Steellife Opiniões 153

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige deur , erg blij mee enige min puntje was dat het niet duidelijk was wat we moesten schilderen voor het plaatsen, terwijl de man die heeft ingemeten ,dit zou door mailen.....verder prima

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de portas
  2. Loja de portas
  3. Fornecedor de portas

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

153 opiniões

Resposta da Steellife

Dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat zowel de service als de producten zo goed bevallen. Dat waarderen we enorm!

Excellent Quality & Outstanding Service

What really stood out was their service. We had to change the installation dates multiple times, and they were always patient, polite, and accommodating.

Everything was handled professionally from start to finish, Highly recommended.

Resposta da Steellife

Thank you for your kind words! Great to hear the glass walls turned out exactly as you envisioned. We really appreciate your flexibility as well, and we’re glad we could accommodate the changes smoothly. Enjoy the result and thanks again for the recommendation!

Prachtige deur

1 de abril de 2026

Resposta da Steellife

Fijn om te horen dat u zo blij bent met de deur, dank voor uw mooie woorden! Uw opmerking over de communicatie nemen we zeker mee, dat kan duidelijker. Goed dat u dit aangeeft!

Balkonbalustrade

Goed bedrijf met een mooie showroom.
Kundig personeel. Op tijd geleverd en professioneel geïnstalleerd.
Wij zijn met het eindresultaat van onze balustrade zeer tevreden.
Een aanrader!

Resposta da Steellife

Mooi om te lezen dat alles van begin tot eind zo goed is verlopen. Fijn dat de balustrade helemaal naar wens is en bedankt voor uw aanbeveling, dat waarderen we!

Classificada 5 em 5 estrelas

keurig geplaatste trap e.d.

trap, balustrade en deuren zijn keurig geplaatst en zien er prima uit.

Resposta da Steellife

Fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat de deur helemaal naar wens is. Mooi dat we het vertrouwen hebben kunnen waarmaken bedankt voor uw aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurige monteurs prima after service

Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden heeft al laten kitten. Prima afterservice. Ik ben nu erg tevreden.

Resposta da Steellife

Fijn dat u zo tevreden bent met het eindresultaat én onze service achteraf. We vinden het belangrijk om zaken netjes op te lossen mooi dat dat zo is ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een heel plezierig bedrijf met vakkundig personeel.

Ik kwam Steellife tegen tijdens het zoeken op internet, altijd een beetje een gok natuurlijk, maar wij zijn erg blij met onze ervaring. Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de balustrade in ons huis in Amsterdam, is alles soepel en professioneel verlopen. Een heel plezierig bedrijf met vakkundig personeel.

Resposta da Steellife

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het hele traject van showroombezoek tot plaatsing van de balustrade zo soepel en professioneel is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met het resultaat!

Goede en heldere communicatie

Goede en heldere communicatie, vriendelijk en vakkundig. Heel blij dat ik mijn trapleuning door Steellife heb laten fabriceren en installeren.

Resposta da Steellife

Dank voor uw mooie review! Fijn dat u de communicatie, service en vakmanschap zo positief heeft ervaren. Geweldig dat u blij bent met de trapleuning, veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

De deur is van goede kwaliteit en de service is geweldig.

De deur is van goede kwaliteit en bijzonder fraai en strak afgewerkt.
Verder willen we jullie complimenten geven voor het prettige advies- verkoop gesprek, uw heldere procescommunicatie, exacte nakoming van de afspraken en nette installatiemedewekers. Gewoon top geregeld allemaal!

Resposta da Steellife

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van de deur én over het hele traject van advies tot installatie. We waarderen uw complimenten enorm!

Goede adviezen met uitkiezen

Goede adviezen met uitkiezen, vriendelijke man. Ook het personeel dat het kwam installeren was ontzettend vriendelij. De glazen pui ziet er ook prachtig uit. Beveel dit bedrijf zeker aan.

Resposta da Steellife

Dank u wel voor deze mooie woorden! Fijn dat u zowel het advies als de installatie als prettig heeft ervaren. Geweldig om te horen dat de glazen pui zo mooi is geworden. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hebben zorgvuldig werk geleverd.

Hebben zorgvuldig werk geleverd.

Resposta da Steellife

Dank voor uw review! Fijn om te horen dat ons zorgvuldige werk is opgevallen. We doen het graag en met aandacht voor detail!

Super

Super, goed advies en een snelle service.

Resposta da Steellife

Dank voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over het advies en de snelle service. Daar worden wij blij van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer professioneel van begin tot eind…

Zeer professioneel van begin tot eind en een prachtig eindresultaat! Als je stalen deuren en/of trapleuningen wilt is dit het juiste adres. Een dikke 10!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Steellife

Wat een geweldig compliment, dank u wel! Fantastisch om te horen dat u het hele traject als professioneel heeft ervaren en zo blij bent met het eindresultaat. Een dikke 10 waarderen we enorm!

Top bedrijf

We hebben steellife ervaren als een betrokken en kundig bedrijf.
Ze hebben een hele mooie stalendeur opgemeten, gemaakt en geplaatst.
We zijn enorm tevreden.
Ook kun klantvriendelijkheid is erg prettig!

Resposta da Steellife

Dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze betrokkenheid, vakkennis en klantvriendelijkheid zo positief heeft ervaren. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de stalen deur daar doen we het voor!

Vriendelijke monteurs

Resposta da Steellife

Dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze monteurs zo vriendelijk zijn ervaren we geven het compliment graag aan hen door!

WESTERVOORT

Twee goede personen die precies wisten wat zevmoesten doen.
Snel en netjes

Resposta da Steellife

Dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat onze monteurs vakkundig, snel en netjes hebben gewerkt. We geven het compliment graag aan hen door!

Prima taatsdeur geïnstalleerd.

Prima taatsdeur geïnstalleerd.

Resposta da Steellife

Bedankt voor uw review! Fijn dat de taatsdeur naar wens is geïnstalleerd. We wensen u er veel plezier van!

Leuning

Alles uitgevoerd zoals besproken. Goed gedaan.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Steellife

Bedankt voor uw review! Fijn dat alles is verlopen zoals afgesproken. We waarderen het vertrouwen en de positieve terugkoppeling!

Mooie deuren

Netjes gewerkt en duidelijk proces

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Steellife

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat het proces duidelijk verliep en alles netjes is uitgevoerd

Namens het hele team van Steellife!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.