Meget hurtig levering og virkelig god kundeservice! Utrolig nem montering og de sidder rigtig godt fast. Vi bestiller helt sikkert igen når annekset skal shines op 🤩🙏🏼🎉
A empresa respondeu
Limen ved samlingerne holder ikke helt tæt eller klæber ikke nok og derfor opstår der huller, steder hvor samlingerne gaber, desværre - det virker som om fliserne slipper eller taber sin klistreevner... Ver mais
A empresa respondeu
Super produkt i god kvalitet. Rigtig fin service og slutresultat hjemme hos mig. Væggen har virkelig forvandlet mit lille og gamle køkken til noget særligt, der ligner en million, synes jeg. Og for e... Ver mais
A empresa respondeu
God og hurtig kundeservice!! Bestilte et opsætningskit og havde overset jeg fik et gratis med allerede. Skrev kort efter til kundeservice omkring fejlen, og om min ordre kunne ændres. Fik svar dagen e... Ver mais
A empresa respondeu
Stickoramic er et dansk brand dedikeret til at tilbyde et nemt, hurtigt og prisvenligt alternativ til traditionelle vægfliser. Det gør vi med peel and stick fliser (flise klistermærker med 3D effekt), der på realistisk vis efterligner ægte vægfliser. Klistermærkerne er oplagte til brug som backsplash i køkkener, i bryggerser og på badeværelser. Men lad dig ikke begrænse af det, for de kan bruges lige præcis dér, hvor du drømmer om at give din indretning et ekstra pift.
Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Stickoramic
Varen kom dagen efter den var bestilt. Og levede fuldstændig op til forventningen.

Resposta da Stickoramic
Det er kinesiske varer når de ankommer, hvorfor ikke tilbyde Europæiske varer ?
Bemærker at jeres svar forneden ikke benægter eller forholder til at varerne er fra Kina. Varerne er købt i min hustrus navn Lise Schleemann.

Resposta da Stickoramic
Jeg købte stickers fra Stickoramic, men endte med at returnere dem, da de ikke passede til mit køkken. Hele returforløbet var meget positivt, kundeservicen var hjælpsom og imødekommende.
Selvom jeg havde åbnet mere end én pakke, valgte de alligevel at refundere hele beløbet som en gestus, fordi behandlingen trak lidt ud. Det havde de ikke behøvet, men det viser, at de tager kundetilfredshed seriøst.
Jeg vil derfor gerne anbefale Stickoramic til alle, der overvejer at handle hos dem.
The package came really quickly. The quality is shaving and it is very easy to use. I love my new wall in the kitchen!!!
Super fint produkt og kvalitet. De er virkelig nemme både at skære og klippe til. Og selvom jeg satte et par stykker forkert, kunne de nemt pilles af og sættes på igen - Og stadig klistre lige så godt!
Stor anbefaling herfra
Jeg er simpelthen så positiv over klistermærkefliserne fra Stickoramic! Var i starten ret skeptisk men er virkelig blevet positivt overrasket. Har de grønne fliser ved mit komfur (hvor der før var kedelige hvide fliser) og de kan tørres fint af i hverdagen. På mit badeværelse i tørområdet har jeg også brugt "fliser" fra Stickoramic, og det har givet mit badeværelse et helt nyt udtryk, som jeg er meget glad for. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Service og levering er i øvrigt også HELT i top!
Positivt med hurtig forsendelse. Dog var klistermærkerne bøjede i hjørnerne i forsendelsen, så de nu vipper ud i samlingerne efter montering.
Vejledning tilsendt på mail, og rimelig nem montering. Jeg synes dog at produktet virker som noget der med tiden kommer til at slippe væggen.
Deres klistermærker rev malingen af og noget tapet op ved vores helt nye filttapet da jeg skulle have rettet en "flise". Den var ikke engang trykket på væggen endnu, men kun sat let på.
Så at de skriver på hjemmesiden at det ikke efterlader skade på væggen kan man ikke regne med.
Farven på flisen er også langt fra det man ser på deres hjemmeside.
Til jeres svar:
Måske i skulle lære at tage feedback til jer i stedet for at prøve at bortforklare jeres produkt.

Resposta da Stickoramic
Desværre slet ikke som jeg havde forventet. Rer besværligt at sætte op for at få "fliserne" og "fugerne" til at passe. De sidder ikke ret godt fast på væggen, og det er virkelig tydeligt på lang afstand hvor pladerne ligesom skiller.
Synes det er ærgerligt I svarer sådan, og ikke har lidt selvindsigt istedet for bare at fejre mig af. Det er muligt jeg har været dårlig til at sætte dem op, men har fuldt jeres guide. Men synes stadig ikke det lever op til forventningerne. Trist I ikke vil være bedre end det, og bare kaster kritikken tilbage på mig.

Resposta da Stickoramic
Fantastisk produkt at arbejde med. Det bliver ikke nemmere at forvandle sit køkken. God og hurtig service oveni.

Resposta da Stickoramic
Super gode mosaikker til opklæbning, ser rigtig gode og solide ud.
Hurtig levering

Resposta da Stickoramic
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.