Steam Connect Opiniões

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

10 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Vervelende mannetjes

Vervelende, agressieve partij die je telefonisch lastig valt over je energiecontract/zonnepanelen. Gaan tekeer tegen je als je aangeeft dat ze je niet meer moeten bellen. Telefoonnummer +31 75 200 18 13 toegewezen aan Steam-connect Partner Services B.V.

Ophangen!

28 de setembro de 2026

Spam /scam

Vaag verhaal dat ik niet gereagerd zou hebben op een e-mail. Vervolgens een bla bla verhaal om je in een afspraak over een energiecontract te proppen. Telefoonnummer is gekoppeld aan Steam Connect. Ken die lui niet dus direct geblokkeerd. Wanneer gaat de ACM hier eens tegen optreden?

18 de setembro de 2026

Beste Jonna,

Vervelend om te horen dat u ongewenst bent gebeld.

We nemen meldingen over mogelijk ongewenst gebruik van onze dienstverlening serieus. Als u via onze website kunt uw melding aan ons doorgeeft, zullen wij hier actie op ondernemen.

Vanwege privacywetgeving kunnen wij niet zomaar de inhoudelijke klantgegevens en belactiviteiten van onze klanten onderzoeken. De organisatie die u heeft gebeld is zelf verantwoordelijk voor de manier waarop zij haar telefonische campagnes uitvoert en voor het naleven van de geldende regels.

Denkt u dat u in strijd met de telemarketingregels bent benaderd? Dan kunt u hiervan ook rechtstreeks melding maken bij ACM ConsuWijzer. De ACM houdt toezicht op deze regels en gebruikt meldingen van consumenten om te bepalen waar onderzoek of handhaving nodig is.

Classificada 1 em 5 estrelas

gisteren en vandaag lastig gevallen…

gisteren en vandaag lastig gevallen…

gisteren en vandaag lastig gevallen door 2 nummers die aan hun uitgedeeld zijn en de nummers zijn niet geporteerd. Ze zeggen te bellen namens energievergelijker en die heeft op de site staat dat hun nooit bellen.

Steam Connect schert met dat hun provider zijn, das mooi maar het staat vol met klachten en dan zou je als je een dienst aanbied toch achter je oren moeten krabben. Zo lastig kan het niet zijn om te weten aan wie je het nummer hebt gegeven.

5 de agosto de 2026

Beste Peter,

Vervelend om te horen dat u ongewenst bent gebeld.

Steam-connect is zelf niet de partij die u heeft gebeld. Wij leveren communicatieoplossingen en telefoonnummers aan organisaties die deze gebruiken voor hun klantcontact. De organisatie die u heeft gebeld is zelf verantwoordelijk voor de manier waarop zij haar telefonische campagnes uitvoert en voor het naleven van de geldende regels.

Als u de betreffende telefoonnummers en de momenten waarop u bent gebeld via onze website aan ons doorgeeft, kunnen wij hier actie op ondernemen. Vanwege privacywetgeving kunnen we echter niet zomaar de inhoudelijke klantgegevens en belactiviteiten van onze klanten onderzoeken.

Denkt u dat u in strijd met de telemarketingregels bent benaderd? Dan kunt u hiervan ook melding maken bij ACM ConsuWijzer. De ACM houdt toezicht op deze regels en kan naar aanleiding van meldingen onderzoek doen en waar nodig handhavend optreden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wordt de laatste tijd lastig…

Ik wordt de laatste tijd lastig gevallen door dezelfde telefoonnr reeks en dat is 030-2061069.
en na dieper uitzoeken met mijn beste vriend chatt gpt komen we bij steam connect uit een groot miljoenen bedrijf wat allemaal telefoonnrs verkoopt en of beheert voor grote callcenters die zich voordoen voor Ziggo of Vodafone maar er eigenlijk niets mee te maken hebben ik snapte het doel van dit telefoontje ook niet echt want er werdt niets gezegd ze hingen op ook toen ik terug belde eerst in de wacht met een raar pieptoontje toen ging hij plots over toen was er verbinding maar ze zeiden niets en toen BAM de hoorn er op! Ik ga dit uitzoeken steam. connect want ik ben het zat dat telefoon terreur ! je verdiend geen ster om te bestaan

7 de setembro de 2026

Beste Mart,

Vervelend om te horen dat u ongewenst bent gebeld.

Zoals u zelf al aangeeft leveren wij communicatieoplossingen en telefoonnummers aan organisaties die deze gebruiken voor hun klantcontact. Houd er rekening mee dat de organisatie die u heeft gebeld zelf verantwoordelijk is voor de manier waarop zij haar telefonische campagnes uitvoert en voor het naleven van de geldende regels.

