suite à problème de casse matos(destructeur de documents(21 L,cartes banque,cd,etc.),J'ai aimis en premier avis nul uniquement sur ce matos,auprès de Trust pilot.Matos (fissa-fissa)illico remplacé pa... Ver mais
Na de verbouwing van ons kantoor moesten er uiteraard ook nieuwe stoelen komen. Deze week kwamen onze Elite stoelen binnen, wauw, niks gelogen aan al die lovende recensies. Wat zitten deze stoelen hee... Ver mais
Snel geleverde mooie en fijn zittende bureaustoel. Bij levering merk je al ,dit is een zwaardere stoel en inderdaad alles is goed stevig en mooi. Precies zoals vermeld op site.
Ongeveer 4 jaar geleden had ik hier de ergonomische bureaustoel gekocht die goed was aangekomen en waarmee ik zeer tevreden ben. Nu na vier ja ben ik nog steeds tevreden maar de armleuningen waren ver... Ver mais
Pijnvrij zitten, dát gunnen we iedereen. Want op vervelende nek- en rugklachten zit niemand te wachten, toch? Stane wil het voor iedereen mogelijk maken om pijnvrij achter een bureau te werken. Een gezonde zithouding helpt niet alleen om lichamelijke klachten te voorkomen. Je voelt je energieker – tijdens én na je werkdag – en je productiviteit schiet omhoog. Zeg dus ook maar hallo tegen meer vrije tijd!
Holanda
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Mooie bureaus in hoogte verstelbaar. Heel erg fijn en super fijne stoelen die je helemaal naar wens kunt inrichten

Resposta da Stane
Onlangs een zit-sta bureau aangeschaft. Perfect hoogwaardig bureau, zeer hoge kwaliteit van materialen. Ook wijze van verpakking en duidelijkheid in beschrijving hoe het bureau in elkaar te zetten zijn van hoog niveau. Alle schroefjes, onderdelen en inbussleutels apart verpakt in zakjes met bestikkering.

Resposta da Stane
Ik heb onlangs een Stane Pro bureaustoel en een zit-sta bureau besteld bij Stane, en ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop. Dankzij deze set kan ik thuis eindelijk op een geschikte en verantwoorde werkplek werken.
De bureaustoel zit zeer comfortabel en biedt goede ondersteuning, zelfs tijdens langere werkdagen. Het bureau is stevig, ruim en verloopt volledig geruisloos wanneer ik de hoogte aanpas. Ook met mijn lengte (1.93m) kan ik het bureau moeiteloos instellen op een perfecte werkhoogte.
Daarnaast was de communicatie met Stane erg prettig. De producten werden snel geleverd en waren dankzij de duidelijke instructies eenvoudig in elkaar te zetten.
Kortom: uitstekende kwaliteit, fijne service én een groot verschil in mijn thuiswerkcomfort. Zeker een aanrader!

Resposta da Stane
De bureaustoel was snel geleverd.
Helaas was er een onderdeel kapot. Contact gelegd met Stane en ik kreeg zonder moeite een nieuwe opgestuurd en een verzendlabel om de kapotte stoel terug te sturen. Heel fijn dat het zo snel en zonder moeite werd opgelost.
De nieuwe stoel werd ook vrijwel direct verzonden.
De Stane basic is snel in elkaar gezet en zit heerlijk doordat je hem aan alle kanten kunt verstellen.
Het zitvlak is wat aan de harde kant, maar dat vind ik niet zo erg.
Heel blij met m’n aankoop!

Resposta da Stane
Bureaustoel besteld. Snel geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten. snelle reactie op vragen. en goede garantie. helemaal tevreden!

Resposta da Stane
Ik ben zeer tevreden met de bureaustoel! Hij biedt veel instelmogelijkheden, waardoor je eenvoudig een ergonomische zithouding kunt creëren. Het in elkaar zetten was verrassend snel en eenvoudig, en de levering verliep vlot. Het enige kleine minpuntje was dat de bezorger het pakket niet naar boven wilde brengen in het appartementencomplex met lift, wat waarschijnlijk niet de bedoeling van Stane is. Verder helemaal top!

