Jeg har brugt det i to dage som støtte…
Jeg har brugt det i to dage som støtte til min paradontitisbehandling, efter lægens anbefaling. Indtil videre går det godt
Opnå en bedre mundhygiejne med vores høj teknologiske produkter der sikre en naturlig måde at få sundere tændere og et sundere tandkød
Kallerupvej 133, 4400, Kalundborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Produktet er skuffende. Vandstrålen er ikke stærk med vand fosser ud af munden. Hullet i røret er for stort

Resposta da Start Smiling
Produktet kom hurtigt og der var ingen problemer. Var dog lidt skeptisk for om hjemmesiden nu var ægte, da AI-billederne gjorde det meget mystisk og gav uro. Det ville gøre det mere trygt at handle, hvis billederne var af ægte mennesker med produkterne. Ellers super fint 😊
Hurtig svar og levering ved bestilling. Er blevet mega glad for tandbørste holderen. Jeg har god samvittighed, når børnene skal børste tænder, og jeg ved de gør det med en ren tandbørste hver gang. Bonus er, at de nu synes, det er sjovt, når der skal børstes tænder, og man skal ud og "fange" tandbørsten.
Meget hurtig levering! Købte en water flosser og blev meget glad for den allerede første gang, jeg prøvede den. Det er 100 gange lettere at rense tænderne med den end med normal tandtråd. Stor anbefaling herfra! 😊
Hurtig levering af produktet samt høj kvalitet :)
Jeg har nu døjet med tandkødsbetændelse i flere måneder og været til tandlæge op til 4 gange de sidste 4 måneder. Jeg har fået fortalt at jeg skal bruge tandtråd morgen og aften. De første par dage tog det meget af min tid at skulle gøre dette hver morgen og aften samt unødig smerter i tandkødet med tråden, hvilket Startsmiling’s Water Flosser har hjulpet på. Jeg kan nu efter brug af den se, at tandkødsbetændelsen er ved at gå væk og jeg er endelig fri for smerter og hævelser i tandkødet. Derudover har jeg også sparet en del tid ved ikke at skulle bruge almindelig tandtråd. Jeg vil fortsat bruge min Water Flosser da jeg kan mærke at den tager alle madrester og andet som kan siddde mellem tænderne og være til gene for ens hygiejne. 5 stjerner herfra og en anbefaling til dig hvis du oplever det samme eller bare vil fortsætte at have en god mundhygiejne :-)

Resposta da Start Smiling
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.