Starbucks Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sur og meget uhøflig medarbejder, lørdag den 13 juni skulle vi spille 3 kaffer og et rundstykke hvor vi bliver mødt af en medarbejder der snakker meget grimt, uhøfligt og ingen sans for service har. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner til Bjarke og martin i skovlunde, min model y quicksilver fik buler og dybe ridser fra en skraldevogn, de udbedrede skaden på 2 timer og har ramt farven fuldstændigt perfekt. Jeg talte med... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg gik ind på starbucks i aalborg storcenter for at drikke en kaffe. Efter 15 minutter i kø (kun 2 mennesker foran mig) uden at køen flytter sig gik jeg igen. Jeg synes det er ganske urimeligt at man... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Dag-gammel kaffe i Fiolstræde?

Jeg købte en iskaffe (isterninger, kaffe, sødmælk) på Starbucks i Fiolstræde. Den smagte ikke godt. Den smagte som om der var brugt dag-gammel kaffe. Da jeg nåede op til Nørreport station, blev jeg enig med mig selv om at jeg var nødt til at smide den ud.

25 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk betjening langt ud over det forventelige

Besøgte Starbucks ved Nørreport midt på eftermiddagen i dag.
Hvor vi blev modtaget med et kæmpe smil og beskeden velkommen til Starbucks.
Fik bestilt vores kaffer og mens vi ventede fik vi serveret is vand som ekstra service.
Ikke bare hælde mælk i men spurgt hvilken mælk og mængde og serveret igen med kæmpe smil og sjove venlige kommentarer.
Under hele vores besøg, sad jeg og lagde mærke til at denne unge mand igen og igen leverede denne fantastiske service og så hvordan hver eneste kunde blev glad og fortsatte besøget med store smil på.
Denne ansatte gør ikke kun er forskel i butikken, han gør simpelthen verden til et bedre sted at være.
Desværre havde han tilsyneladende pludselig fyraften, så nåede desværre ikke at rose hans opførsel.
Men håber han læser dette og genkender sig selv i det.
Han gør en forskel.
Ps Kaffen var god , der var rent og pænt , dejlig oplevelse, vil helt sikkert komme igen.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte g.d.1 lykkepose på TGTG hos…

Bestilte g.d.1 lykkepose på TGTG hos Starbucks i Salling Aalborg. Den skulle hentes mellem kl.18.30-19.00, og så jeg indfinder mig i butikken kl.18.50 og viser min bekræftelse bliver jeg resolut afvist med ordene; “Den får jeg annulleret, da ikke var varer nok”. Dette bliver jeg naturligvis voldsomt fortørnet over, da jeg enten bare ikke var klar over, at man som udbyder kan gøre dette og ellers har nogen bare mistet overblikket og udbudt for mange. Lykkeposen blev bestilt kl.16.30 - altså meget sent, så jeg undrer mig over, at der har været så stor en strøm af kunder, så de har nået at udsælge samtlige varer. Den unge arbejder trak på skuldrene, og blev blot ved med at gentage, at jeg da burde have fået besked om annulleringen fra TGTG. Jovist, men da vel ikke for, hun har annulleret bestillingen. Det mest frusterende var besværet med at begive sig afsted efter posen med møje og besvær, for så bare at blive udsat for en lang næse. Sjovt nok modtog jeg annulleringen kl.19.03 altså 10 min efter, at jeg forlig butikjen.Har bare så mange dårlige oplevelser efterhånden med Starbucks i Salling. Men man skal nu så også påregne, at med bestilling af TGTG, så kan man risikere at møde op og blive mødt med bedre den om, at der er solgt for mange varer til fuld pris til, at man kan levere det solgte antal lykkeposer og TGTG generelt. Det er da dybt utroværdigt for konceptet generelt !

14 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vil virkelig ikke anbefale det!!

Vil virkelig ikke anbefale det!!! Jeg bestilte too good too go, hvis i kender det. Jeg bestilte en kage og en mad pose, og jeg fik to kage poser, de sagde at de stadig kunne tjene flere penge på maden ved at sælge det normalt i morgen, men jeg havde allerede bestilt en mad pose. Plus det tog dem 10 minutter at lave en kaffe, og de rullede ud øjne af mig fordi jeg sagde at jeg havde bestilt noget andet end jeg fik…

17 de novembro de 2024

Starbucks i Frederiksberg…

Jeg var på Starbucks i Frederiksberg Centret i dag. Betjeningen bestod af 3 helt unge piger, der havde mere travlt med ar fnise og pludre med hinanden, end med at servere for kunderne. Når en vare var tilberede og klar, råbte de ikke op, så det kunne høres. Resulat: halvkolde varer og sure kunder. Kan IKKE anbefales!