Resposta da Stane
Super snel geleverd en super vriendelijke service echt een aanrader

Resposta da Stane
Ik heb bij Stane een zit-sta bureau gekocht. Met een duidelijke handleiding erbij en alles netjes uitgespreid op de grond, kon de assemblage beginnen. Het in elkaar zetten ging sneller dan gedacht. Alles werkt prima en ik verbaas me over de goede kwaliteit, zeker voor die prijs. En precies zoals is omschreven. De elektromotor van het bureau werkt bijna onhoorbaar bij het omhoog- en omlaag brengen van het ruime en stevige bureau.
Ik had de klantenservice nog even nodig in verband met de factuur. Ik stuurde een mail die vrijwel direct werd beantwoord, met direct ook de gewenste acties. Er werd in mijn voordeel echt meegedacht en gehandeld. Daar kunnen veel organisaties nog wat van leren.
De uitnodigende website was al een goede binnenkomer, samen met de leuke kortingsacties. Een aanrader!

Resposta da Stane
De bureaustoel is perfect, zit goed/comfortabel en kan naar wens ingesteld worden. Redelijk makkelijk monteerbaar ook, alleen had ik best veel kracht nodig om de wieltjes te plaatsen.

Resposta da Stane
Bureaustoel voldoet volledig aan de verwachtingen.
Helaas lange wachttijd (1 maand) maar blijkbaar werd ik opgebeld. Omdat ik in België woon en (uit voorzorg) geen buitenlandse telefoon opneem, wist ik niet dat de levering later zou zijn. Correspondentie via mail had beter geweest.
Zelf mailtje gestuurd en correct en vriendelijk verduidelijkt.

Resposta da Stane
De stoel zit erg fijn. Mijn rugklachten waren binnen enkele dagen sterk verminderd.

Resposta da Stane
Stoel is heel goed. Eenvoudig in elkaar te zetten. Top product!
Levering was ook heel snel, binnen 48 uur.

Resposta da Stane
Ik had ooit een stoel van Stane.nl gekocht en ben daar heel tevreden mee. Zo juist nog één erbij gekocht voor mijn vriendin. Heerlijk verstelbaar en een fijne zit. Stoel was prima verpakt en snel geleverd.

Resposta da Stane
Ik ben zeer tevreden over de service van Stane. Binnen 3 dagen had ik de bestelde loopband binnen. Bij het in gebruik nemen zag ik dat de cijfers op het display niet volledig waren. Dus je wist niet of het nu een 8 of een 9 was enz. Na 2 mailtjes over en weer kreeg ik een nieuwe loopband toegestuurd die er ook weer binnen 3 dagen was. Echt top geregeld. De eerste loopband hoefde ik zelfs niet terug te sturen.
De tweede loopband werkt uitstekend.
Bedankt voor de goede service.

Resposta da Stane
Snelle bezorging, fijne bureaustoel met diverse opties om aan te passen, veert goed ergonomisch mee, binnen 30 minuten in elkaar gezet met een duidelijke handleiding. Ik had deze stoel veel eerder moeten kopen!

Resposta da Stane
Ben blij met mijn bureaustoel was in een half uur in elkaar gezet
Goed ingepakt, gelukkig niet met piepschuim
Zit erg gemakkelijk

Resposta da Stane
Op de gok een bureaustoel online gekocht. Het duurde even voordat hij werd geleverd; 1,5 week terwijl beloofd wordt 1 dag.
Uiteindelijk uitgepakt was de eerste indruk goed. Het voelt allemaal best degelijk aan en prijs/kwaliteit verhouding is okee. Bij het testen viel het mij wel op dat je als het ware in een kuipje zit. De zijkanten zijn van hard plastic waar weinig stoffering opzit. Ik dacht dat dit een kwestie van wennen was.
Maar nu na wat langere tijd de stoel te gebruiken (1,5 maand) blijf ik toch steeds de harde zijkant tegen mijn benen voelen drukken. Het is minimaal, maar wel merkbaar. Dit lijkt mij op langere termijn niet goed voor de benen.
Het is zonde, want verder is de stoel prima! Ik vind het gek dat het zitvlak op deze manier ontworpen is...
Aanvulling:
De Klantenservice is super. Denken heel erg mee met oplossingen. Helaas is er geen oplossing gevonden voor het genoemde probleem, maar er is wel een korting gegeven! Fijn.
Daarom een extra ster gegeven.

Resposta da Stane
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.