Informações sobre a empresa

1. Supermercado
  2. Loja de departamentos

Probleemoplossers, Benodigdheden & Hebbedingen kopen met een ongekende vriendelijke service!

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

15 opiniões

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, Geen verder gezeur, goed geleverd.

20 de setembro de 2022

Beste heer Minderhoud,

Bedankt voor uw mooie review. Wij willen graag dat onze klanten zonder gezeur kunnen bestellen en ontvangen. Dat is blijkbaar gelukt!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kleine 2e bestelling geplaatst om uit te…

Kleine bestelling geplaatst om uit te proberen, zeer scherp geprijsd.. alleen niet direct maar binnen 5 dgn geleverd

6 de setembro de 2022

Resposta da Spulle.nl

Beste heer Somai, bedankt voor je review. Wat fijn dat je scherp geprijsde artikelen hebt kunnen aanschaffen. In de nabije toekomst zullen bestelde artikelen nog sneller bij onze klanten geleverd worden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik vond de bezorging niet leuk

Ik vond de bezorging niet leuk, ze lieten mijn pakket op de grond liggen en ze klopten niet op mijn deur en waarschuwden me niet eens, ze gooiden mijn bestelling voor mijn huis en mijn geluk was dat mijn buurman arriveerde en klopte op mijn deur en zag dat er niemand thuis was en legde het weg als ze het niet had Ik zou mijn bestelling zijn kwijtgeraakt je moet meer kijken naar deze onverantwoordelijke mensen die werken vragen je om bij je klanten te bezorgen Ik heb het niet gedaan vind het niet leuk😡🙄🤦🏼‍♀️

6 de dezembro de 2021

Lieve mevrouw Nascimento,
Wat vervelend te horen dat uw ervaring met bezorgdienst DHL zo onprettig was. Dat had de DHL bezorger niet op deze manier mogen afhandelen. Blijkbaar moeten wij het hierdoor bekopen met een negatieve review. En zal de DHL bezorger hier helaas niks van merken.
Toch willen wij u bedanken voor uw review.

Alles TOP !!

Van kiezen tot afleveren. Alles ging zoals het hoort te gaan. Ik kreeg per stadium een mailtje om te kunnen opvolgen. Alles heel duidelijk en overzichtelijk. Bovendien ook zeer tevreden van thee ei "duiker". Ziet eruit zoals weergegeven op de foto. Conclusie : alles TOP

2 de dezembro de 2021

Resposta da Spulle.nl

Beste Cynthia, bedankt voor je prachtige review. Wat fijn dat je ervaring met ons zo aangenaam was. Onze klanten hebben daar recht op!

Gewoon top

Dit was mijn tweede aankoop bij Spulle.nl.Gewoon top.De service en het product

4 de setembro de 2021

Resposta da Spulle.nl

Wat een fijne reactie Vera! We maken een sprong van vreugde door klanten zoals jij.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding.

17 de abril de 2021

Resposta da Spulle.nl

Heel fijn om je reactie te zien Johan! Het is een eer om je van dienst te mogen zijn!

Classificada 4 em 5 estrelas

Spulle is duidelijk.

Spulle heeft een duidelijke site met mooie aanbiedingen. Communicatie met klanten is prima. Producten worden goed verpakt en op tijd geleverd.

27 de fevereiro de 2021

Resposta da Spulle.nl

Gerard bedankt voor je prachtige bericht.

Droogrek werd na 1 week geleverd

Droogrek werd na 1 week geleverd, is nog niet in gebruik maar ziet er prima uit.
Spulle.nl is telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk en attent personeel!
Zo doorgaan dan komen jullie er wel!

20 de fevereiro de 2021
Opinião espontânea

Resposta da Spulle.nl

Lieve Liesbeth, bedankt voor je geweldige bericht. Je positieve woorden zorgen ervoor dat we alleen maar meer willen doen voor onze mooie klanten. Nogmaals bedankt Liesbeth

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.