De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het verv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Ver mais
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Ver mais
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de mobília para sala de estar
- Loja de acessórios para automóveis
- Loja de hobbies
- Designer de interiores
- Loja de impressões e letreiros
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
Informações de contacto
Holanda
- stickerland.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Stickerland uitstekend..
Sticker in goede staat en op tijd ontvangen.
De prijs van de sticker was in verhouding met
andere site`s , en geen bezorgkosten , goedkoop .
Kan hem nog niet plakken , is nog te koud buiten.
Een eventuele volgende order wordt weer Stickerland...
Super
Ik had bij Stickerland een bestelling gedaan ,waar één item ontbrak (wat kan gebeuren) ik heb toen een mailtje gestuurd,waar direkt antwoord op kwam en twee dagen nadien stak het ontbrekende item in de brievenbus.Ik vindt dat dit bedrijf een goede service geeft.
De sticker zag er goed uit maar tijdens het plakken plakte niet heel de sricker goed mee
Ziet er netjes uit
Goede service en kwalitatieve producten
Stickerland heeft kwalitatieve stickers afgeleverd voor ons bedrijf. Dit is het tweede jaar dat Stickerland voor ons de bedrijfsstickers produceert. De service is goed en de stickers zijn van goede kwaliteit.
professioneel, klantgericht en vertrouwd
De site van Stickerland is goed opgezet. Echter hapert ie wel es als je te vaak de kleuren van een sticker wilt aanpassen. En de site is niet de snelste.
Verder ben ik zeer goed te woord gestaan door degene die ik belde voor hulp. Srvice is dus top en ook de klantvriendelijkheid en geduld.
Het versturen van de stickers, op de hoogte houden van de status en de layout van de vacature / pakbon zien er zeer goed uit.
Ik ben zeer blij met mijn stickers en is een goede toevoeging aan mijn board en helm.
Tip: Het is top dat je zelf je eigen tekst kan maken, zou nog topper zijn als je ook kon kiezen uit meerdere graffiti style. Net alsof iemand je eigen naam of wat voor een tekst maar ook op je board heeft gespoten.
Perfect!
Prima afhandekling, snel geleverd en goed kwaliteit. Lekker makkelijk en absoluut niets te klagen.
Gewoon goed en dat is het Beste.
Keurig op de hoogte gehouden door jullie, word erg gewaardeerd, mankeert het bij de meeste andere zeker aan.
Alle bestelde stickers keurig verpakt geleverd , mooie kwaliteit ook.
Ga zo door, dan blijven jullie een va n de BESTE.
groet,
Paul
Prima service, goed product
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.
Snelle levering van bestelde artikelen
Snelle levering. Binnen een week van de bestelde nummerplaathouder stickers.
Netjes ingepakt. Voorzover ik nu kan zien goede kwaliteit van de stickers.
Kortom tevreden over het product en prijs / kwaliteit verhouding
voldoende
Goed product, had al eerder wat bij jullie besteld. Ben er achter gekomen dat het plakken met behulp van een fohn veel beter gaat. Misschien wat voor in de gebruikershandleiding. Daar staat nl. in dat de fohn zou helpen bij het verwijderen van de luchtbellen. Dat is ook zo, maar het plakken en iets oprekken van het materiaal gaat ook prima met de fohn.
slordig.
Stickers komen verkreukeld binnen , in een gewone envelop gedaan zonder karton of enige versteviging , merkwaardig.
Mooie stickers snelle levering.
Heb een aantal WebwinkelKeur stickers bij Stickerland besteld. Deze waren snel geleverd en zagen er prima uit. Mijn complimenten!
super snelle levering en top product
Super bedankt voor de snelle levering en het folie is top!!!
Makkelijk aan te brengen maar wel een geduld klusjes , het resultaat is dan ook geweldig
Goed zeg!
Snelle levering en goed materiaal. Hoop dat ik hier lang plezier van ga hebben.
goed op de hoogte gesteld van de status van mijn pakketje!
Erg mooie en strakke stickers van Honda HRC.
Mooie stickers ,mooie felle kleur.Alleen jammer dat de postbode ze door de brievenbus heeft gefrommeld,waardoor ze zijn gekreukeld.
tevreden
Dit was een verrassing voor mijn man voor zijn vrachtwagen. .. hij is er super blij mee!
Niet goedkoop, wel heel erg goed
Stickerland heeft het mogelijk gemaakt dat ook particulieren zoal ik keuze krijgen uit een enorm assortiment stickers simpelweg vanuit hun huis. Niet echt goedkoop als je iets speciaals wil, maar wel heel mooi. En goede aflevering.