Stickerland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stickers besteld bij Stickerland en helaas stuk gemaakt door de postbezorger die wel netjes een papiertje erbij doet met sorry maar verder niets. Na telefonisch contact met Stickerland werd er per... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para sala de estar
  2. Loja de acessórios para automóveis
  3. Loja de hobbies
  4. Designer de interiores
  5. Loja de impressões e letreiros

Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos

Waardeloos. Ze laten op de website iets anders zien dan ze leveren.
"Ja meneer maar 9010 is altijd mat."
Nou zet dat er dan bij !
Gooi het wel in de vuilnisbak

8 de junho de 2018

Beste Frans,
Jammer dat u zo reageert en zelfs een review achterlaat op een website die niets met ons te maken heeft. U heeft er echt moeite voor gedaan om ergens een slechte review te plaatsen.
We hebben u aan de telefoon gesproken en daar vertelde u mij dat u op onze website ergens een foto zag staan van een witte keuken in hoogglans.
Vervolgens gaat u op onze website wrapfolie bestellen. Bij deze folie kiest u zelf de gewenste kleur (we hebben er wel 80 waar u uit kunt kiezen, waaronder meerdere witte versies).
U kiest zelf voor matte wit RAL 9010. Wij sturen u deze toe en vervolgens belt u ons op.
Zeer kwaad ook zelfs, dat we op onze website u naar het verkeerde product sturen en dergelijke.
Ik heb u nog proberen uit te leggen dat bij het bestelde product géén foto van een witte keuken staat.
We hebben enkel een foto van een witte keuken staan bij de uitleg wat wrapfolie is en wat er allemaal mee mogelijk is.

De keuze de GS001 (hoogglans) of de White Gloss folie staat ook gewoon op onze website. Die had u ook kunnen kiezen.
U wenste geen kant op te gaan, ik kon het 'bekijken' met mijn uitleg dat ie zelf kan kiezen welke kleur folie men besteld.
5 minuten later deze review.
Ik begrijp de frustratie. Maar ik kan er ook niets aan doen dat u zelf een kleur uitkiest die u niet nodig had.
Als wij een foto van een zwarte auto op de website ergens zetten, wil dat ook niet zeggen dat alle folie die u besteld vervolgens zwart is. We hebben ook rood, blauw, groen en zelfs tinten ervan.

Daarnaast vertellen we zelfs bij het bestelde product dat het MAT is.
Hieronder een stuk uit de uitleg van het door u bestelde product:

De GS001 en GS006 kleur is niet zomaar zwart of wit, maar echt pianoglans. Dus extra hoogglans. Heel uniek.
De houtlook kleuren hebben een echte voelbare nerf in de folie. En de EL type folie heeft een mooie matte afwerking. Een echte betonlook.
De RS kleuren en de RAL kleuren zijn met een matte afwerking. Zoals bijvoorbeeld geschilderde muren in huis.

Classificada 1 em 5 estrelas

Stickers van geel-wit-zwarten bloemen …

Stickers van geel-wit-zwarten bloemen na besteld welke ik in 2012 en 2015 ook al een keer besteld heb.
Nu krijg ik echter een licht gele en grijze bloem geleverd.
Dit per mail bevestigd en krijg uitleg:

Reactie Stickerland:
Hallo Jan,

Ik zie dat u deze bloemen eerder besteld heeft. Een keer in 2012 en een keer in 2015.
Dat wil zeggen dat print van de sticker die op de foto staat al minimaal 2 en maximaal 5 jaar gemonteerd zit op een camper / caravan die dus buiten en in de zon gebruikt is.

Uiteraard zal zo'n sticker in de loop van de jaren langzaam gaan verbleken. Niet veel, maar wel iets.
En zeker bij diepe en felle kleuren zal dat zichtbaar zijn.

Als u uw auto van 5 jaar oud zou laten spuiten met de kleur volgens de kleurcode en het is slechts een deel, dan is het verschil ook zeer zeker zichtbaar.
Dit is met autolak, maar uiteraard ook het geval met stickers. Zeker als u deze tegen elkaar / naast elkaar legt is het zichtbaar.

Mijn reactie daarop:
Beste Dennis,

Ik heb zelf in de printers en kleuren plotters gezeten en begrijp wat je bedoeld, echter hier is het anders om.
Ik heb stickers van jullie gekregen welke bleek zijn en de stickers welke ik eerder besteld heb zijn juist nog steeds na al die jaren van zonnige uitjes mooi van kleur.
Daarom heb ik jullie ook bij andere camperaars aanbevolen vanwege de UV bestendigheid van jullie inkten en materialen.

