StenRent AB Opiniões 45

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Först och främst...... Felix /Stenrent har gjort ett fantastiskt jobb med vår trädgårds stenläggning ( plattor och kullersten ). Felix / Stenrent är -serviceminded, -proffsig, -hjälpsam -intre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontakten och genomförandet med Stenrent var helt perfekt genom hela resan. De gjorde inbokningen väldigt enkelt genom att stämma av bokning med mig istället för att boka in mig och tvinga mig ändra t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb och bra service efter förfrågan. Trevligt bemötande och bra info om åtgärden (taktvätt). En incident med öppna grindar och hundar på rymmen gör att jag inte ger en femma.

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Serviços de manutenção de solo
  3. Serviço de lavagem a pressão
  4. Serviços de limpeza

Vi på Stenrent är experter på högtryckstvättning av sten, tak, fasad och trä. Med modern teknik och ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet ger vi dina ytor nytt liv. Vi värdesätter service, tydlighet och god kundkontakt, vilket innebär att du alltid kan räkna med professionellt bemötande och tydlig kommunikation genom hela processen. Kontakta oss för professionell hjälp och en kostnadsfri offert samt provtvätt!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

45 opiniões

Sååååå nöjda.

Först och främst......
Felix /Stenrent har gjort ett fantastiskt jobb med vår
trädgårds stenläggning ( plattor och kullersten ).
Felix / Stenrent är -serviceminded, -proffsig, -hjälpsam -intresserad. Vilket uppskattas
Vi är supernöjda och anlitar gärna Felix / Stenrent igen.

13 de abril de 2026

Supernöjd! Snyggt jobb!

Supernöjd! Stentvätt av hela vår stensättning - så snyggt! Takbehandling där vi får invänta resultat. Arbetet proffsigt och snyggt gjort! Rekommenderas!

14 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Toppenjobb till bra pris!

Snabb och precis offert och bra beskrivning av vad som skull göras och vad vi behövde göra. Kom exakt på avtalad tid och gjorde exakt som det var sagt. Snabbt, effektivt och mycket snyggt resultat. Felix som gjorde jobbet hos oss är mycket trevlig, effektiv och trivsam. Totalt sett en toppenerfarenhet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Tack!

21 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Proffsigt & väl genomfört arbete.

Proffsigt & väl genomfört arbete.
Noga att förklara vad, hur & när arbete skulle utföras.
Resultater är så bra att det ser som vi har lagt om hela stenläggningen (320 m2). Kan inte, ännu, bedöma hur takets behandling blir, då det enl. uppgift från Stenrent tar ett stycke tid innan resultat syns

15 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.