Jeg arbejder hos Storm Group nu, og det er et skide godt sted at lære og arbejde. De er virkelig gode til at lære salg fra bunden og har stort fokus på udvikling og støtte til medarbejderne. Arbejdsmi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig provokerende og uanstændig opførsel overfor mennesker på gaden. Hvis i som jeg er blevet generet af dem, så kontakt gerne den organition som de arbejder for. I dette tilfælde Red Barnet.... Ver mais
A empresa respondeu
StormGroup er en arbejdsplads hvor man både kan blive oplært i at sælge, men også lære en masse omkring mentalitet og meget mere. En ting der virkelig gør sig gældende når man arbejder her, er per... Ver mais
Jeg har arbejdet hos Storm Group i perioden november 2024 til april 2025. Denne periode har været ubeskrivelig for min læring, og har åbnet utallige af døre for mig. Jeg har lært en hel masse om kommu... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Mariane Thomsens Gade 1C, 4. sal, 8000, Aarhus, Dinamarca
- stormgroup.net
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Storm Grupe som arbejdsplads
Et fedt og alsidigt arbejdsmiljø, som fårmor at tage hånd om medarbejdere og giver alle en mulighed for at udvikle sig personligt og professionelt.
Mega fed og lærerig arbejdsplads
Mega fed og lærerig arbejdsplads
Storm Group er et fedt sted at arbejde, da man har mulighed go at arbejde med nogle mega nice folk, der er fokus på personlige udvikling og professionel udvikling og at der ikke er nogle grænser for, hvad man kan opnå.
Hvis man vil have et sted at arbejde, man glæder sig til at møde op på om morgen, så er det storm, man skal vælge som sit arbejdessted.
God arbejdsplads!
Jeg har nu været hos StormGroup i snart fire måneder og kan ikke være andet end glad for at være her. Kulturen er uformel og afslappende og man er så heldig at arbejde med de sødeste og mest stærke personligheder. StormGroup værdsætter alle kulturer og mennesker, og der er blevet skabt en god form for diversitet igennem tiden, som gør miljøet så velkommende og behagelig for alle og enhver. De fokuserer meget på medarbejderens faglige og personlige udvikling, og man kan hurtig nå nye højder på kort tid, hvilket er super nice.
Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads!
Storm er det bedste sted jeg har arbejdet!
Du kan altid lære mere og bygge dig op!
Alle støtter hinanden og det er faktisk bare en kæmpe familie!
Ift til løn, “bestemmer” du selv hvor du vil tjene, du får det du arbejder for!
Jeg står op hver morgen og glæder mig til at komme på arbejde!
Utrolig lærerig arbejdsplads med et…
Utrolig lærerig arbejdsplads med et fantastisk sammenhold og socialt liv
Dejlig arbejdsplads med fede kollegaer
Dejlig arbejdsplads med fede kollegaer, det er vigtigt med et arbejde man glæder sig til at møde ind på og det er storm Group så sandelig.
Derudover generelt attraktiv i form af udvikling og mulighed for løn.
Fed virksomhed hvis man ingen samvittighed har
Det var faktisk en super fed arbejdsplads og nogle mega rare ansatte, så vel som ledere.
Go ung humor og sjove udflugter.
Dog går jobbet ud på at snyde folk på gaden og helst på så grov vis som muligt. Nu er det 2 år siden at jeg stoppede i virksomheden og jeg tænker stadig tilbage på hvordan jeg reelt havde det efter en arbejdsdag. Udover pengene og det pral som man kunne bryste sig med, så var det jo reelt det rene svindel og de stykker papir og pitches som man bliver oplært i, giver slet ingen mening i forhold til realiteten.
Hvis man satte spørgsmål ved dette kunne man få lidt af en reprimande.
F.eks. kunne man støtte Kræftens Bekæmpelse med 365kr om året, hvorpå at "kunden" fik et stykke papir og vores ord på at kun 3% gik til administration.
Men i forhold til min provision på 220kr for ikke at snakke om hvor meget Storm Group rent faktisk skovlede ind på et sådant salg. Så skal man jo ikke have taget matematik på A niveau for at kunne udskille det rene b*llshit.
Hilsen en tidligere "Rising star"
24 SALG PÅ ÉN DAG!

Verdens mest fantastiske arbejdsplads
Verdens mest fantastiske arbejdsplads, jeg har aldrig været mere glad for et job end det her. Så kan det godt være man snyder befolkningen, men de penge man tager fra dem, får en til at glemme den dårlige samvittighed🤩

Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads!
Utroligt spændende job, hvor man oplever en enorm udvikling både personligt og erhvervsmæssigt. Man bliver en del af et ungt og fedt team, hvor man føler sig velkommen fra dag et!
Så hvis man kan lide at tjene gode penge, have det sjovt og få guld på cv’et, er det klart en arbejdsplads der kan anbefales!
Lærerig arbejdsplads
I Storm Group er man en del af et ungt og ambitiøst team, hvor man er ude hver dag og møde kunder face to face. Du oplever og lærer noget nyt hver dag, og der følger salgstræning med, så det er super brugbart hvis man skal den vej i livet! Selv hvis det ikke er den retning man skal, udvikler man sig super meget som person, så det er i hvertfald erfaring man kan trække på resten af livet, og ikke mindst guld på cv’et 🤩
Kunne ikke forestille mig et bedre sted at starte i salgsbranchen, i en ung alder, end Storm Group 🙌🏼
Masser af mulighed for personlig udvikling og masser af unge glade mennesker
Storm Group er en fantastisk arbejdsplads. Der er masser af mulighed for salgserfaring samt et salgstræningsprogram, der lærer dig omkring det, at lave salg. Herudover er der ekslusive bonusmodeller, og et fantastisk fællesskab fyldt med unge og glade mennesker. Personlig udvikling er der også i høj grad fokus på, og jeg har lært rigtig meget om mig selv i Storm Group. Alt i alt et meget lærerigt og sjovt sted at arbejde - kan klart anbefales.
Et arbejde med personlig udvikling og udbredet kompetencer
En ting der virkelig gør sig gældende når man arbejder her, er personlig udvikling, der er kæmpe potientiale for at udvikle sig personligt mens man tjener gode penge!
Alt man lære i denne virksomhed er noget man både kan bruge personligt og også til resten af sit arbejdsliv.
Man får sig et kæmpe socialt netværk, og en masse helt tætte venner, da vi har et helt vildt godt sammenhold.
Min tid i Stormgroup har klart gjort…
Min tid i Stormgroup har klart gjort mig stærkere, lært mere om mig selv og haft det skide sjovt! 😁
Hvis man vil have muligheden for at tjene en god løn samt få et sjovt og udfordrende arbejde, så er Stormgroup stedet.
Joining Storm Group during growth stages, as an English speaking !
I studied Marketing and Business in Denmark few years ago and did all the student jobs there were to do!
Little did I know that there was a program where you can put all skills together into a fulfilling job, in a fun environment with highly ambitious colleagues and opportunities for growth and progression - regardless if you are a Danish speaking person or an international, wether you've got years of experience and are looking for a career or have no experience and are simply looking to learn marketing and sales, you can fit right in as part of Storm's development program alongside industry experts!
I moved back to Copenhagen recently to join Storm Group and I am so excited to be part of a company during growth stages, working alongside open minded, ambitious individuals. Whatever you decide to do career-wise, sales skill, communication skills and people skills are absolutely critical in your success and happiness.
Looking forward to potentially meeting some of you around :)
Sjov og udfordrende arbejdsplads
For mig, den perfekte arbejdsplads i sabbatåret. Hvis man leder efter et arbejde, hvor man kan tilegne sig nye kompetencer, imens det ikke føles som om at man er på arbejde, er Storm Group det helt rigtige sted.
Jeg har arbejdet i Storm Group i 3 år...
Jeg har arbejdet i Storm Group i 3 år og startede som salgstrainee. Ret hurtigt begyndte jeg at levere gode salgsresultater, og i takt med mine resultater, mærkede jeg tilsvarende ansvar. Efter få uger fik jeg lov at træne det lokale team på daglig basis i salgsteknikker og mentalitet, og efter et halvt års tid så jeg mug selv i min første ledende stilling med ansvar for mit eget salgsteam. Altså fra ny trainee til leder for det lokale team på bare 6 måneder - den udviklingsmulighed er noget af dét, jeg føler kendetegner Storm Group.
Sidenhen har jeg været med til at åbne nye afdelinger, åbne butikker for vores samarbejdspartnere i hele landet, ageret leder for afdelinger i hele landet og uddannet sælgere.
Alt i alt en fantastisk udviklingsmulighed, hvor man konstant bliver udfordret på sine evner og får ansvar tillige med ens resultater. Hvad jeg har lært de seneste 3 år om salg, ledelse og organisation, kunne jeg ikke have læst mig til på noget studie.
Jeg vil klart anbefale Storm som arbejdsplads - om så det er for bare et halvt år eller man ønsker at bygge fremtidig karriere i branchen.
Fed og udfordrende arbejdsplads 🚀
Jeg har arbejdet som salgsdirektør i Norge, Sverige og sidst i Danmark. Jeg kan fuldstændigt indstemme, at der har været blod, sved og tårer med på rejsen men har alt andet lige været en helt fantastisk oplevelse. Jeg kan, med hånden på hjertet, varmt anbefale Storm
Jeg arbejdede hos Storm Group som Head…
Jeg arbejdede hos Storm Group som Head of Digital. Det var en god arbejdsplads, spændende opgaver og mange sociale events.
CV-booster
Jeg har været i Storm over en længere periode. En arbejdsplads, hvor man lærer vigtigheden af at arbejde hårdt, og tager derfra med en kompetencefyldt værktøjskasse. Kæmpe high-five til alle bag forretningen! ✌🏼️
Hvis jeg kunne give jer 0 stjerner så…
Hvis jeg kunne give jer 0 stjerner så havde jeg gjordt det.
Hvad er det for en måde at behandle andre mennesker på. De havde et opslag oppe om denne UNIK MULIGHED for at blive SoMe salgskonsulent. Det job består i noget helt andet end hvad de fortæller og skriver. Du skal stå ude i felten som de kalder det altså som gadesælger og sælge. Hvis du i din fritid har lyst kan du ligge lidt billeder op på Instagram og Facebook. Det er det man kan kalde for en falsk jobannonce.
Da jeg spurgte om hvor SoMe delen er i det her så blev han sur og snakkede grimt til mig. Du kan altså ikke komme med kritiske spørgsmål.
Jeg føler mig snydt på det groveste og min tid er spildt. De solgte det så godt at jeg faldede i fælden og ignorrerede de dårlige anmeldser herinde.
Helt seriøst pls høre på de dårlige anmeldser! De sælger det så godt med pls ik gå ud i det.
Der er ingen overenskomst og der er 100% provision.
Jeg er dybt, dybt ked af det.
STORM GROUP hvis i på nogen måder prøver at retfærdigøre det her så går jeg fuldstændig amok.

Resposta da Storm Group
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.