Stedin Opiniões 580

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Storing november 2025 inmiddels toezeggingen telefonisch en per app maar nog steeds niet uitbetaald. Het bedrag is ook te laag, want de storing is snachts begonnen dat kan ik uitlezen aan mijn auto... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer arrogant en slecht personeel, denken dat ze alles mogen en kunnen Ze moesten de Gas meter vervangen en laten ze je achter met gas lek en is niet erg hoor zeggen ze, is maar klein?? Snap nie... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 5 januari is er een nieuwe electriciteits meter geplaatst door Stedin. Sinds die dag krijgt mijn omvormer vd zonnepanelen geen stroom meer. Er is dus iets fout gegaan tijdens de installatie vd e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zelfs die ene ster niet waard. Belachelijke klantenservice. Je krijgt niet de juiste persoon te spreken die wel wat te zeggen heeft. Lijkt me verschrikkelijk om daar te moeten werken. En alle negatiev... Ver mais

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

580 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Slimme meter is fout!

Stedin is onbereikbaar. Mijn ' slimme ' berekent 24 m3 gas terwijl de gaskraan dicht is. Bellen kan niet,contactformulier werkt niet,kortom diefstal. Delta verwijst naar Stedin en Stedin verwijst naar en niemand doet iets. Ik ga Radar en de krant bellen . Ik word bestolen,!!!

19 de abril de 2024

Stedin, knullig bedrijf

Na het plaatsen van een nieuwe extra slimme gas en electriteits meter. Ben ik totaal niet te vreden over de slechte service. Na het plaatsen werkte mijn toon van Eneco niet meer. Vervolgens heb ik mijn klachten door gegeven aan Stedin, helaas de helpdesk heeft geen mogelijkheid voor klachten!? Antwoord Stedin, de toon is niet van Stedin maar van Eneco, dus wij kunnen niets voor u betekenen en dat onze monteur de toon heeft gedemonteerd en weer gemonteerd doet daar niets aan af !? Vervolgens vraag ik naar een leidiggevende, ook dat is niet mogelijk!? Vervolgens vraag ik naar een mogelijkheid voor klachten behandeling, antwoord Stedin, het is niet mogelijk een klacht in te dienen!? Wat een knullig bedrijf!!!

5 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

The service from Stedin is terrible

The service from Stedin is terrible. In February 2023 they changed my gas meter and since then the smart meter stopped working they came to fix it in April, but said the technician said he cannot fix it because there is an old cable, so his more experience colleague should come. After 6 months of chasing them and following up they came again in November but it was again the wrong technician. Then they came again in March 2024 still wrong technician. So basically I have waited now more than one year for the right technician to come, 3 times they send the wrong person without briefing them on the report and pictures made. When I call to complain they say if I am not happy I should change my house because they are the only provider for my house. Unbelievable rudeness unprofessionalism and still waiting for the issue to be fixed :(

7 de abril de 2024

Eigenlijk is 1 ster al teveel

Eigenlijk is 1 ster al teveel, 4 januari van half 4 d middags tot s nachts zonder stroom gezeten.
Dan zouden we recht hebben op compensatie, je krijgt ook op bandje als je belt dat je binnen 6 seken bericht krijgt.
Nog steeds niets vernomen als ik bel krijg ik te horen is doorgezonden naar afdeling compensatie.
Die afdeling krijg je zelf niet te spreken vraag me überhaupt af of die afdeling bestaat.
Nu zijn we 3 maanden later en nog steeds geen bericht van Stedin.

4 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zonder aankondiging het gastnet…

Zonder aankondiging het gastnet afsluiten en in de avond snel het kaartje in de brievenbus gooien alsof de aankondiging eerder was gedaan. Hoe achterbaks! Hierdoor niet kunnen anticiperen en mijn zieken moeder die net uit t ziekenhuis was ontslagen en haar vogel niet tijdig kunnen verplaatsen en hebben ze hele dag koudl geleden. Ik heb klacht willen indienen en Stedin probeert dat af te kopen met een waardebon van Bol.com van 25,-. Ze wilden geen klachtdossier aanmaken omdat de werkzaamheden uitgevoerd moesten worden, maar dat was niet de reden vd klacht. Het is het niet tijdig informeren waardoor ik mijn moeder en vogel niet kon verplaatsen naar mijn eigen woning. En zeggen dat ik het kaartje gemist moet hebben, leugenaars.mijn zus was de 7e bewoner die naar de woningbouw belde om te zeggen dat de ketel het niet doet. Die gaf aan dat Stedin het had afgesloten vanwege werkzaamheden. Gaat u zeggen dat 10 bewoners het kaartje hebben gemist?

3 de abril de 2024

zakkenvullers

een aanvraag gedaan voor t omzetten van 3x 80 zekering maar 3x 25 omdat dat niet gebruikt word
op 7 febr gedaan nu 29 maart eindelijk een offerte en gelijk betaald krijg je te horen dat je 29 juli aan de beurt ben,maar wel elke maand die 350 euro voor de aansluiting ophoesten dus 5 x 350 en nog de offerte van 250 dus 2000 euro's voor 3 zekeringen omdat stedin zo een belachelijke wachttijd heft,oke dar kan nog maar zet dan gelijk de betali g stop vanaf t moment vd aanvraag en niet pas als de zekeringen zijn vervangen
omdat ze dit weten vind ik t een beetje oplichting en als je mensen er opaanspreekt dan zegge. ze ja vervelend maar is normaal
waarschijnlijk is t voor hun normaal maar als kleine ondernemer een hoop geld die je nooit nooit meer terug ziet
dan zal je teruggebeld worden ook niet gedaan bedankt stedin voor niks

29 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf! Komen hun afspraken niet na.

Op 14 maart een brief ontvangen dat we op 28 maart tussen 7.30 en 16.00 geen stroom zouden hebben vanwege werkzaamheden in de straat. Zowel de koelkasten als de vriezer van tevoren op de hoogste stand gezet. M’n dochter die afhankelijk is van een lift heeft de hele dag op haar slaapkamer moeten doorbrengen. Vervolgens zijn er geen werkzaamheden door Stedin uitgevoerd. Na m’n werk gebeld met Stedin maar de klantenservice is slechts bereikbaar tot 16.30 uur. Via WhatsApp gevraagd waarom er niks gebeurd is. Standaard bericht terug ontvangen met het verzoek om mijn gegevens en wat mijn vraag is. Die had ik al gesteld! Vervolgens geen reactie meer.
Dit is al de 2e keer dat dit gebeurt op deze manier.
Waardeloos bedrijf.
Onbegrijpelijk dat ze niks aan serviceverbetering en klantvriendelijkheid doen.
Ze lezen zeker al de slechte reviews niet.

28 de março de 2024

Onterechte boete

Onterechte boete. Monteur en schadebehandelaar liegen gewoon ter plekke en via de telefoon en mail.
Vervolgens dreigen met deurwaarder etc.

26 de março de 2024

Dieven

Dieven,
Wat een slecht bedrijf, aub overheid neem hetweer over. op alle fronten zoals de telefoniste slecht slecht niet normaal de kosten pffff stop er mee

23 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Klantenservice kennen ze niet.

Na het samenvoegen van 2 aanvragen werd automatisch 1 aanvraag geannuleerd (wel voor betaald) de andere werd wel uitgevoerd, maar het werd door de aannemer verschrikkelijk achter gelaten. Er werd geen contact opgenomen om alsnog de aansluiting (gas) te realiseren en sindsdien zelfs geen oplossing geboden om dit snel en professioneel af te handelen. Helaas hebben ze een monopolie positie en is de laatste weg, de juridische aangebroken. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo zijn zaken doet.

22 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een brief gekregen van Stedin dat er…

Een brief gekregen van Stedin dat er nieuwe leidingen in de straat gelegd gaan worden; 4 weken lang dag en nacht waterpompen lawaai gehad. Volgens Stedin ging Evides over de pompen. Baas.bv wist ook nergens van.
Slecht geholpen door Stedin klantenservice. Uiteindelijk bleek niet Evides maar Baas.bv over de pompen te gaan. Arrogante houding van Stedin, vreselijk

21 de março de 2024

3 fasenaansluiting

Ik had een aanvraag voor een 3-fasenaansluiting gedaan en daar kwam men voor langs.
Toen de monteur langskwam werd onverwacht ook de slimme meter vervangen. En de gasmeter.
Daarna gaf de gasmeter echter geen waarden meer door naar de slimme meter.
We zijn inmiddels 3 maanden, 2 monteursbezoeken, 2 gasmeters en 2 slimme electrameters verder maar nog steeds doet de gasmeter niet wat ie moet doen en kan ik mijn gasverbruik niet monitoren. Men zegt dat de gasmeter nog geregistreerd moet worden, maar dat duurt 10 werkdagen. We zijn inmiddels 17 dagen na het laatste monteursbezoek verder. Wat denk je? Niks.

Kortom: dit bedrijf heeft zijn zaken helaas niet op orde.

13 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Er wordt geen contact met me opgenomen

Mijn elektriciteitsmeter is kapot. Ik wacht inmiddels al drie maanden op het maken van een afspraak. Intussen heb ik al zo’n twintig keer contact opgenomen, maar nog altijd geen afspraak. Hoelang moet ik nog wachten? Dit is echt absurd.

11 de março de 2024

Respectloze medewerker

Ik heb bijna twee weken geleden gebeld ivm slimme meter.
Toen ik vanochtend thuis kwam,zag ik een brief.
Er stond er op;
Toen ik onverwacht om 9:30 bij u langskwam,was u helaas niet thuis.
Bel voor een afspraak
Telefoonnummer
John
Ik heb meteen gebeld en medewerker zou als nog bij me komen.
Toen hij binnen was, vroeg meteen over mijn afkomst.
Hij zei;
Dat dacht ik al.....,ik hoor aan je.
Medewerker vertelde dat zijn vrendien ook uit deze land komt.
Hij vertelde dat hij nu vanaf is,want zijn vrendien met haar kinderen in haar moedertaal spraak.
Hij vertelde dat hij haar voor de kerst heeft gedumpt.
Hij vertelde dat zij in zorg werk en niet zo veel verdien dan hij.
Hij vertelde dat zij ga spijt kregen want hij heeft alle vakanties geannuleerd.
Ik dacht....w.t.f.....wat gebeurt hier
Waarom moet ik dit allemaal aanhoren?
Toen hij mijn achternaam wou gaan noteren,zei hij;
O....nu kom je zeker met hele moeilijke achternaam he?
Serieus,dacht ik......,wie is die mens zeg !
Die mens is John(06-25655839).
Ik klaag nooit,ben rustig en beleefd.
Wat is vandaag gebeurt,kreeg nog een staartje.
Ik voel me beledig en respectloos behandeld!!!!
Ik heb gevoel gehad dat zijn frustratie ivm zijn vrendien,op mijn was aan spiegelen.

11 de março de 2024

Lang wachten

Lang wachten, heel lang wachten. Daardoor een winter zonder gasmeter gezeten. Urgentie aangegeven, maar helaas.
En dan later bestookt worden met enquetes hoe je vond dat je geholpen bent. Ook daar mijn ongenoegen geuit. Niets meer van gehoord. Precies dit is het risico van een monopolie positie. Je hebt geen keus en MOET wel met hun in zee gaan.

11 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kreeg bericht dat mijn slimme meter…

Kreeg bericht dat mijn slimme meter vervangen moest worden. Blijk ik achteraf de maand januari 7x meer Electra heb verbruikt. In januari was mijn verbruik 1328 kWh en in februari 180 kWh. Ws lag dat aan mijn oude meter. Stedin gebeld, advies meter laten ijken. Dat heeft geen zin want de oude meter is meegenomen door de monteur. En dat weten zij natuurlijk ook. Service super slecht en ik ben de dupe.

9 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Juni 2023 vooruit betaling van €400,-…

Juni 2023 vooruit betaling van €400,- gedaan voor verzwaring van 35 naar 3 keer 25. Maart 2024. Niks. In deze periode vier keer gebeld. Elke keer beloftes maar niks. Uitermate slecht. Helemaal omdat je geen kant op kan. Commercieel bedrijf was al jaren terug failliet gegaan.

9 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.