Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie ocenię produktu natomiast samą firmę StethoMe. Pomimo zwrotu produktu przedsiębiorca nie chce zwrócić pieniędzy (minęły już 2 miesiące). Utrudniony kontakt. Sprawa trafiła do Rzecznika Praw Ko... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Urządzenie nie raz pozwoliło mam uniknąć nerwów i stresu. Wystarczyła chwila aby wiedzieć czy jest już potrzebna wizyta u lekarza czy wystarczą leki na zbicie gorączki. Serdecznie pole... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Używam utzadzenia od dwóch lat i smialo mogę polecić. Przy trójce dzieci niejednokrotnie pomogło szybko zainterweniować przy chorobach pluc, jak i pomoglo uniknąć niepotrzebnych wizyt u lekarza. A i u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stetoskop elektroniczny StethoMe jest rewelacyjnym narzędziem w moim domu. Przy różnych kaszlach u syna jestem w stanie zdecydować, czy już iść do lekarza, czy mogę sama działać w domu. Znalazłam tylk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de tecnologia de saúde

Escrito pela empresa

StethoMe® is the first system that detects abnormalities in the respiratory system. StethoMe® relies on medical AI algorithms (CE 2274) working together with a wireless stethoscope and dedicated application. Our mission at StethoMe® is to lead the way in developing advanced medical solutions that are both reliable and safe, while remaining intuitive to use. Our goal is to provide individuals with easy access to the highest quality diagnostic capabilities, empowered by cutting-edge AI technologies. With a passion for innovation and a commitment to excellence, our team is dedicated to pioneering new frontiers in medical technology, raising the bar for the industry as a whole. We believe that everyone should have access to the best possible medical care. By combining our expertise in medical diagnostics with the latest advancements in AI and machine learning, we aim to transform the way that healthcare is delivered. At StethoMe®, we are proud to be at the forefront of this exciting revolution in medical technology.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

StethoMe

Urządzenie ograniczyło nasze wizyty u lekarza i wprowadziło ogromną dawkę spokoju dzięki możliwości kontrolowania postępów leczenia/rozwoju choroby. 2 lekarzy rodzinnych potwierdziło diagnozę stetho, jeden stwierdził, że jest bardzo szczegółowy ;) Szczerze polecam! :)

15 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Produkt spełnia oczekiwania, pozwala reagować szybko w razie wykrycia nieprawidłowości.
Pozdrawiam

14 de março de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Sprzęt bardzo przydatny w czasach…

Sprzęt bardzo przydatny w czasach pandemii uspokaja i nie ma konieczności częstego chodzenia do zatłoczonej przychodni. Jedyny minus to bardzo czuły głośnik przy małym dziecku ciężko wytrwać tak długi w ciszy.

12 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Świetna sprawa mieć to w domu

Świetna sprawa mieć to w domu. Zwłaszcza,że dostęp do lekarza specjalisty jest czasem utrudniony albo gdy dziecko jest chore. Wizyta jest odwołana. W każdej chwili możesz samodzielnie zbadać dziecko. Mój lekarz był zachwycony tym , że wszystko zapisuje się w aplikacji i mógł sam to wszystko odsłuchać i sprawdzić czy rzeczywiście to tak działa. Polecam z całego serca. Mama 3 latka z astmą😁

23 de fevereiro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

fajna zabawka

fajna zabawka, niestety wydaje się, że nie działa tak jako powinno. Wyniki nie były skorelowane z diagnozą lekarza.
Na duży plus bardzo sprawna obsługa sprzedażowa.

21 de fevereiro de 2022

To urzedzenie jest świetne

To urzedzenie jest świetne, mam dwójkę dzieci i naprawdę sprawdza się w naszej rodzinie. Mam synka z podejrzeniem astmy i od kad mamy ten stetoskop naprawdę dużo nam pomaga. Z czystym sumieniem mogę go polecić rodzica dzieci które często chorują

20 de fevereiro de 2022

Prawie idealnie

Prawie idealnie, rozważna cena, szybka wysyłka. To czego mi zabrakło to 2 informacje: to że podczas parowania urządzenia z telefonem telefon sam wyszukuje urządzenie, nie trzeba ich ręcznie łączyć. A druga to dokładna informacja jak podłączyć kabel aby lądował urządzenie. Nie jest to dobrze opisane, a nie jest to również intuicyjne.

12 de fevereiro de 2022

Bardzo fajne urządzenie

Bardzo fajne urządzenie. Jestem zadowolona. Stetoskop prosty w obsłudze, wszystko fajnie opisane, pokazane. Mieszkamy na wsi a nie mając na szybko dostępu do lekarza bardzo taki stetoskop ułatwia kontrolowanie stanu zdrowia dzieciaczków.

Brakuje mi tylko np powiązania z jakąś bazą medyczną/portalem z lekarzami gdzie można się w krótkim czasie online skontaktować omówić nagranie. Niestety taka forma kontaktu z lekarzami przy małych miejscowościach, wsiach dosyć kuleje. To już luźna opinia, może do rozważenia na przyszłość. Pozdrawiam

11 de fevereiro de 2022

Polubiłam to urządzenie

Polubiłam to urządzenie, jest bardzo przydatne i daje mi wewnętrzny spokój bo wiem ze w razie potrzeby mam na czym się oprzeć i to cudo mi pomoże. Korzystałam z niego kilkukrotnie i jestem zadowolona chociaż wydaje mi się że nadal się uczę jego obsługi. Jedynym mankamentem który mnie denerwuje jest zbyt częste rozłączanie się podczas badania. Często muszę kilkukrotnie podchodzić do badania jednego punktu, mimo spełnienia warunków ciszy i dociśnięcia urządzenia do ciała badanej osoby. Często jest nią moja 4 letnia córka, a wiadomo w tym wieku dziecko nie jest zbyt cierpliwie co sprawia duży problem. Wtedy jestem poirytowana działaniem stąd obejmuje jedną gwiazdkę. Jednak kiedy już przejdę całą procedurę badania i uzyskał wyniki jestem zadowolona ze się udało.

5 de fevereiro de 2022

Profesjonalizm

Profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt, na różnych etapach (wstępne informacje, zamówienie, obsługa posprzedażna). Urządzenie łatwe w obsłudze, faktycznie wspomagające i dające pewien komfort i spokój ducha.

10 de dezembro de 2021

Polecam!

Bardzo przydatne urządzenie jeśli ktoś ma dziecko które często choruje lub ma astmę to z całego serca polecam, badanie jest dość szybkie, wyniki są wiarygodne, aplikacja prosta w użyciu, bardzo czytelna 😊 Polecam! ❤️

2 de dezembro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais