Ssbeautyclinic Opiniões

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

3 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Een geweldige ervaring

Mijn zus en ik zijn allebei bij SS Beauty Clinic geweest en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
We hebben allebei twee behandelingen laten uitvoeren. Ik heb een wenkbrauwlift en een lip lift laten doen, en ik ben echt superblij met het eindresultaat. Het is heel mooi en natuurlijk geworden.
Mijn zus heeft bij SS Beauty Clinic zowel een boven- als onderooglidcorrectie laten uitvoeren. Ook zij is ontzettend tevreden met het resultaat. Het resultaat is echt prachtig en precies zoals we hadden gehoopt.
Wat wij daarnaast heel bijzonder vonden, is de manier waarop het team met ons omging. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste dag, en zelfs na de behandelingen, waren ze er voor ons. Ze namen altijd de tijd om onze vragen uitgebreid te beantwoorden en deden dat met veel geduld en aandacht. We voelden ons gedurende het hele traject goed begeleid en gesteund.
Ook denken ze goed mee met hun klanten en houden ze rekening met persoonlijke wensen en mogelijkheden, ook wat betreft de prijs. Je merkt dat klanttevredenheid bij hen echt belangrijk is.
Voor ons is SS Beauty Clinic absoluut een van de beste klinieken. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het werk en de prachtige resultaten, maar ook vanwege de professionele en vriendelijke manier waarop ze met hun klanten omgaan.
Wij zijn heel blij dat we voor deze kliniek hebben gekozen en delen onze ervaring graag met anderen. ❤️
Wij wensen het hele team van SS Beauty Clinic heel veel succes en hopen dat ze nog heel veel mensen blij mogen maken!

15 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een liplift laten doen

Ik heb een liplift laten doen.
Nooit werd er de gegevens van de arts aan mij gedeeld. Terwijl ik hierom meerdere keren heb gevraagd.
Ik moest 1400 euro contant brengen. Anders komt er kosten op van 300 euro want ik moest opeens belasting erop betalen op het bedrag dat eerder afgesproken was. Zogenaamd was 1400 exclusief btw. Dit wordt niet eerste verteld. Dus ze cashen 1000en euros contant dagelijks en dat is zeker zwart. Aangezien ze iraans zijn.
Toen
Ze hebben mij 2 uur laten wachten op mijn behabdeling.
Zonder enige empathie en excuses mij Zonder verdoving gesneden en gehecht. Elke snee en naald heb ik gevoeld.
Geen empathie en maakt ze mij belachelijk dat dit niet pijn doet en ik mij aanstel. Ik heb zoveel gehuild toen…
Daarna hele nacht voelde alsof ik naalden aan mijn neus geprikt werd.

Daarna heb ik pleister eraf gehaald en zie dat het zo verkeerd is gesneden. De hechtingen is niet interdermaal maar boven de huid de elke plaats waar mij hechting is gezet het is door de draad zo hard toen getroken dat de draad mij heeft gesneden en de littekens van de hechtingen zijn zo duidelijk te zien.
Alles wat ik wilde heb ik niet gekregen bij de liplift. Ik wilde mooier worden maar ben lelijk geworden door de littekens.
Ik ga ze aanklagen en vergoeding aanvragen. Nu is hun insta onbreikbaar.
Geen reactie op mijn whatsapp.
Littekens en verkeerd gesneden.

Pas op. Deze slager (arts) is niet bekwaam. Pas op. Hooelijk help ik iemand hiermee. Ik had veel roode vlaggen maar heb mijn vlaggen niet gezien.
Als ze gegevens van arts niet doorgeven zijn ze niet te vertrouwen.

Niet hier jezelf laten verpesten. Had ik maar een review gelezen.
Zoveel spijt.

27 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring en geen reactie op verzoek medisch dossier

Op 2 november heb ik bij SS Beauty Clinic een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Helaas ben ik niet tevreden over het eindresultaat. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen, kreeg ik steeds verschillende verklaringen voor het resultaat. Eerst werd gezegd dat het normaal was, daarna dat een laser- of plasmabehandeling nodig was, vervolgens dat deze behandeling betaald moest worden, daarna dat deze kosteloos zou worden uitgevoerd en uiteindelijk werd mij meegedeeld dat er helemaal niets meer gedaan zou worden.

Op 9 juni 2026 heb ik daarnaast een formeel verzoek ingediend om een volledig afschrift van mijn medisch dossier. Inmiddels is er een maand verstreken en heb ik hierop nog steeds geen enkele reactie ontvangen.

Ik vind het erg teleurstellend dat er op deze manier met patiënten wordt omgegaan. Ik had gehoopt op duidelijke communicatie, goede nazorg en een tijdige reactie op mijn verzoek om mijn medisch dossier. Helaas is mijn ervaring met deze kliniek daarom niet positief.

2 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?