Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb gedurende de registratie van het Poolse btw-nummer van onze klant goed contact onderhouden met Nadja. Op al mijn vragen kreeg ik telkens een snel en duidelijk antwoord, waardoor het proces van... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

"Geen begeleiding, geen correcte antwoorden, niets is duidelijk, maanden moeten mailen. Betalen om het nog ingewikkelder te maken." UPDATE: na deze review belde iemand van Staxxer mij op om mijn si... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Staxxer heeft ons geholpen bij het aanvragen van een nieuw Duits BTW nummer in de wisseling van een bedrijfsvorm. En zij verzorgen sindsdien onze btw aangiftes in Duitsland. Zeker nu alles goed staat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Software de declaração de impostos
  2. Declaração de impostos
  3. Serviço de declaração de impostos

Automating VAT, EPR & bookkeeping for e-commerce. Software driven, human centered.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Efficiënte tool en vlotte correspondentie

Transparante tool die de verplichtingen over heel Europa vlot dekt in combinatie met een bijzonder vlotte correspondentie via contactpersoon Joke.
Kortom, op een efficiënte manier in orde met alle BTW-verplichtingen.

6 de fevereiro de 2025

Probleem goed opgelost

UPDATE: na deze review belde iemand van Staxxer mij op om mijn situatie samen te overlopen en te kijken waar het fout is gegaan. Ik respecteer dit erg, want zo wordt er geluisterd naar de klant. Ze boden mij een oplossing aan en klaarde de situatie uit. Zo ben ik dan ook blij om deze review een update te geven!

6 de janeiro de 2025

Resposta da staxxer.com

Hi Valerie, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. We hebben je naam niet kunnen terugvinden in ons systeem, en zouden wel graag in contact komen om te begrijpen wat er is misgegaan. Zou je ons een mailtje kunnen sturen op support@staxxer.com? Dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen.
^Renée

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden over de…Uitstekende service bij BTW-aanvraag!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Staxxer bij het aanvragen van mijn Duitse BTW-nummer. Het hele proces verliep vlot en professioneel. Een speciale dank aan Joke, die me hier geweldig bij geholpen heeft. Ze was goed bereikbaar, gaf duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat alles snel geregeld werd. Dit bespaarde me veel tijd en moeite. Ik kan Staxxer dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij internationale BTW-verplichtingen!

5 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Drama.

Tijdens het aanmelden/registratie gaat het goed. Tot het moment wanneer je besluit om je BTW nummer voor in het buitenland niet meer nodig hebt.

Je dient het verzoek in en het wordt wel netjes ingediend. Vervolgens krijg je een offerte van de jaaraangifte ( wat ook heel begrijpelijk is ) + kosten voor de de-activatie van de BTW nummer. Verbazend word de offerte niet gecommuniceerd en krijg je deze zonder onderbouwing toegestuurd.

İn tussentijd heb ik de vraag gesteld, waarom deze kosten niet tijdens de aanmeldingen worden gecommuniceerd, het antwoord was: waarom moeten wij vertellen dat er kosten gerekend moeten worden?

Dit begreep ik niet, want nu kan er niemand mij vertellen hoe deze kosten onderbouw zijn.

Vervolgens vraag je netjes op basis waarvan deze kosten zijn gecalculeerd en ik zelf nergens terug kan vinden in welke voorwaardes vormen dan ook, dat deze kosten gerekend worden. Geen duidelijk antwoord.

Communicatie m.b.t. deze case, was niet op professioneel niveau. Het enige antwoord die ik krijg is, dat er werk in zit en dat deze kosten verwerkt moeten worden. Nog steeds geen duidelijk en concreet antwoord over de juridische onderbouwing.

Aangegeven dat ik een concurrerend bedrijf heb gesproken die enkel de kosten rekent voor de jaaraangifte en daarmee ook kosteloos de de-activatie willen doen. Dat werd wel gerespecteerd, meer ook niet.

Ontzettend jammer dat de afhandeling/afsluiting van een case, voor mijn gevoel afgeraffeld en ongeïnteresseerd behandeld word.

Mijn advies zou zijn, zoek verder naar een ander bedrijf die wel de juiste aandacht en professionaliteit biedt.

10 de junho de 2024

Resposta da staxxer.com

Hi BT, we willen je nog bedanken voor het delen van je feedback: het spijt ons dat je niet tevreden was met onze service. We hebben je feedback dan ook zeker meegenomen in het verbeteren van onze service en communicatie.

Duidelijke software!

Duidelijke software!

Het onboarden van mijn bedrijf ging super vlot, fijne communicatie. Ben pas een paar weken klant maar zou Staxxer nu al aanraden.

7 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk de hulp waar ik naar op zoek…

Eindelijk de hulp waar ik naar op zoek was om mijn btw aangifte te doen!
btw aangifte doen was iets waar ik altijd echt naar op keek. Toen vond ik Staxxer. Ze helpen me met mijn aangifte en ik kan altijd bij ze terecht met mijn vragen. Ze helpen me altijd snel!

7 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Staxxer hielp mij een Engels btw-nummer aan te vragen

Omdat ik producten ging verkopen in Engeland had ik een Engels btw-nummer nodig. Het aanvragen hiervan was ingewikkeld en kostte me veel tijd. Staxxer heeft mij voor een fijne prijs geholpen. Alles verliep soepel en na een aantal weken kon ik aan de slag met mijn Engelse btw-nummer! :)

6 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie en snel geregeld!

Als e-com ondernemer had ik in het verleden altijd de vraag of ik mijn btw aangifte wel goed deed en al helemaal op tijd. Dit zorgde ervoor dat ik een aantal keren een boete had gekregen. Ook was het best lastig om buitenlandse btw nummers aan te vragen en ik wist niet hoe ik dit moest doen.

Staxxer heeft deze problemen goed voor mij opgelost.

23 de maio de 2022

Resposta da staxxer.com

Hi Tommy! Wat fijn om te horen dat je tevreden met Staxxer!

Snel en Eerlijk

Snelle service en goed contact

19 de maio de 2022

Resposta da staxxer.com

Hi Matthijs, bedankt voor de tevredenheid met Staxxer!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.