Mocht je nu door innovatie aan jullie kant niet meer aan deze kwaliteit kunnen voldoen dan wil ik graag deze prints terugsturen.
Dat zou heel jammer zijn want ik was een erg tevreden klant.

Mijn conclusie:
Er zitten daar mensen welke geen kennis van zaken hebben niks begrijpen van kleur en echniek en volledig vertrouwen op wat de printers doen.
Geen eindcontrolle.

Jammer.

21 de junho de 2017

Resposta da Stickerland

Het is lovenswaardig dat u zo hard uw best aan het doen bent om ons overal negatief op internet neer te zetten.
Ik heb ondertussen al op diverse plekken op internet uw review gelezen.

We hebben u ook uitgelegd waar het kleurverschil (dat trouwens bij lange na niet zo extreem is zoals u doet voorspiegelen, slechts 2% afwijking zit er maximaal in namelijk) afkomstig is dat we in de tussentijd nieuwe machines hebben, nieuwe software en nieuwe profileringen.

U ging ons vertellen hoe wij onze machines zouden moeten instellen en u verweet ons dat we de stickers op dit moment op deze manier leveren om kosten en inkten te besparen.
We hebben u weer uitgelegd dat dit zeer zeker niet het geval is, en dat wij er alles aan doen om stickers van 5 jaar geleden te laten matchen met stickers die nu geleverd worden. Maar er zijn zoveel factoren die in al die tijd veranderd zijn.
Niet alleen nieuwe machines en software, maar ook inkten met andere samenstellingen en dergelijke.
En denk ook aan de stickers die u al 5 jaar lang in gebruik heeft.

We hebben u ook aangeboden dat u de stickers gewoon kunt terug sturen en u uw geld retour krijgt van ons.
Maar schijnbaar bent u daar nog niet helemaal tevreden mee. Het openbaar negatief reviewen op vele websites is daar getuige van.

Jammer, maar wij doen onze best. Ook voor u. Als u niet tevreden bent, krijgt u gewoon u geld terug. Maar dat is nog niet genoeg gebleken....

Prima kwaliteit en service

Reageren snel op e-mails (soms al binnen het uur). Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Levertijd is alleen niet echt duidelijk. Er staat wel een hele uitleg op de website, maar je hoop het altijd zo snel mogelijk te hebben.

13 de março de 2017

Perfect service

Ordered 30 stickers for our building. I wasn't sure if 2 were missing or if it was my mistake; they quickly responded that they will send 2 stickers. That's what I call perfect customer service!

2 de maio de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Ontzettend lang wachten

Bestelling geplaatst op 22/05. Inmiddels 30/05 nog steeds niks ontvangen. Vind ik helemaal geen aanrader.

30 de maio de 2015

Resposta da Stickerland

U heeft veel moeite gedaan om hier een review te plaatsen aangezien we al een jaar niet meer via Trustpilot reviewen.
Het was makkelijker en sneller geweest als u uw klacht bij ons zou neerleggen. 1 email of telefoontje was al genoeg geweest.
U heeft uw order op 22 mei geplaatst zegt u. Dat was midden in een periode van vele feestdagen. Ook wij zijn dan vrij natuurlijk.

Ik weet niet wat uw order was, wie u bent en wat uw betaalmethode was. Anders kon ik uitzoeken wat er aan de hand is. Misschie is deze order reeds onderweg... of u had gekozen voor een vooruitbetaling waarbij u bv later betaald heeft...

Allemaal dingen die ik nu niet voor u kan uitzoeken.
Neem alsnog gerust gewoon contact met ons op hierover. Slechte reviews plaatsen lost het niet op aangezien we geen kans hebben om het voor u uit te zoeken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een aantal stickers besteld bij Stickerland. Deze werden sneller bezorgd dan de site vermeldde. Zijn makkelijk aan te brengen en de kwaliteit is prima!

7 de março de 2014

Super!

Gebruiksvriendelijk, snel, prima product en een hele goed na service!!!

27 de fevereiro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Zonder STICKERLAND is uw auto ( of bedrijf etc. ) niet interessant !!!!!

Beste Dennis.

spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jullie site stuitte en de mogelijkheden om iets te laten maken waren legio en duidelijk omschreven. Vandaar mijn keuze en ik ben heel erg tevreden ik heb veel bekijks met mijn auto, dus als ze naar die pracht letters vragen zeg ik. "DOOR STICKERLAND IS MIJN AUTO ZO INTERESSANT".

25 de fevereiro de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

stickertjes

Snelle levering, kwaliteit prijsverhouding wat matig.
Redelijk duur voor de dunne stickervelletjes die je net zo hard verliest bij wasbeurt.

Kleur en scherpte goed.

gr

Twan

23 de fevereiro de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.