Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv behandling af min…

Hurtig og effektiv behandling af min brandskadesag. Under 24 timer efter jeg havde oprettet sagen var færdigbehandlet og pengene på min konto 2 dage efter.
Kun rosende ord fra mig - kyndig og professionel sagsbehandler der fortjener stor ros.

23 de setembro de 2025

Hej Jimmy

Hvor er det dejligt at høre, at det hele er gået op i en højere enhed, så vi lykkedes med, at du fik én bekymring mindre midt i en svær situation. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, når uheldet er ude.

Jeg har straks givet rosen videre til min kollega🌹

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var den første samtale med en ny…

Det var den første samtale med en ny rådgiver, da min gamle er stoppet har været kunde gennem flere år. det var en positiv og behaglig samtale og jeg blev foreslået at vi gennemgik mine forsikringer og fik dem rettet til. alt i alt en god og rar oplevelse så jeg føler mig tryg ved fortsat at have mine forsikringer der. med venlig hilsen og god dag.

8 de outubro de 2025

Hej Nils

Dejligt at høre, at du fik gennemgået og tilrettet dine forsikringer - det er altid en god ide at kigge på med løbende mellemrum. Der kan sagtens være noget at hente, selv hvis man ellers glad og tilfreds :)

Jeg har straks sendt rosen videre til Mona. Tak for din fine anmeldelse!

God og hurtig service 👍

21 de setembro de 2025

Hej Henning

Tak for de 5 flotte stjerner - dem er vi glade for! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores personlige rådgivning og service.

Rigtig god weekend!

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

29 de setembro de 2025

Hej Hanne

Kort og præcis anmeldelse - tak skal du have! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

En god og forståelig taksator

En god og forståelig taksator, som handlede hurtigt

28 de julho de 2025

Hej Morten

Tak din flotte anmeldelse og ros til vores taksator. Vi er kun glade for, at vi hurtigt kunne træde til, da skaden opstod.

Jeg håber, at sagen er blevet afsluttet godt, og du må endelig vende tilbage, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og utrolig dejlig…

God service og utrolig dejlig hjælpsomhed.

30 de setembro de 2025

Hej Peter

Vi går meget højt op i den gode, personlige rådgivning, så det er dejligt, at det også er det indtryk, du har fået af os.

Tak for anmeldelsen - og vend endelig tilbage, hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med! 💚

Jeg er meget glad

21 de setembro de 2025

Hej Fadi

Vi samler på glade kunder, så det er fantastisk at høre, at det også er tilfældet hos dig. Tak for at dele din oplevelse med os alle her på Trustpilot! 💚

Venlig og god behandling

Venlig og god behandling

15 de setembro de 2025

Hej Susanne

Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet af vores rådgivere - det går vi meget op i :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Venlig og god rådgivning.

Venlig og god rådgivning.

19 de setembro de 2025

Hej Pia

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores rådgivning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tillids skabende adfærd !

Hurtigt svar vedr. akut vejhjælp. Ansat forsikring + Falck i super samarbejde selvom de i første omgang ikke kunne finde mig i systemet.

Hej Claus

Dejligt at høre, at I fik styr på vejhjælpen - det er aldrig en sjov situation at stå i :-/ Skulle der være brug for hjælp en anden gang, så ved du, hvor du har os 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig og god gennemgang af mine…

Meget hurtig og god gennemgang af mine forsikringer.

Hej Birthe

Tak for anmeldelsen - og ikke mindst for, at du tog dig tid til at få gennemgået dine forsikringer. Det kan der være mange gode grunde til - specielt, hvis det er længe siden, det sidst er sket. Vi anbefaler, at man får gjort det løbende - især, hvis der er sket ændringer i ens liv for nylig.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor strejker fra Storstrøms…

Victor strejker fra Storstrøms forsikring han er bar den bedste giver nogle fede tilbud som man ikke kan sige nej til og han er god at snakke med

Hej Frederik

Tak for den flotte tilbagemelding og anerkendelse af Victors gode rådgivning. Jeg har straks sendt rosen videre til ham.

Du er naturligvis velkommen til at række ud igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

komunikation

det har været nemt at lave en god aftale og få sine spørgsmål besvaret

6 de setembro de 2025

Hej Carl

Det er dejligt at høre, at du har fået god vejledning og svar på dine spørgsmål ifm. tilbud på dine forsikringer. Har du yderligere spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

altid hurtig hjælp omkring den opgave…

altid hurtig hjælp omkring den opgave vi måtte have.
kan kun anbefales til andre

Carsten
Invita Næstved

23 de setembro de 2025

Hej Carsten

Tak for din fine anmeldelse. Vores motto er "Hjælpen er nær", så vi er glade for at høre, at det er det, du oplever.

Derudover er vi naturligvis altid glade for, når vores kunder anbefaler os til andre, så vores lokale fællesskab kan blive styrket.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig og professionel behandling.

Meget venlig og professionel behandling.

5 de setembro de 2025

Hej Dennis

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet og byder dig hjertelig velkommen som kunde 💚

Super service og produkt

Er så heldig at have Lotte ved hånden når der skal klares forsikringer, hun er altid klar til at svare på mine spørgsmål og sikre sig jeg har det nyeste produkt til bedste pris!

17 de setembro de 2025

Hej Morten

Både du og vi er heldige at Lotte ved hånden 😉 Tak for rosen, som jeg straks har givet videre til hende. Du ved, hvor du har os, så du må altid bare hive fat i os, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere vejledning!

Super god service

Super god rådgivning, og gode priser. Har været kunde i 2 år.
Havde fornøjelsen af Mathias Berg til at finde priser og vejlede, og jeg er meget tilfreds. Bedste priser jeg har oplevet i mine 17 år på forsikrings markedet.

16 de setembro de 2025

Hej Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst rosen til Mathias. Den sætter både han og vi enormt meget pris på.

Vi er glade for, at du valgte skiftet til os for 2 år siden og håber naturligvis, at du bliver hos os mange år fremover! 💚

Altid meget hjælpsom

Altid meget hjælpsom

15 de setembro de 2025

Hej Mogens

Vi er altid glade for at kunne hjælpe :) Tak for de 5 flotte stjerner - dem sætter vi pris på! 💚

Stor venlighed…

Vi blev mødt af en super imødekommende og lyttende sælger, som har forsøgt på bedste vis at guide os og har givet os et godt tilbud.

4 de setembro de 2025

Hej Hans Henrik

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den gode dialog og vejledning, som du altid kan forvente hos os.

Forhåbentlig lever tilbuddet op til jeres forventninger 🤞

Marketingansvarlig

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais