Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu engang en uønsket spammail til en ny mailadresse. Den har ikke været brugt før (det er også et nyt domæne), så helt regulær spammail. Utroligt, at man som firma opfører sig sådan. Håber det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sender ulovlig spam. Undgå at støtte virksomheder, der ikke engang følger grundlæggende lovgivning – det siger ofte noget om deres tilgang til resten af forretningen. EDIT: Sludder og vrøvl, har al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Udsender ulovlige spammails. Jeg kan se i andre reviews, at de påstår man har "glemt" at man har tilmeldt deres nyhedsbrev. De har dog sendt det til min helt nye firma-mail, som jeg ikke har tage... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter!!... Jeg bestilte et stempel og de tjekker åbenbart ikke deres ordre før de produceres så mit stempel er fuldstændig ulæseligt. Jeg fik et uhøfl... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu engang en uønsket spammail til en…

Endnu engang en uønsket spammail til en ny mailadresse.
Håber det koster en masse kunder, men anmeldelserne herinde viser også tydeligt, at man skal holde sig langt væk fra sådan en firma, som er ligeglad med lovgivning.

Update: Mest arrogante svar nogensinde. Møg firma - og alle skriver jo det samme. Måske stop med jeres ringe praksis, som bryder loven og opfør jer pænt i stedet for.

15 de abril de 2026

Resposta da Stamp-factory.com

Hvem er du? – vi kan jo ikke se hvem du er, så du er nok bare en internettroll, blot til din info har vi haft samme domæne siden 2005…. men skriv du hare rundt til alle mulige, hvis du føler dig bedre tilpas med det.

I mellemtiden fortsætter vi med at sælge stempler til det nordiske marked. Vi er de bedste så til alle dem der læser med. Prøv os 

Udsender ulovlige spammails.

Udsender ulovlige spammails.

Jeg kan se i andre reviews, at de påstår man har "glemt" at man har tilmeldt deres nyhedsbrev. De har dog sendt det til min helt nye firma-mail, som jeg ikke har taget i brug endnu, men den er dog registeret i CVR (og er reklamebeskyttet).

Jeg har sendt det videre til forbrugsombudsmanden.

4 de abril de 2026

Resposta da Stamp-factory.com

Hej Sune eller hvad du du hedder.

Det er jo fint nok i ikke kan huske at have skrevet jer op til vores newsletter, men kan du ikke på info@stamp-factory.com sende den e-mailadresse vi ikke mere skal sende til, for den kan vi ikke se her.

Ulovlig spam

EDIT: Sludder og vrøvl, har aldrig haft noget med jeres virksomhed at gøre. Den mail i skriver er en support mail som er høstet ulovligt fra nettet. Kan se jeg ikke er den eneste der oplever dette.

24 de março de 2026

Resposta da Stamp-factory.com

Er du en internettroll? Eller er du en Konkurrent? – hvis du ikke vil skrive til os hvem du er, kan vi jo ikke hjælpe dig. Vi er Nordens største stempelfabrik, og ingen har som os kvalitet, kundeservice og gode relationer. Så fortsæt du blot som Internettroll så fortsætter vi med at hjælpe vores kunder.

Hi, det er jo fint nok i ikke kan huske at have skrevet jer op til vores newsletter, men kan du ikke på info@stamp-factory.com sende den e-mailadresse vi ikke mere skal sende til, for den kan vi ikke se her. Vi spammer ikke, men kan kun justere vores kunde/newsletter databaser når vi ved hvem vi skal slette. Go dag til dig

SPAM factory

SPAM factory, avoid at all cost. Not a serious company.

28 de novembro de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

Uønsket spam, lad være med at støtte firmaer der ikke overholder lovgivningen.

Endnu engang uønsket spam tilsendt en mailadresse der kun er registreret til vores CVR nummer, aldrig brugt aktivt, kun skrevet ind i CVR registret.
Det er sindssygt at man som firma synker så lavt, at man bare trækker data fra CVR registreret og sender spam til det, imod reglerne.
Hvis man som medarbejder i firmaet tænker "Det er altså godt det vi gør" - Så kig lige på dig selv en ekstra gang, det er ulovligt og dårlig stil.

-Svar til svaret
I ved udemærket godt at i sender til alt hvad i kan finde i CVR registreret, jeg administrerer flere CVR numre, der aldrig har handlet med jer, men som sjovt nok indenfor samme periode, modtaget spam fra jer.
Det er dårlig stil - Og derfor bør man ikke støtte jer, når i ikke gider at overholde de simple regler der findes på området.

Jeg er ikke konkurrent, heller ikke troll - I overtræder reglerne, og det er simpel fakta. Det er der heller ingen tvivl om at i godt ved, om du der svarer herinde, bliver bildt andet ind er svært at sige - Men i har taget mails fra CVR registreret, og mod reglerne sendt spam til dem - Det er beviseligt, så jeg vil anbefale jer at sagsøge mig hvis i mener at i har en sag, så kan vi blive tvunget til at finde ud af hvad virkeligheden er.
Hvis i selv tror på at i har overholdt reglerne, så vil jeg anbefale jer at undersøge hvem i har sendt mails til, og hvor i har "samtykke" fra, for det har i ikke, på en meget stor mængde af jeres modtagere.

15 de novembro de 2025

Sender ulovlig spam

13 de novembro de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra denne hjemmeside!

Jeg vil stærkt fraråde at handle her. Kundeservice svarer aldrig på telefonen, og chatten er helt ubrugelig – man får ingen svar tilbage. Leveringen tager alt for lang tid. Nu er der gået over 12 dage, og min ordre står stadig som “på vej”.
Virksomheden virker fuldstændig ligeglad med kunderne. Jeg handler aldrig her igen.

D. 11/11/2025 har jeg forsøgt at kontakte virksomheden igen. Denne gang kom jeg igennem på telefon. Jeg oplyste både ordrenummer og e-mail, hvorefter medarbejderen nævnte, at jeg havde skrevet en negativ anmeldelse på Trustpilot. Jeg forklarede, at anmeldelsen beskrev min reelle oplevelse.

Derefter fik jeg at vide, at min ordre “var sendt”, og jeg blev beskyldt for enten at lyve eller at posten havde gjort noget forkert. Samtalen blev afsluttet med “held og lykke med Trustpilot”, hvorefter han lagde røret på.

Denne måde at håndtere kunder på bekræfter desværre præcis det, min første anmeldelse handlede om: manglende service, manglende respekt og ingen ansvarstagen. Jeg anbefaler fortsat at man holder sig langt væk fra denne virksomhed.

4 de novembro de 2025

Udsender spam til ikke-kunder

Får spam fra virksomheden selvom jeg aldrig har handlet hos dem. Som en anden bruger skriver, så er det kun min virksomhedsmail der får spam fra dem.

12 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Quick and Spot on Service EVERY Time!!

I have used this company three times now, each time I was really impressed with their service! I cant praise them enough!
I ordered a small wooden rubber stamp for personal use and it arrived fast and was really well made. I have ordered custom self-inking stamps for work and, considering they are coming from Germany, each time they have arrived really quick in fact faster than some I have ordered from the UK!! Well done stampfactory.co.uk keep up the great work, we love you!!

19 de novembro de 2021

Really fast delivery

Really fast delivery, good quality product. The only thing is the actual stamping picture is smaller than expected but that’s my own fault not the company. Really pleased with it otherwise 🤙

31 de março de 2021

Professional

Amazed that they were able to capture such tiny details. Shipped quickly . Im very happy 😊 thanks

1 de fevereiro de 2021

Really Impressed

I ordered a stamp with my Mam's small business logo on it for her for Christmas. It arrived this morning and we couldn't be happier with it; very impressed with how it captured such small details. It looks very professional. I also ordered an ink pad and it's great- fast drying and not blotchy at all. I ordered it on Dec 2nd and it arrived Dec 12th. Happy customer :)

12 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Vil fraråde til at bruge dem.

Vil fraråde til at bruge dem, da det er det værste jeg har modtaget nogesinde, det liger noget en fra børnehaven har lavet.

6 de outubro de 2020

Resposta da Stamp-factory.com

Det er nok den sjoveste anmeldelse vi har fået.
Her har vi en kunde der har bestilt den forkerte varer. Det mener han så er vores skyld... Javel hvordan lige det?.

Hvis nu du havde bestilt stempler og vi havde kun have leveret tekstplader. så havde du ret.
MEN - de har du ikke - du har bestilt to stk. tekstplader. Nu sidder du så i sandkassen og kan ikke finde ud af hvad du skal bruge dem til.

MEN - de tekstplader du har fået (som du ikke kan finde ud af at bruge) er af den allerbedste kvalitet, uden fejl, lige til at montere i de stempler du ikke har - fordi du ikke har købt nogen.

Men sjovt det er det.

PS: På vores prisbelønnede designer der har gjort os til nordens største online stempelfabrik, der kan du nemt og enkelt se om det kun er en tekstplade eller det er et komplet stempel...

Classificada 5 em 5 estrelas

Good quality and Excellent Service.

I placed several orders with stamp factory for wooden rubber stamps, these arrived very quickly and were of good quality. Pricing was fair, in fact low for UK. I did have a problem with a duplication and word spacing. This was immediately corrected and sent out free of charge. Overall I am very impressed with the quality of product and level of service.

14 de agosto de 2020

Very happy shopper.

Very happy shopper.
Was going to buy the stamp from zazzle, but their delivery charges and delivery times were off-putting.
Found the Stamp Factory web site easy to use. Created my custom stamp, and ordered it.
It arrived 2 days later!! Superb!
Stamp creates a good image just as designed.
Excellent shopping experience.

23 de junho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais