SVENSK SPORT NUTRITION Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ej fått min order ännu och har försökt komma i kontakt med er två gånger nu utan resultat. Jag är verkligen besviken över vilken dålig service ni ger era kunder och jag vill ha tillbaka mina pen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag gillar deras produkter skarpt. Men tyvärr börjar jag bli less på deras urusla leveranstider samt obefintliga kundservice. Jag köper att de har mycket runt exempelvis black friday. Men en random ve... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde den 20/3 och stod att produkten skulle leverans inom 3-4dagar, idag är det den 1april och har fortfarande ej fått min leverans. Pengarna har dragits men ingen återkoppling när man mailat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket dålig återkoppling, kundservice är svåra att få tag på, det finns inget telefonnummer och man kan få vänta i veckor på svar via mail. Produkten blev 3 månader försenad och det gick ut ETT (!!!)... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ginásio
  2. Serviço de fitness e nutrição

E-handel inom kosttillskott, kläder och andra träningsrelaterade produkter.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

379 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Världens sämsta upplevelse att handla…

Världens sämsta upplevelse att handla här. Jag beställde under jul en massagepistol för de hade bra rabatt och tänkte härligt att få något till mellandagarna som var prel datum. Inget skickades som planerat och dagar blev till veckor och nu MÅNADER... Ingen info skickas från ssnutrition utan jag måste maila och tjata för att få veta vad som händer. Så kikar jag igen på deras hemsida och ser att de har den i lager men ändå inte skickat min order. Lurendrejeri på hög nivå. Helt oacceptabelt.

14 de fevereiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Lååång leverans

Jag är nöjd med varan men väääldigt missnöjd med leveranstiden.. Stod att det skulle ta 3-5 dagar.. tog ca 2månader..

3 de fevereiro de 2021

Rekomenderas ej.

Fick snabbt ett mail om att min leverans var bokad, men utan spårningsnr. Fick själv efterfråga spårningsnr och när leveransen inte hade rört sig på 1v mailade jag och bad om info. Efter det följde 3 av olika dåliga ursäkter om var min massagepistol var. "Problem med dhl men bokad för upphämtning så fort som möjligt", "om du inte gått den än så är den fortfarande försenad, vet inte när den kommer", "problem med leverans pga Brexit", "fast i Tyskland men på väg", "fast i tyskland/belgien i 3v" osv. Tröttnade, bad om makulering av min order och bekräftelse på att det var gjort, fick svar att det skulle göras direkt. 8 dagar senare, fortfarande ingen bekräftelse. Mailade igen, först då makulerades och återbetalades min order. Rekomenderas ej.

3 de fevereiro de 2021

Nöjd kund

Beställde en dam t-Shirt som tyvärr inte passade bad att få returnera och beställa en herr Strl men får en ny skickad till mig ist alltså så bra service!! Snabb leverans och är så nöjd kommer rekommendera till andra och handla mer här själv också!! Bästa kundtjänsten❤️

2 de fevereiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Lång leveranstid och dålig information

Produkten är jag nöjd med. Men 1,5 månads leveranstid och oerhört dålig information om leveransen ger inget bra betyg. Vid frågor om beställningen skickar de standardsvar som inte besvarar den ställda frågan och mail om att leverans är på väg skickas ut, trots att den inte är det.

28 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte massagepistolen i våras och…

Köpte massagepistolen i våras och använder den kontinuerligt och den är PERFEKT för att få runt blodcirkulationen i musklerna.
Jag har letat som en tok efter laddsladden till pistolen, men tyvärr inte hittat den. Tog kontakt om att bara få köpa hem sladden och fick återkoppling direkt och smidigt !

Nöjd och återkommande kund !

25 de janeiro de 2021

Resposta da SVENSK SPORT NUTRITION

Tack Emma för en fin recension om din upplevelse hos oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och snabba svar

Beställde en ssn massage gun 2.0 som råkade bli något försenad. Efter kontakt med Richard fick jag svar på att leveransen påväg och anlände kort därefter.

Uppskattade de snabba och hjälpsamma svaren jag fick över mail.

Är överlag väldigt nöjd med massagepistolen också.

22 de janeiro de 2021

Resposta da SVENSK SPORT NUTRITION

Tack för ett fint omdöme Philip!

Classificada 4 em 5 estrelas

Produkten fantastisk men mycket lång…

Produkten fantastisk men mycket lång leveranstid(4+ veckor). Detta blev jag dock informerad om och erbjöds alternativ produkt, alt annullera order. Så det sköttes bra.

Resposta da SVENSK SPORT NUTRITION

Tack för ett bra omdöme trotts att din leverans dröjde väldigt länge.

Produkten håller hög kvalite

Produkten håller hög kvalite och jag har inhandlat två massagepistoler då jag anser att de positiva resultaten med att ta bort tillfällig smärta och hålla träningsverk i schack måste delas med nära och kära, de får full pott ifrån mig!

Resposta da SVENSK SPORT NUTRITION

Härligt att höra att du gillar vår produkt så mycket. Tack för omdömet!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kompensation för sen leverans

Försenad leverans, men kompenserade för det med ytterligare prisavdrag på en redan rabatterad vara, snyggt tycker jag. Produkten håller än så länge hög klass.

Resposta da SVENSK SPORT NUTRITION

Tack Jonas, kul att du gillar våran massagepistol!