Virbac NL Webshop Opiniões 45

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en goedkoper als dat ik het bij de dierenarts lever. Ook wordt het elke 6 weken bij mij geleverd waardoor ik nooit zonder brokjes zit en het niet kan vergeten

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een mail gestuurd omtrent een retour maar krijg helemaal geen reactie

Informações sobre a empresa

1. Loja de ração
  2. Loja de artigos para animais de estimação

De Virbac webshop biedt u een uniek assortiment hoogwaardige voeding voor honden en katten. De nieuwe generatie Veterinary® HPM-voedingen is ontworpen door dierenartsen, met de kwaliteitsgarantie die alleen dierengezondheidsdeskundigen kunnen bieden. Veterinary® HPM is ontworpen om zo goed mogelijk aan de voedingsbehoeften van carnivoren te voldoen. Dit unieke assortiment is gebaseerd op een formulering die laag is in koolhydraten, hoog in eiwitten en vrij van de belangrijkste voedselallergenen. Dankzij het voedingsprofiel en een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary® HPM veel meer dan alleen maar een voedingsmiddel. Het biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waardoor uw hond of kat kan genieten van een betere bescherming van zijn fysiologische conditie en in goede gezondheid kan blijven.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

45 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een mail gestuurd omtrent een…

Ik heb een mail gestuurd omtrent een retour maar krijg helemaal geen reactie

2 de abril de 2026

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat u nog geen antwoord heeft ontvangen op uw e-mail over uw retourzending. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten.

Het lijkt erop dat er vertraging is opgetreden bij de afhandeling van uw verzoek. We nemen direct contact op met de betreffende afdeling om ervoor te zorgen dat uw retourzending met voorrang wordt behandeld.

Wij bieden u nogmaals onze oprechte excuses aan voor dit ongemak. Wij houden u op de hoogte zodra de terugbetaling is uitgevoerd.

Het Virbac NL-team

Snel geregeld

Snel geregeld. Daarna de termijn verschoven en ook dit was geen probleem!

22 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor uw positieve feedback!

Fijn dat het aanpassen van de termijn zo soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat ons abonnement meebeweegt met de behoeften van u en uw huisdier.

Super gezond voer voor de katten

Super gezond voer voor de katten
Goed verpakt en erg snel geleverd

16 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Wat goed om te horen dat uw katten genieten van ons gezonde voer. We doen ons uiterste best om de bestellingen zorgvuldig te verpakken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen, dus het is fijn dat u dit zo ervaart.

Veel plezier voor uw katten met de brokjes!

Gewoon top

Duidelijke site en goede levering en de honden vinden het heerlijk

13 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor de complimenten! We doen ons best om het voor jou (en je honden!) zo makkelijk mogelijk te maken. Fijn dat alles naar wens is! 🐶

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Handige abonnementen die je eenvoudig (evt tijdelijk) kunt stopzetten

11 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Hartelijk dank voor de 5 sterren! We vinden het erg belangrijk dat onze klanten volledige controle hebben over hun abonnement. Fijn om te horen dat je de flexibiliteit en onze snelle levering waardeert.

Tot de volgende bezorging!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering; goede kwaliteit-prijsverhouding.

11 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle bezorging en onze prijzen. Daar doen we het voor!

Hartelijke groet,

Snel geleverd en goedkoper

9 de março de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Fijn dat onze scherpe prijzen en de snelle levering u bevallen. Het is precies de bedoeling van onze herhaalservice: dat u volledig wordt ontzorgd en nooit zonder voer komt te zitten.

Snelle adequate levering

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Fijn dat onze snelle en adequate levering aan uw verwachtingen heeft voldaan. Graag tot de volgende keer!

Great delivery time

Product was what I wanted and delivered in a great timing

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Thank you for the 5-star review! We're thrilled to hear that you're happy with the product and our delivery speed. We look forward to serving you again soon! 🚀

Best regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke webshop om snel tot de…

Duidelijke webshop om snel tot de juiste keuze te komen. En snelle levering van de producten, top !!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor de complimenten! Een duidelijke webshop en een snelle levering zijn onze topprioriteiten. Het is geweldig om te lezen dat je ervaring bij Virbac NL helemaal "top" was.

Graag tot de volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Wederom top geregeld.

Een super klantenservice!
Ik maak gebruik van de herhaalservice en wilde hierin iets wijzigen. Omdat ik er niet uitkwam heb ik een mail gestuurd en het was meteen geregeld. Echt top!

28 de janeiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Hartelijk dank voor deze mooie review! Het is precies onze bedoeling om de herhaalservice zo makkelijk mogelijk te maken, maar we staan natuurlijk altijd klaar als het even niet lukt.

Fijn om te horen dat onze klantenservice het snel voor je heeft kunnen regelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en heeft je viervoeter altijd op tijd zijn voer in huis! 🐾

Tot de volgende levering!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en hond vind het…

Snelle levering en hond vind het lekker. Is inmiddels goed op gewicht

11 de janeiro de 2026

Beste Mariska
Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat de levering vlot verliep, maar we zijn vooral trots op het resultaat bij je hond. Dat hij goed op gewicht is, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.
Geef je fitte viervoeter een extra aai van ons!
Tot de volgende keer.

Great experience

I regularly purchase dog food from Virbac NL Webshop and I am consistently very satisfied. I always find exactly what I am looking for, and the ordering process is straightforward and user-friendly. Delivery is extremely fast, which is a big plus. Overall, a reliable and convenient webshop that I highly recommend.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

What a lovely review! We work hard every day on our webshop, with one main goal in mind: happy dogs and satisfied owners. Thank you for your loyalty, and we will make sure that your next order arrives at your doorstep super fast for your dog! 🐶
Kind regards

aanrader!

goed bereikbaar, goed advies en snelle levering

16 de janeiro de 2026

Beste,
Wat een mooie feedback, bedankt! We doen ons uiterste best om elke klant persoonlijk en snel te helpen. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over het advies en de levering.

Tot snel bij een volgende bestelling!

Hartelijke groet,

Classificada 4 em 5 estrelas

Helemaal prima

De website vind ik niet zo gebruiksvriendelijk maar als het eenmaal lukt dan werkt het allemaal prima. Ook de herhaal service.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor uw feedback.
Uw mening is erg belangrijk voor ons. We zullen uw opmerkingen gebruiken om de gebruikerservaring op onze website te optimaliseren!

Top site en top voer!

Overzichtelijke duidelijke site met goede filters. Snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk afrekenen en snel geleverd, zelfs in deze drukke decembermaand. Top! En het voer natuurlijk ook, onze honden doen het er al jaren heel goed op!

3 de dezembro de 2025

Resposta da Virbac NL Webshop

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij dat onze website u helpt snel te vinden wat u zoekt en dat de afhandeling soepel verliep.
Met vriendelijke groet

Classificada 5 em 5 estrelas

Was al de 5de zak en nog steeds…

Was al de 5de zak en nog steeds tevreden.

22 de novembro de 2025

Resposta da Virbac NL Webshop

Wij zijn blij dat wij na al die tijd (vijf zakken!) nog steeds aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor de positieve feedback!

Groetjes,

vlotte afhandeling.

26 de novembro de 2025

Resposta da Virbac NL Webshop

Fijn dat u de afhandeling als 'vlot' heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback!

Nice food highly recommend

snelle levering

20 de novembro de 2025

Fantastisch!

Blij dat het voer bevalt ("Nice food!") en dat de snelle levering naar wens was. Bedankt voor de aanbeveling!

Virbac Webshop Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.