Via onze website kunt u uw melding naar ons doorzetten en zullen wij hier actie op ondernemen. Vanwege privacywetgeving kunnen we echter niet zomaar de inhoudelijke klantgegevens en belactiviteiten van onze klanten onderzoeken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben gebeld vanaf het nummer 020 211…

Ik ben gebeld vanaf het nummer 020 211 04 **. Dit nummer valt binnen een nummerreeks die gekoppeld is aan Steam-connect Partner Services B.V.

Wat mij zorgen baart, is dat er meerdere openbare meldingen lijken te zijn over ongewenste telefoontjes vanaf nummers die via Steam-connect worden gebruikt. Het standaard (copy-paste) antwoord dat Steam-connect zelf niet belt maar alleen telefoonnummers en telecomdiensten levert, vind ik daarom onvoldoende.

Een telecomaanbieder kan uiteraard niet automatisch verantwoordelijk worden gehouden voor elk gesprek dat via zijn netwerk plaatsvindt. Maar wanneer er structurele signalen zijn dat diensten worden misbruikt voor ongewenste belcampagnes, verwacht ik wel dat een provider onderzoek doet en passende maatregelen neemt.

Mijn vraag aan Steam-connect is daarom:
- Hoeveel meldingen over misbruik van via hen uitgegeven nummers hebben zij ontvangen?
- Welke acties ondernemen zij richting klanten die hun diensten aantoonbaar misbruiken?
- Hebben zij in het verleden klanten geweerd, diensten opgeschort of nummerblokken afgesloten wegens misbruik?

Transparantie hierover zou bijdragen aan vertrouwen. Alleen aangeven dat men zelf niet belt, beantwoordt naar mijn mening niet de vraag welke verantwoordelijkheid een telecomleverancier heeft om misbruik van zijn infrastructuur tegen te gaan.

Het feit dat Steam-connect niet zelf belt, ontslaat hen niet automatisch van iedere verantwoordelijkheid voor het gebruik van hun telecomdiensten.

Opvallend is dat Steam-connect op meerdere negatieve reviews een identiek standaardantwoord geeft, waarin wordt aangegeven dat zij zelf niet bellen maar alleen telefoonnummers en telecomdiensten leveren.

Deze reactie gaat echter niet in op de kern van de klachten: namelijk of Steam-connect onderzoek doet naar mogelijk misbruik van door hen uitgegeven nummers of dat preventie van misbruik voldoende prioriteit heeft voor Steam.

24 de julho de 2026

Irritant...en de zoveelste... pffff

Irritant... ook ik word sinds een maand bijna dagelijks gebeld door +31 71 782 2*** elke keer met andere nummers op einde... maar allemaal beginnend met bovenstaand. Aangezien ik onbekende nummers uit heb staan...zie ik dat ze bellen maar worden ze automatisch weggedrukt. En de reactie van Steam connect onder andere reviews? Wat hebben we daar aan? Niets... Gewoon niet opnemen. Dat is het enige dat helpt.

15 de julho de 2026

Telefoon terreur Steam Connect

Steam Connect is eigenaar van alle
0252-291000 t/m 0252-291999 nummers. Meerdere keren lastig gevallen.
Nummers eindigend op 545 en 566 en 592.
Maar ook de nummerreeks 072-8710xxx hoort bij hun!

En dan nog eens proberen met Prive Nummer, als ik ze wegdruk...

17 de março de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Vervelend dat u dit heeft meegemaakt, ongewenste telefoontjes zijn een echte ergernis. Echter gebruikt Steam-connect deze nummer zelf niet. Wij zijn telecomoperator en geven telefoonnummers uit aan bedrijven. Wij voeren zelf geen belcampagnes. Vergelijk het met hoe KPN of Vodafone uw 06-nummer uitgeeft.

De Nederlandse telecomwetgeving is dit jaar fors aangescherpt. Bedrijven mogen consumenten alleen bellen bij een bestaande klantrelatie of na een expliciete aanvraag. Daarnaast zijn zij verplicht aan het einde van elk gesprek het Recht van Verzet aan te bieden, zodat u zich kunt laten uitschrijven.

Wordt u ondanks deze regels toch lastiggevallen? Dien dan een klacht in bij de ACM (Autoriteit Consument & Markt) via consuwijzer.nl. Zij hebben de bevoegdheid om bedrijven aan te spreken én boetes op te leggen.

Telefoon terreur

Steam Connect is eigenaar van alle 085-889 XXXX nummers. Meerdere keren lastig gevallen.
Telefoon terreur!
Nummer zoals:
085-889 2262 en 085-889 2237

28 de fevereiro de 2026

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wordt dagelijks gebeld door nummers…

Ik wordt dagelijks gebeld door nummers van dit bedrijf. Als ik opneem volgt een computerstem die meldt dat ik iets nog niet heb betaald. Onzin! Gewoon spam en poging tot oplichting. Nummer begint met 071-20831xx die xx is steeds een ander nummer.

1 de setembro de 2025