Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en ordenlig server med ordenlige staffs langt de fleste spillere er flinke og hurtige admin cases. Hjemmesiden er fantastisk elsker at bare sidde på den og hjælpe andre med deres ikke proble... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

det har været en virkelig god server, men... det har været en virkelig god server før i tiden inde 2020, hvor det begyndte rigtig at gå ned for serveren, men har haft rigtige gode minder der inde, me... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega fed server. Konstant udvikling, og god spilleånd på discorden. Dog lidt for dyre priser efter min mening Altid nice og klar til at hjælpe, udover at der nogle gange hurtig bliver mangel på s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

øv bøv. Fix og jeg kommer klart ind på serveren igen. Var klart en fed server da man kom ind første gang, men efter man ser hvordan små børn håndtere deres politi arbejde spiller jeg ikke inde på s... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Stavox har været en god server gennem…

Stavox har været en god server gennem årene , men det er desværre død. Jeg startede med at spille på server da jeg var 9-10 så har jeg spillet on-off på serven indtil den døde. jeg synes det er syndt den er død og alle de mange 100 måske 1000 af timer jeg har brugt på server er væk . så taak for en god oplevelse stavox igennem alle de år.

14 de novembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

det har været en virkelig god server, men...

det har været en virkelig god server, men...
det har været en virkelig god server før i tiden inde 2020, hvor det begyndte rigtig at gå ned for serveren, men har haft rigtige gode minder der inde, men som det ser ud i dag er serveren alt for kedelig. det samme med staffs der giver staffe for den mindste ting, men alligevel går selv rundt og troller. detsuden hvis de vil have serveren nogenlunde til at fungere igen, skal de have rockford tilbage og de gamle ting tilbage og reglere, det samme med aldersgrænse i hvertfald 13+ på politibetjent jobbet. god dag:)

14 de setembro de 2022
logótipo da Stavox

Resposta da Stavox

Hej. Vi er rigtigt glade for at høre at du har været glad for Stavox. Vi er selvfølgeligt kede af, at du har haft trælse oplevelser med vores staffteam, og vi anbefaler at du derfor laver en klage på de staff som du har oplevet problemerne med, så vi kan håndtere dem på en rigtig og konstruktiv måde.

Tak for din anmeldelse 😊

Stavoxi

Extremt sej server ( kun for kool kids ) Det er pisse smart man giver bare sit kreditkort også for man mange penge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EFTER DET KAN DU KØBE DE SEJE BILER OG ALLE VIL VÆRE DIN VEN!

17 de julho de 2020

Bedste gmod server

Bedste gmod server. Staffs er Mega gode og venlige kan klart anbefale serveren. Hvis man køber fx vip så går der 2 sekunder og så får man det. Det er bare Mega sejt

17 de julho de 2020

Mega fed server.

Mega fed server.
Konstant udvikling, og god spilleånd på discorden.
Dog lidt for dyre priser efter min mening

Altid nice og klar til at hjælpe, udover at der nogle gange hurtig bliver mangel på staff. Men kæmpe +1 herfra

8 de julho de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Verdens bedste GMOD server

Verdens bedste GMOD server! jeg kan anbefale den til alle. har vip derinde og en mega fed custom bil. min mor synes jeg spiller for meget, men kan ikke lade vær

6 de março de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god server.

Rigtig god server.
Der er dog nogle få fejl, og failrp som jeg har oplevet igennem tiden jeg har spillet derinde, men ellers en superfed Garrys Mod server med god stæmning og gode staffs.

11 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

øv bøv

øv bøv. Fix og jeg kommer klart ind på serveren igen.

Var klart en fed server da man kom ind første gang, men efter man ser hvordan små børn håndtere deres politi arbejde spiller jeg ikke inde på serveren mere. Sidst jeg var inde fik jeg ban i 3 dage af en admin for at fortælle en dreng om hvordan man ordenlig er politi (Hvordan du gør det ene og det andet)

8 de agosto de 2019

Vild god server.

Vild god server.
Den bedste staff der inde er helt klart Bimse.
Han gør et skide godt arbejde og høre på alle.

Udover det så laver Stavox hele tiden nye opdateringer så det aldrig bliver for kedeligt

13 de novembro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais