Jeg er meget overrasket over den så fantastisk gode service jeg har fået. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dårligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udløbet. St... Ver mais
StayOnline A/S
Leia as opiniões dos outros
Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... Ver mais
Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fået meget kompetent hjælp af Thomas gennem adskillige år. Tidligere i Hørsholm, og nu i Hillerød. Han er meget vidende og... Ver mais
Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjælpe en i nød ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetværk hvilket var et kæmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Oficina de reparação de dispositivos electrónicos
- Assistência técnica de informática
- Oficina de reparação eléctrica
- Loja de reparação de telemóveis
- Reparação de telefones
Escrito pela empresa
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er købt og har du tilkøbt AppleCare+, håndtere vi selvfølgelig også dette. Vi ved, hvor afhængig du er af din smartphone og computer. Derfor sætter vi en ære i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår løbende træning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som væskerenser elektronik.
Informações de contacto
Gefionsvej 6C, 3400, Hillerød, Dinamarca
- info@stayonline.dk
- stayonline.dk
Virkelig god service hos StayOnline i…
Virkelig god service hos StayOnline i Hillerød!!
Jeg kom ind med en ødelagt Apple Pencil, som de fiksede med det samme og uden problemer.
Stor anbefaling herfra!
Fantastisk hurtig og professionel…
Fantastisk hurtig og professionel service. Min allerseneste anbefaling!
StayOnline HILLERØD
StayOnline HILLERØD
Helt igennem fantastisk service. Fra start til slut, bliver man informeret om processerne, og er man i tvivl, er der hurtigt kontakt på mail og telefon. Kommer absolut til at benytte mig af StayOnline igen!
Jeg vil gerne dele min skuffende…
Jeg vil gerne dele min skuffende oplevelse med StayOnline. Jeg sendte mine AirPods Pro ind, da den venstre ikke ville oplade, og jeg havde stadig garanti på dem. Efter et par uger fik jeg dem tilbage med beskeden om, at det var opladningscasen, der var problemet. For at dobbelttjekke lånte jeg en opladningscase fra en ven, men det samme problem opstod, hvilket klart viser, at fejlen ligger i selve AirPods, ikke casen.
Nu er problemet, at mens sagen har trukket ud, er garantien udløbet, og StayOnline nægter at dække reparationen, selvom produktet var dækket af garanti, da jeg oprindeligt sendte det ind. Det er utroligt frustrerende, at de ikke anerkender deres ansvar i sagen. Jeg forventede bedre service, og jeg vil bestemt ikke anbefale dem baseret på denne oplevelse.

Super god service hos Stayonline
Super god service hos Stayonline - både i telefonen og i butikken i Fiolstræde i København. Og dejligt de havde et batteri på lager. Det var der nemlig andre værksteder der ikke havde - så var de billigere end konkurrenten. Så fik skiftet batteri samme dag. Og skærmen fik jeg også skiftet på Apple’s regning, da der åbenbart er problemer med skærmens lim, når man skal skifte batteri på en iPhone 12 mini. Herfra er der både ros og 5 stjerner
Hurtig og profesionel og kompetent hjælp
Hurtig og profesionel og kompetent hjælp
Fantastisk service!
Ringede ind til butikken for at forhøre mig omkring batteriskifte på en iPhone af ældre model. Det kunne de nemt klare og jeg kunne bare komme forbi med den når jeg havde tid.
Da jeg kom ned i butikken ville min telefon ikke tænde og efter 10 minutter i en oplader ville den stadig ikke. Det fandt de en løsning på, og de fandt alle informationer de skulle bruge samt fik indstillet telefonen fra min computer, så den var klar til at få skiftet batteri. 45 min senere fik jeg en besked og mail om at jeg kunne hente min telefon i butikken. Super god service!
I have send my iphone 15 pro max from 3…
I have send my iphone 15 pro max from 3 mobile twice a times but they are unable to find the issue and could not solution . So i am feeling annoying with the service of stay online
Regarda

Dårligt reparations tilbud/service
Jeg sender min telefon ind med en skade der er kendt hos Samsung S10+, hvor den laver en hvid stribe i bunden af skærmen. Denne stripe er se i mange af telefonenerne og kræver at en løs ledning bliver fastsat igen, eller at en lodning fra skærm til motherboard skal genlodes.
I stedet sender de mig et tilbud der lyder på at jeg skal betale for ny skærm OG nyt batteri, som ellers aldrig har været et problem førhen. Deres kommentar er autogeneret og svare ikke på de spørgsmål jeg har haft, eller om de har checket den lodning/ledning.
Selve reparationen ville koste lige så meget som jeg har givet for telefonen til at starte med. Det har godt nok været en dårlig oplevelse.

StayOnline og 3.dk overholder ikke købeloven – ekstremt skuffende oplevelse
Jeg har haft en yderst skuffende oplevelse med StayOnline, som er 3.dk’s samarbejdspartner for reparationer. Jeg indleverede mine Samsung Galaxy Buds 3 Pro til en 3-butik efter blot tre ugers brug, da jeg opdagede en mikroskopisk flænge i plastikken – en klar produktionsfejl, som burde være dækket af købelovens reklamationsret.
3.dk videresendte produktet til StayOnline for vurdering og reparation, men til min store forbløffelse valgte StayOnline at ignorere købeloven og tilbød i stedet at reparere produktet for 1.487,50 kroner, returnere det til mig for 225,00 kroner, eller sende det til genbrug uden omkostninger. Dette er uacceptabelt for et næsten nyt produkt, der burde være dækket af reklamationsretten, som klart fastslår, at eventuelle fejl inden for de første seks måneder formodes at have været til stede ved levering.
Det er tydeligt, at både 3.dk og deres samarbejdspartner StayOnline ikke ønsker at overholde deres forpligtelser i henhold til lovgivningen. De forsøger i stedet at pålægge kunderne urimelige omkostninger for reparationer, der burde være dækket.
Jeg dokumenterede produktets tilstand før indsendelsen, og det var i fuldstændig ny stand bortset fra den lille flænge. Alligevel blev jeg mødt med disse urimelige tilbud. Hvis de ikke retter op på denne situation og overholder købeloven, vil jeg klage til Forbrugerklagenævnet.
Jeg kan desværre ikke anbefale hverken 3.dk eller StayOnline til nogen, der ønsker en retfærdig og lovmæssigt korrekt behandling af deres reklamationssager.

Ekstraordinært
Sindsyg hurtig, nyttig, og effektivt. Og rigtig rigtig god service, med flink personale. Kan anbefale stort!
Pas godt på Jonas i Fiolstræde
Grønne striber på min 11 mdr gamle I Phone 15 Pro Max - Kontaktede Apple support igår 49 min ikke support - langt langt under hvad Apple kan være bekendt.
De henvise til Humac og jer - Ringede til tre forskellige Humac numre 10.00. Opgav efter 15 min ventetid . Ringede derpå tiæjer i Fiolstræde. Kvik dame i Hillerød
Svarede med det samme og gav god vejledning. Droppede på vejen til jer ind hos Humac ved Nørreport hvor jeg var erhvervskunde år tilbage. Værksted lukket 16.00. Kunne ikke hjælpe
Kom igen imorgen. Eller prøv Stayonline i Fiolstræde - perfekt der var jeg på vej ned.
Her møder jeg Jonas i ekspeditionen - der viser sig også at være tekniker. En sjælden kombination af en meget positiv service orienteret og høflig personlighed, der også viste sig at være en dygtig tekniker .
16.55 var telefonen klar til afhentning. Pas godt på Jonas . Jeg kommer med garanti igen næste gang behovet skulle opstå.
Mange tilfredse hilsner
Klaus
Mega god service
Camilla leverer enestående service hver gang. Hun er professionel, venlig og imødekommende, og hun går altid det ekstra skridt for at sikre, at kundernes behov bliver opfyldt. Hendes opmærksomhed på detaljer og evne til at finde løsninger gør hende til en fremragende medarbejder. Hendes service er altid i topklasse, og det er en fornøjelse at blive betjent af hende.
Mega god service🤩
Betalte 1700 for at de kunne ødelægge min højtaler.
Indleverede min Macbook Air for at få skiftet USB-C boardet. For det første er det MEGET dyrt, men det var at forvente for nogen, som er autoriseret af Apple.
Da computeren kommer retur er det blevet skiftet, men de har på samme tid formået at ødelægge højtaleren i computeren. Den er tæt på ubrugelig, hvis jeg vil lytte til noget på over lydstyrke 3.
Betalte 1700 for at de kunne ødelægge min højtaler.

Resposta da StayOnline A/S
Jeg kan kun på det varmeste anbefale…
Jeg kan kun på det varmeste anbefale StayOnline. Yderst kompetente og har virkelig styr på det og deres serviceniveau er helt i top.
FANTASTISK service
Jeg havde fornøjelsen af en service ud over det sædvanlige hos StayOnline i Fiolstræde 28, 1171 København K. De ydede en super service gennem hele processen. Klar rådgivning og de løste den ønskede problematik hurtigt. Jeg kan klart anbefale StayOnline i Fiolstræde 28, 1171 København K.
Fantastisk service af min iPhone!!!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice !!! Jeg havde bøvl med mikrofonen på min mobil og tog på opfordring fra Humac, til stay online i Hillerød.
Sikke en kundeservice !!!! Jeg blev mødt af Thomas, en yderst venlig og kompetent mand.. Han løste mit problem på under 5 minutter 👍👍😃 jeg kan varmt anbefale at slå vejen forbi Stay online i Hillerød hvis der er bøvl med elektronikken..🤩
Exceptional Service!
Exceptional Service!
I couldn't be more impressed with the speed and efficiency of the iPhone repair service I received. I highly recommend their services to anyone in need of fast and reliable iPhone repairs. Thank you for saving the day!
Supergod og venlig rådgivning
Opladningen på min Iphone svigtede pludselig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.