27 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Astronomisk dyr med ekstrabetaling for havremælk :(

God men astronomisk dyr kaffe :-(
Og når man så oveni skal betale 5kr ekstra for havremælk I STEDET FOR MÆLK i kaffen, så er det bare lige meget.
Hvad med de penge, der så spares på den mælk, der så IKKE bruges? Nå ja, det er bare ekstra avance, ikke? Grimt!
Det er bare langt ude @Startbuck, og totalt upassende i en tid med fokus på grøn omstilling, og at man ikke forskelsbehandler.
Tror, I bør genoverveje strategien. Jeg finder i hvert fald min latte/cappucino/m.v. hos en anden café fremadrettet!

18 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har desværre købt en "to good to go"…

Vi har desværre købt en "to good to go" hos Starbucks i Frederiksberg Centret for kr. 49, skulle have en værdi af kr 150. Vi fik en lille kage, en bolde og 3 croissant. 5 frosne croissant hos Rema får vi for under kr. 20 på tilbud. Aldrig mere Starbucks.

15 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fandt mange plastikstykke i vores…

Vi fandt mange plastikstykke i vores frappachino som vi købte den 21 april i Waves i Greve...
Det er bare klamt og vidner om ingen kontrol
Deres klagesystem virker ikke går i fejl og man kan ikke ringe til dem...

Når man betaler 201 kroner for 3 styks og må smide dem ud er det bare ikke okay

21 de abril de 2024

Starbucks ved Nørreport st

Starbucks ved Nørreport st.
Købt en caffe latte med sirup det var så sød så den var udrikkelig i dag ca kl 10:00 jeg sagde det til medarbejder intet svar vendt mig bare ryggen.😏

9 de abril de 2024

Vesterbrogade nær Rådhuspladsen

Butikken var tom, trods dette blev der ikke tørret borde af eller fjernet skrald. De to nydelige ansatte havde travlt med at kigge på mobil sammen og fnisede og grinede. Toilettet lignede et bombekrater med papir og servietter strøet rundt på gulvet. Der var intet toiletpapir…. “Kaffen” var et glas sødmælk med meget lidt kaffeessens.

25 de março de 2024

Starbucks gågaden Århus - kold chai, TO gange

Starbucks Salling Århus. Købte Chai + Matcha, begge som latte med havremælk. Begge var knap rumtemperatur. Baristaen beklagede, lavede ny Chai - endnu koldere...! Chai-en smagte heller ikke at noget, så bedste gæt er at baristaen ikke havde opdaget at det varme vand var for koldt. Vi gav op, lod kopperne stå, og gik. Det er ikke de 100kr ud af vinduet, der generer. Vi et glade for at tage en kop chai eller Matcha i ny og næ, og ser gerne at der fortsat er en kaffebar, hvor vi kan få det i en pålidelig god kvalitet. Og kvaliteten (eller kvali-kontrollen) har det jo ikke så godt, når en barista ikke har styr på om de varme drikke der leveres ER varme.

16 de março de 2024

Odense C

Odense C: kom kvarter inden lukke tid og baristaen ville ikke sælge en decaf kaffe fordi de allerede havde lukket maskinen.

7 de março de 2024

dette sted hader fagforendinger

dette sted hader fagforendinger. og støtter også Israel. hvis Starbucks var et land. så ville det værre et diktatur. og du ville have 0 rettigheder og værre fattiger end vis du var i et amerikansk fengsel.
kaffen smager også dårligt og er alt for dyrt. bedre brug af penge vil værre at købe kaffe der allerede har blev drukket og tisset ud af en anden person.

1 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Spurgte om en is kaffe og fik is te

Spurgte om en is kaffe og fik is te. Jeg betalte 41 kroner for en umenneskelig lille is te. Det værste var at det ikke smagte af te men vand. Der var ikke en eneste smag i. JEG BETALTE 41 kr FOR VAND!!!!!!!!!!!!!

10 de fevereiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Uengageret og uvenligt personale

Starbucks København Hovedbanegård 2.2 kl 8:30.
Her er kaffe og croissanterne lige en tand dyrere end i resten af landet, servicen er til gengæld den ringeste jeg længe har oplevet. Jeg bestilte to croissanter og fik dem serveret på samme tallerken. Latten havde for meget mælk og meget lidt kaffe.
Da jeg spurgte medarbejderen om de havde et toilet svarede hun blot nej! Ikke et ord om hvor jeg i så fald kunne finde et. Hun var bare så ligegyldig og lad, at de 241 Kr. for to kopper kaffe, en lille kakao og to croissanter føltes som det rene røveri.

1 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais