Steff's Place Opiniões 24

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Brændte gamle pølser, bløde pomfritter og en flæskestegs sandwich uden flæskesteg i? Ja sådan så min aften ud, takket været jer. Jeg troede næsten at det var skjult kamera jeg var med i og at det var... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Steffs Place i Billund lufthavn er den første mulighed hjemvendte danskere har for at få noget at spise når de kommer til landet. Her har man gjort en helt særlig dyd ud af at severe kunderne... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Steffs place Frederikshavn Har fået bøfsanwich i mange år fra Grilbaren på Frederikahavnsvej men iaften var sidste gang hvad sker der med bøffen den er blevet tam,smuldrende,tør ja hele min madopleve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Steffs place Rødovre Centrum. ALTID udsøgt høflig og god betjening der ligger klasser over hvad man normalt kan forvente på en fastfood restaurant. Derud over er maden altid perfekt. Fem stjerner he... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Havde fået et gavekort til at gå amok i en pølsevogn. Jeg ringer derud først for at høre om det kan lade sig gøre på en lørdag. Det var ikke muligt at komme igennem på telefonen, og jeg fik at vide af Go Dream at jeg bare kunne tage derud alligevel. Da jeg så kommer derud, får jeg at vide at det på ingen måde kan lade sig gøre på en lørdag og at de andre kunder må prioteres først, selvom der ikke engang var så mange kunder...

24 de fevereiro de 2018

Københavns lufthavn ..

Københavns lufthavn ... Gaaab, må være den dårligst drevne pølsevogn nogensinde. Altid 10-20 mennesker i kø og halvdelen forlader i arrigskab pgs den ultra langsomme betjening.

26 de outubro de 2017

For dårligt

Dette er en klage da jeg ikke ved hvor der ellers skal gøres, nu er 2 . gang jeg spiser i en af jeres Steffs Place som ligger inde i hvidovre Centret, det er anden gang jeg får hotdog med en pølse som har lagt alt for lang tid i vand og mistet smagen den smagte bare af vand, første gang fik jeg service jeg blev spurgt om jeg ville have noget andet eller pengene tilbage, denne gang virkelig skuffende, blev betjent af en mand som var dårlig til dansk og da han skulle lave min hotdog var det meget sjusket lavet, jeg jeg blev ikke engang spurgt om jeg ville have noget andet eller mine penge retur,vi kommer ikke der igen og en sur bedømmelse er på vej på trustpilot.

3 de fevereiro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais