og super service.
Handler gerne igen

18 de dezembro de 2023

Resposta da Sps Wine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi gør altid hvad vi kan for den bedste service.

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice (og ikke styr på kvalitetskontrol)

Vinen er god, men dårlig kundeservice. Jeg havde bl.a. købt 2 Amarone til juleaften (vin for 2000 i alt). Da jeg modtager vinen, lækker den ene prop, og jeg henvender mig til Søren. Han lover at sende en anden inden juleaften. Det skete ikke og den mail jeg sendte lige efter jul hvor jeg bad om at få pengene retur for vinen (som viste sig at være dårlig), har han aldrig svaret på.

26 de dezembro de 2022

Resposta da Sps Wine

Kære Jeannette. Har lige mailet dig for at sikre at du har modtaget pengene og vil gerne også sende dig en flaske u/b for ulejligheden. Bh. Søren

Classificada 5 em 5 estrelas

Bredt udvalg af lækre øko vine

Bredt udvalg af lækre øko, bio og naturvine. Altid gode priser og god service. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

20 de maio de 2021

Tusind tak Kristoffer, Søren SPS Wine

Classificada 5 em 5 estrelas

En fin vinbutik med en virkelig god…

En fin vinbutik med en virkelig god service. Man har en oplevelse af at man bliver serviceret lige så godt som havde man stået face to face i en fysisk butik.
Rigtig gode vine til prisen når man køber til
deres tilbudspriser.

8 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

SPS WINE ER EN DEJLIG VINHANDEL MED…

SPS WINE ER EN DEJLIG VINHANDEL MED FINE PRISER SELV PÅ ENKELTSTÅENDE FLASKER AF FREMRAGENDE KVALITET, OG SÅ ER FIRMAET EJET AF EN ENKELT PERSOM ,NEMLIG SPS, HVIS BESKRIVELSE AF VINE ER YDERS ADÆKVAT. HAR MAN SPØRGSMÅL ELLER KLAGER ER MAN ALTID SIKKER PÅ, AT FÅ CHEFEN I RØRET, OG SÅ HAR SPS ET FORNEMT UDVALG AF ØSTRIGSKE,ØKOLOGISKE VINE. MVH. KLAUS H. JACOBSEN.

23 de agosto de 2019

enkelt og godt!

hurtigt og enkelt at betjene, et godt og varieret sortiment. Og i sidste franske smagekasse fik vi en decideret drømmevin!

1 de outubro de 2018

Hej Jens,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er naturligvis lidt nysgerrige på, hvilke af de franske vine vi sendte dig, som var drømmevinen :)

Med Venlig Hilsen
Rune Bo
SPS Wine

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais